Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.857
Cevap
38
Favori
132.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theVerge

Wireless Display veya Cast özelliği olan akıllı TV lerde direk çalışıyor. Bu cihaza ihtiyaç olmadan. Akilsizsa TV bu cihazlar iş görür ama görüntü gecikmeli akar bilginiz olsun. Çok verimli değil..

Amaç oyun değilse roku, amazon fire stick veya mi stick almanızı öneririm.

Teşekkür ederim. Amacım telefonu Media player olarak kullanmaktı. Arada bir arcade oyunlar da oynarım ama wireless adaptörlerle biraz zor anlaşılan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 10 (Türkiye garantili) Androdi 11 Miui 12.2.4 sürümü Ota dağıtımı başladı.

• Acaba 12.0.6'dan doğrudan OTA olarak Miui 12.2.4 Android 11'e geçilebilir mi? Arada bir de kurulmamış 12.2.1.0 var çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemet -- 21 Ocak 2021; 11:47:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemet

Acaba 12.0.6'dan doğrudan OTA olarak Miui 12.2.4 Android 11'e geçilebilir mi? Arada bir de kurulmamış 12.2.1.0 var çünkü..

Evet, android 10 ve Miui 12.0.6 idi bu güncelleme gelmeden önce.

• Merhaba, Mi 10 Pro global versiyonu ile çin versiyonu arasında donanımsal fark var mıdır? Global olanı bulamıyorum. Çin versiyonu aldığımda bir sorun yaşar mıyım.

• PeYLeR. P kullanıcısına yanıt
    Vodafone kullanıyorsan kırsaldaysan sorun yaratır 4g de 3g çeker.
    Onun dışında farkı yok b20 vodafone daha çok kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liman-Liman

Mi 10 (Türkiye garantili) Androdi 11 Miui 12.2.4 sürümü Ota dağıtımı başladı.

nereden indirebiliriz bunu? bende hala 12.2.1.0 pilot test sürümü görünüyor, onu yüklemek istemiyorum. (mi 10 global tr garantili)

• neurotoxin1 kullanıcısına yanıt
    Yakında mi10 için tr garantililere çiftsim repair yapıcam beklemede kalın :)
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. 12/256 çin sürümü cihazım var. Cihazda avrupa romu yüklü ve bugün baktığımda miui 12.2.8 güncellemesi gelmiş görünüyor. Yazılımı indir diyorum ama başarısız uyarısı alıyorum. İndirse bile yüklemiyor. Çözümü var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: neurotoxin1

nereden indirebiliriz bunu? bende hala 12.2.1.0 pilot test sürümü görünüyor, onu yüklemek istemiyorum. (mi 10 global tr garantili)

Alıntıları Göster

Dediğim gibi Ota olarak indirdim, benim cihaz da Mi 10 Global Tr garantili.

• Arkadaşlar iyi günler,soruldu mu bilmiyorum açıkçası Xiaomi mi 10 tek hat 8/256 olan modele şu an imei atılıyor mu sorunsuz bir şekilde ?

*Edit:Vodofone sorunu hala var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytugs -- 26 Ocak 2021; 18:58:34 >
  • arastgeldi A kullanıcısına yanıt
    Eu 12.2.9 çıktı hocam twrp ile onu kurun temiz kurlum ile
  • aytugs A kullanıcısına yanıt
    İmei atıyorlar sorun olmuyor, Vodafone bilgim yok
  • aytugs A kullanıcısına yanıt
    Lonelyusuf kardesim benim cihaza attı mi 10 cıhazım hattımda vodafone 1 aydır tertemiz kullanıyorum hic bir problem olmadı ne kesğntğ ne yavaslık nede güncelleme herşey tıkırında başka bir yere sormustum repair yaptırmadan once 3g de calısır demislerdi ama yusuf kardeşim sorunsuz bir sekilde uzaktan baglanıp kurdu telefonu
  • Teşekkürler cevaplar için ,ben de bir sordurayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Liman-Liman

Dediğim gibi Ota olarak indirdim, benim cihaz da Mi 10 Global Tr garantili.

Alıntıları Göster

Ota dediğin telefon hakkında bölümündeki güncelleme menüsü ise orada sadece pilot test sürümü görünüyor bende.

• Konunun ilk mesajını okuyabilirsiniz. BL kilidiniz açıksa istediğiniz sürümü kurabilirsiniz. Kilitli ise aynı ülke sürümünün son versiyonunu kurabilirsiniz update.zip üzerinden.

• V12.2.9.0.RJBCNXM sürümü yayınlandı arkadaşlar, Xiaomi.EU olarakta kurabilirsiniz.

• theVerge T kullanıcısına yanıt

Benim bulundugum ROM miui by xiaomi.eu 12.0.8(Stabil) 12.0.8.0(QJBCNXM) yaziyor -Android 10-. Ekranda

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ]

yaziyor. Indir diyip kurabiliyor muyum? Android 11 mi olur alet Hocam? Yoksa sitesinden eu rom indirip TWRP ile mi atmalıyım?

Bir de çift hat şu anda ve yakında sanırım imei attirmam lazim. Sonrasinda banka uygulamalarına giremeyecek miyim? Kafam karıştı kusura bakmayın teli de eşim kullanıyor zaten çok alışamadı, üstüne de bu olursa herhalde sattıracak telefonu :)

• Cihazda şuan TWRP varsa indir derseniz kurar zaten. Yoksa konunun başından önce onu kurmalısınız. IMEI işlemi banka uygulamalarını etkilemiyor. Magisk kurmadan kullanmaya devam edilebilir. Konudaki yöntemle yapabilirsiniz. Yapamam derseniz, 4G de sorunsuz kullanmak için iletişime geçebilirsiniz uzaktan bağlantı ile işlemleri yapabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.