Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.857
Cevap
38
Favori
132.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theVerge

Görüyor sıkıntı yok, hat yok sadece. IMEI atılması gerekiyor SIM2 için. SIM1 kapandıysa 1 hafta bekleyin açılır büyük ihtimal.

Selam başkan,poco f2pro'nun factory_nv ve nhos dosyaları mi 10 da başarılı mı?

Veya konunun başındaki yöntem en sağlıklısı mı? Hangi yöntemi kullanmalıyız? Mİ 10'a geçme durumum var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 1 Ocak 2021; 17:29:5 >
  • [C_a_N_e_R] kullanıcısına yanıt

Malesef bozuyor çekim kalitesini. 4.5G gidiyor Poco dosyalarıyla. Beni çok uğraştırdı ama hallettim bir şekilde. Poco dosyalarıyla işlem yapılan cihazlar belli oluyor zaten 864376026015007 imei'si herkeste aynı.

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ]

• quote:

Malesef bozuyor çekim kalitesini. 4.5G gidiyor Poco dosyalarıyla. Beni çok uğraştırdı ama hallettim bir şekilde. Poco dosyalarıyla işlem yapılan cihazlar belli oluyor zaten 864376026015007 imei'si herkeste aynı.

Konu başındaki yöntem mi peki en sorunsuz olanı? Ne yapmak gerek?

• quote:

Nasıl çözdüğünü paylaşacak mısın peki? :)) Konu başındaki rehberde bahsedilen factory_nv poco f2 proya ait sanırım. Dosya boyutları aynı. Sadece 3G çalışacaksa repairin ne anlamı kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 1 Ocak 2021; 17:50:29 >

• theVerge T kullanıcısına yanıt

Merhaba ben de mi10 cihazımı 2 gün önce almıştım benim de IMEI numaralırmdan biri yazan numarayla aynı ve bazı yerlerde çekim problemi yaşıyorum bunu nasıl düzeltebiliriz acaba yardımcı olabilir misiniz lütfen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konudaki factory_nv poco'nun ama modem dosyası mi 10'un. İşlem sonunda 864376026015007 ve kendi imei numaranız olacak. Global olmayan cihazlarda (sonu G ile bitmeyen modeller) problem yaşanmaması lazım. Tesadüfen, 3 günlük uğraşla bulduğum yöntem çok uğraştırıcı ve karışık. Konudaki en basit yöntem.

Global (G ile biten modeller) işlem yaptırmak isterlerse bana ulaşabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 1 Ocak 2021; 19:3:11 >
  • oguzhancinbas64 O kullanıcısına yanıt

Aldığınız yere danışın öncesinde, yardımcı olacaklardır. Bazı yerler şeklinde değil genelde 4.5G hiç çalışmıyor sorunlu işlemlerde.

• quote:

Konudaki factory_nv poco'nun ama modem dosyası mi 10'un. İşlem sonunda 864376026015007 ve kendi imei numaranız olacak. Global olmayan cihazlarda (sonu G ile bitmeyen modeller) problem yaşanmaması lazım. Tesadüfen, 3 günlük uğraşla bulduğum yöntem çok uğraştırıcı ve karışık. Konudaki en basit yöntem.

Global (G ile biten modeller) işlem yaptırmak isterlerse bana ulaşabilirler.

TGTKey yazılımını kullandın mı? Onunla bu tarz dosyalara gerek olmadan imei atılabiliyor mi 10'a. Cihaz elimde olmadığından deneyemedim.

Doğrudur onunla yaptığım işlemde de 4.5G bağlantı vermedi. Benzer şekilde oda dosya yüklüyor cihaza, farklı bir şey yapıyor mu kestiremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 1 Ocak 2021; 22:17:28 >
  • 12.2.7.0 kullanan var mı? Ben ilk güncelledim göçtü. Sonra fastboot kurup tekrar güncelledim bukez twrp yaptım yine göçtü. Birde full wipe yapmadan kurulumda yapılmıyor.

• me2tt M kullanıcısına yanıt

Format Data yaptınız mı? Stoktan geçişte zorunlu Xiaomi.EU rom kurarken.

• Bu telde telefon görüşme yaparken ses kaydı yapıyor mu

• Malibu21 M kullanıcısına yanıt

Xiaomi.EU sürümde evet yapıyor, Avrupa yasalarından ötürü EEA ve Global yazılımda yok.

• Evet, merhaba arkadaşlar.
    Sim1 hiç kullanmamıştım. Sim2 de kullanıyordum ve yılbaşından sonra 10 gün süre kalıyordu. Bugün tekrar 120gün mesajım geldi. Yani kullanım süresi sıfırlandı. 🙂🥳
  • quote:

Format Data yaptınız mı? Stoktan geçişte zorunlu Xiaomi.EU rom kurarken.

Yaptım yine olmadı çokta lazım değil doğrusu 12.5 direk atlarım.

• kartal076 K kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde 27aralıkta kapanmıştı yeniden açıldı sim 2yi hiç kullanmadım eu rom yüklüydü kartı aktif olmadı siz hangi rom kullanıyorsunuz
  • voldirim V kullanıcısına yanıt
    Eu.Rom kullanıyorum. Benim ki hiç kapanmadan süre tekrar 120 gün oldu. Hangi kart aktif olmadı anlamadım?
    Sim2 taktığım zaman sim kart aktif olmadı kartı okuyor numaram gözüküyor fakat arama yapmıyordu 12.2.2 sürümüydü.
  • voldirim V kullanıcısına yanıt
    Cihazının global sürüm mü? Yoksa çin sürüm mü?
    Eu rom kurmanıza rağmen hiç sim2den çağrı yapamadiniz mi?
    Şuan global sürüm var şu sim kartı çakmakla çıkartıp sim2ye yapıştıran bir video varya ona göre global yükledim fakat onda çift sim desteği yomuş
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.