Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
38
Favori
132.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ]
    Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ]

Mİ 10 ULTRA 'DA uzaktan bağlantı ile OK arkadaşlar

• mi 10 pro da sistem uygulamaları günceleyicisi yok mu?

• resittemiz R kullanıcısına yanıt

Stok romlarda ayarlar altında mevcut. Xiaomi.EU da olmaz, sistem bütünlüğü bozulduğu için. Yüklü rom'unuzu kontrol ediniz.

• Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Nette en düşük burada şuan :

https://www.n11.com/telefon-ve-aksesuarlari/cep-telefonu

• Mi 10 pro için eu rom v12.2.2.0 çıkmış. Yükleyen deneyen var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Turistlerde en uzun seyahat izni 3 ay oluyor sanırım o yüzden, her yıl yenilenen 3 aylık kullanım hakkı oluyor kayıtsız imeilerin. Yinede turistler daha iyi bilir 😄
  • Merhaba arkadaşlar bugün mi10 256/12 alarak aranıza katıldım cihaz 1 ay lık imei atılmış nasıl format atabilirim bişeyine zarar vermek istemiyorum, konuyu biraz kurcaladım ama bulamadım yardımcı olursanız çok memnun olurum bu arada cihaz efsane.

Son olarak cihazın model isminin sonu "C" ile bitiyor bu durum sorun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix22 -- 10 Ocak 2021; 0:3:42 >
  • Direk atın format, bu cihazlarda silinme olmuyor. Fabrika ayarlarına donebilirsiniz, öncesinde ekran kilidini kaldırın. TWRP açılırsa eğer oradan wipe menüsüne girin sağ alttan format data yapın.

Hocam main recovery 3 diye açıldı ( ses açma artı power tuşuna basınca) yani twrp yok cihazda, ordan wipe data yapsam mı iyi telefonun menüsünden mi yapsam sorun çıkmasından korkuyorum.

• matrix22 kullanıcısına yanıt

İkiside aynı şey korkmayın yapın gitsin.

Yaptım hocam teşekkür ederim Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] 

• quote:

Orijinalden alıntı: mrhccr

Mi 10 pro için eu rom v12.2.2.0 çıkmış. Yükleyen deneyen var mı arkadaşlar?

yükledim, sorun çıkmadı bende..

• Bundan önce samsung note8 kullanıyordum onda ekran yanıkları oldu oynadığım oyundan dolayı bunda da o durum oluşur mu? Sonuçta buda amoled ya da olmaması için ne yapmalıyım, bu sorunu bu cihazda yaşayan oldu mu?

Akıllı saat olarak huawei gt2 kullanıyorum, saatten, telefon çalarken sessize alınabiliyor mu? Sayfanın birinde gt2 kullandığınızı söylemişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix22 -- 10 Ocak 2021; 8:53:58 >

AOD zaten ekran yanığı olmasın diye sürekli hareket eder yukarı aşağı. Sizde tam parlaklık ile yaz aylarında sabit bir şey görüntülemeyerek korunabilirsiniz. Tam parlaklıkta sıcaklık aşırı yüksekken yanıklar oluşuyor çoğu zaman.

Saati susturabiliyoruz slient mode var. Saatten telefonu susturma özelliği yok henüz. İlerde eklenebilir bir özellik geribildirim verilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 10 Ocak 2021; 11:53:51 >
  • Lonelyusuf kardesim mi10 telefonumu ımeı repeir yaparak 4.5 g nin sorumsuz calısmsını sağladı
    Eline koluna sağlık kardesim güven konusunda elinden geleni yaparak aklınızdaki soru işretlerini siliyor işinin hakkını veriyor

Hocam kusura bakmayın belki alakasız olacak ama watssap mesajları saate düşüyor ama normal ama bildirimi açık olduğu halde gelmiyor neden olabilir.

Bir de benim telefon da 960fps video kısmı yok nedendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix22 -- 10 Ocak 2021; 16:21:32 >

Sorunuzdan bir şey anlamadım. 960 zaten yok Mi 10 da.. Sadece 120 mevcut, Pro sürümde olması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 10 Ocak 2021; 17:15:58 >

Normal mesaj bildirimi yazacaktım hocam kusura bakmayın, bu arada 960 FPS mi9t de bile var çok ilginçmiş

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.