Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
38
Favori
132.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ne yapmam gerektiğini tam anlayamadım.

stock romu mu yüklememi istiyorsunuz.

• viperc V kullanıcısına yanıt

Elinizde fastboot rom varsa kurun konunun başındaki gibi, kurulum bitince açmanıza gerek yok direk ses kısma ve güç ile fastboot acin. Kurdugunuz ne ise 10 veya 11 ona uygun betik ile TWRP açın ve son sürümü kurabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 6k ya bir tane buldum cıhaz 2 aylıkmıs dikkat etmem gereken ne var mi note 10 dan gecicem gibi. Birde vodafone kullanıyorum ımeı sorun olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Beyler 6k ya bir tane buldum cıhaz 2 aylıkmıs dikkat etmem gereken ne var mi note 10 dan gecicem gibi. Birde vodafone kullanıyorum ımeı sorun olur mu ?

6k ya hangisini buldunuz? sıfır mi? IMEI için hat bağımsız sorun olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

6k ya hangisini buldunuz? sıfır mi? IMEI için hat bağımsız sorun olmuyor.

Alıntıları Göster

10 pro hocam buldugum ve sıfır degıl ıkıncı el. İmei falan atılıyor deme vodafone falan sorun olmaz. yada satıcıya soracaklarım neler olmalı.

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt

Atılıyor sorun yok. Görmeden alacaksanız BL kilidi açık mı onu sorun, EFS veya QCN üzerinde işlem yapılmış mi? Yapıldıysa yedek varmı mutlaka sorun. Onun dışında donanım testini yapabilirsiniz. *#*#7378423#*#* veya CIT menü üzerinden.

• quote:

Atılıyor sorun yok. Görmeden alacaksanız BL kilidi açık mı onu sorun, EFS veya QCN üzerinde işlem yapılmış mi? Yapıldıysa yedek varmı mutlaka sorun. Onun dışında donanım testini yapabilirsiniz. *#*#7378423#*#* veya CIT menü üzerinden.

Hocam İzmirde bulamadım satan İstanbuldan buldum arkadas alıcak benım yerıme ıste dedıklerınızı sorayım ama bunlar ne ıse yarıyor bende bılmıyorum yanı sorsam ne yararı olur bana test ısını hallederım onu bılıyorum.

Işlem yapıldıysa yedek alınmış olması önemli. Telefoncu ise yedek almamıştır büyük ihtimal. Test işini halletseniz yeter bir şekilde halledilir IMEI işlemi.

• quote:

Işlem yapıldıysa yedek alınmış olması önemli. Telefoncu ise yedek almamıştır büyük ihtimal. Test işini halletseniz yeter bir şekilde halledilir IMEI işlemi.

Telefoncu değil hocam birde imei atılmamıs daha zaten 2 aylıkmış cihaz.

O zaman hayırlı olsun.

• quote:

O zaman hayırlı olsun.

Hocam son bir soru daha ben pro model ıle nasıl ayırt ederım pro ıstıyorum ama normallerınde 12 gb ram lıklerı satılıyor normallerdede 256 gb hafıza var sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Hocam son bir soru daha ben pro model ıle nasıl ayırt ederım pro ıstıyorum ama normallerınde 12 gb ram lıklerı satılıyor normallerdede 256 gb hafıza var sanırım.

Alıntıları Göster

Cihazın arkasında isaretledigim yerde ürün kodu yazar.

M2001J1 ile başlar E(Avrupa),G(Global),C(Çin) olarak biter.

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ]

Yazılımda da Model olarak yazar.

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 7 Ocak 2021; 9:47:31 >

• Arkadaslar bu imei atılmayan cihaz süresi dolmamissa yeni yılda hakkı yenileniyor mu böyle bisey okudum doğru mu bu?

Evet benim dolmuştu yeniden aktif oldu.
    Fakat güncelleme sonrası aktif oldu.

Dolsada yenileniyormus. Turistler için yapılan bir uygulamaymis. Bende dolanlar acilmiyor sanıyordum.

• Arkadaşlar benim Mi10 cihazımda son zamanlarda proximity sensor sorunu baş gösterdi. Çoğu zaman kulağıma koyduğumda ekranı kapatmıyor. Konuşma esnasında çağrı geldiğinde ekranı kulağımda açıyor ve kapatmıyor. Telefonu kulağımdan çekip yeniden kulağıma koymam gerekiyor. Bu sorunu yaşayan yada çözüm önerisinde bulunacak var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

• Mi 10 MIUI 11 ve android 10 yüklü yükseltme yapmak istiyorum nasıl yaparım
  • Amed2122 A kullanıcısına yanıt

İlk mesajı okuyarak..

• Ciiyoutube
    Xiaomi Güncelleme Sorunu ve Çözümü | Miui 12 Manuel Güncelleme Nasıl Yapılır?
    https://www.youtube.com/watch?v=shuGioPKmD0&feature=youtu.be
  • Bu video yu yaptım telefon çöktü
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.