Bende bu sekilde, eksik bir izin olabilir belki. Tüm izinler verili bende, görev yöneticisine sabit. Batarya opt. da kapalı uygulama için. Xiaomi.EU kurulu bu sebeple Google uygulamaları yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (75. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: teknofobiGüzel fiyat..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmei repair icin android 11e gecmeyin deniyordu. Hala durum ayni mi yoksa 11 de de imei repair yapilabiliyor mu?
Ayrıca eu.romda uygulamalarda sistem guncelleme diye bir uygulama var, bu uygulamadan romu indirip yukle desek veri kaybi olmadan guncelliyor mu? Yoksa twrp menusune mi atiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrhccr -- 10 Ocak 2021; 22:19:20 >
Repair konuda anlatıldı, her sürümde yapabilirsiniz. Eski sürümlerde sorun yaşanmıyor.
Xiaomi.EU da sistem uygulamalarını güncelleme uygulaması olmaz, yapamazsınız. APK kurmaya kalkarsanızda izin vermez zaten.
-
Hocam tam anlatamamis olabilirim. Telefonun kendisinde romda yuklu olarak gelen sistem guncelleme diye bir uygulama var. Orada yeni versiyon bulundu yaziyordu ve v12.2.2 versiyonunu indirdim. Simdi yukle diye bir secenek cikti. Yukle desem hicbir veri yedeklemesi yapmadan ve verilerim silinmeden kendi otomatik olarak yukleyecek mi?
Hakkında kısmının görüntüsünü atar mısınız? Uygulama güncelleme ile sistem güncelleme farklı şeyler, ben tam okumamisim. EU rom ise şuan 11 de iseniz, konunun başındaki TWRP ile kurmanız gerek. Ekran kilidini kaldirin, yedek almanıza gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 11 Ocak 2021; 0:59:17 >
Hicbir yedekleme yapmadan twrp uzerinden indirdigim romu yukleyecegim. Format data vs yapacak miyim yoksa direkt olarak yukle mi diyecegim?
Ekran kilidini kaldırıp direk kurun üzerine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 11 Ocak 2021; 9:31:26 >
Teşekkürler hocam. Sistem güncelleme uygulamasından indirdim, yükle butonu çıktı. Butona tıkladım verileriniz silinmeyecek ve twrp menüsüne yönlendirileceksiniz gibi bir uyarı çıktı. Tamam dedim ve twrpye attı yükledi tertemiz bir kurulum oldu telefondaki hiçbir ayarı bile değiştirmemiş süper 👍
İlk izlenimim, makro modu çalışıyor. Ayrıca tepkiler hızlandı gibi geldi.
Kullanım sırasında farklı birşeye rastlarsam paylaşırım tekrar.
(Mi 10 Pro Eu.rom v12.2.2)
İyi geceler arkadaşlar. Bir arkadaşımda Mi 10 12/256 pembe renkli çin sürümü ve imei repair yapılmış ikinci el bir cihaz var, kaç lira eder acaba? Eşim için alacağım da.
5000-5500 arası olması gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: theVerge5000-5500 arası olması gerek.
Teşekkür ederim
Arkadaşlar cihazı aldım bir kaç sorum olacak.
1-Mi note 10 fotograf cektıkten sonra daha çok zoom yapılıyor mi 10 proda bu mumkun degıl neden ?
2- Miu 12.04 Stabil yüklü güncelleme yap denetle dedıgımde mıu 12.2.2.0 adlı güncelleme gelior yukleyım mı ?
3-Ana ekranda sağa kaydırınca kısayollar panelı var burada boş ayarla dedıgımde adım sayar var basıyorum eklemeye eklenmıyor neden ?
4-Super duvar kağıdı çok sarj yiyiyor mu acaba ?
5-Xiaomi telefonlarda mı neyde anlamıyorum kamerada bir yer çekmeye çalısırken yakından bır yer odaklanıyor dıger yerler bulanık gıbı oluyor ama tam bulanıkta degıl yazı varsa kayıyor gıbı mesela. Bu xiaomilerin genelınde böyle galiba.
-
12.2.5.0 güncelleme var cihazıma yüklesem sorun olur mu IMEI vs problem çıkar mı
Hindistan sürüm sanırım, yükleyin sorun çıkaracak bir şey yok. IMEI zarar görmüyor bu cihazlarda.
-
Arkadaşlar bir kaç sorum daha var :) Çok soru soruyorum farkındayım ama bilgi öğrenmeyi seviyorum.
1-Whatsapp bazen isimler ucuyor sadece rakamlar kalıyor whatsapp kısılerı yenıle yapınca kendıne gelıyor bunu neden yapıyordur.
2-Uygulama kasası kısmı yanı ana ekranda sağ kaydırdıgımızda gelen kısım bombos bende bırseyler eklemeye calıstıgımda bıle gelmiyor. Verileri sil yapınca sanıyelık gelıyor sonra yıne gıdıyor.
3-Bu xiaomiler yakın nesle cekerken ana kamerada sagı solu neden bozuyor genelde yazılı bır cısım cekerken dandık sırket telefonum lenova bıle bunu yapmıyor 3 tane kamerası ıyı telefon dıye xıaomı kullandım note 10 note 10 pro ve mi 10 pro ama 3 üde aynı lensten kaynaklı mı anlamadım bir belge cekecem odak noktası guzel net ama asagı sagı solu bulanık.
-
Herkese selamlar,
Mevcutta kullanmış olduğum telefon Mi Note 10 Lite telefondan memnunum ancak görüşme sırasında ekran kapanmama sensör problemi mevcut ve bir türlü çözemedim Mi Note 10 Pro kardeşime almayı planlıyorum bu cihazda aynı sorun mevcut mu ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: yuzi_35Arkadaşlar bir kaç sorum daha var :) Çok soru soruyorum farkındayım ama bilgi öğrenmeyi seviyorum.
1-Whatsapp bazen isimler ucuyor sadece rakamlar kalıyor whatsapp kısılerı yenıle yapınca kendıne gelıyor bunu neden yapıyordur.
2-Uygulama kasası kısmı yanı ana ekranda sağ kaydırdıgımızda gelen kısım bombos bende bırseyler eklemeye calıstıgımda bıle gelmiyor. Verileri sil yapınca sanıyelık gelıyor sonra yıne gıdıyor.
3-Bu xiaomiler yakın nesle cekerken ana kamerada sagı solu neden bozuyor genelde yazılı bır cısım cekerken dandık sırket telefonum lenova bıle bunu yapmıyor 3 tane kamerası ıyı telefon dıye xıaomı kullandım note 10 note 10 pro ve mi 10 pro ama 3 üde aynı lensten kaynaklı mı anlamadım bir belge cekecem odak noktası guzel net ama asagı sagı solu bulanık.
İzinlerine girin rehber okumayı her zaman yapın, uygulamayı kullanırken yaptınız büyük ihtimal.
Kullanmıyorum kapalı bende, kullanan biri yazabilir.
Geniş açıda olur bu hangi cihaz olursa olsun. iPhone oraları keser ortadan net yeri verir misal ne kadar harika derler ama çekilen alan daralır. Genişledikte mercekteki kırılımdan esner bulanıklaşır köşeler.
-
Böyle bir problem yaşanmadı hiç. Konum olarak en tepede dizili sensörler, kılıf veya koruyucu kapatmazsa bir sorun yaşamazsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: theVergeİzinlerine girin rehber okumayı her zaman yapın, uygulamayı kullanırken yaptınız büyük ihtimal.
Kullanmıyorum kapalı bende, kullanan biri yazabilir.
Geniş açıda olur bu hangi cihaz olursa olsun. iPhone oraları keser ortadan net yeri verir misal ne kadar harika derler ama çekilen alan daralır. Genişledikte mercekteki kırılımdan esner bulanıklaşır köşeler.
Alıntıları GösterHocam teşekkür ederim cevap için WhatsApp dediğiniz gibiymis düzeldi. Kamera olayı demek ondan oluyor normal ozaman tuhafıma gidiyor goruncede ondan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X