Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
38
Favori
132.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neurotoxin1

Ota dediğin telefon hakkında bölümündeki güncelleme menüsü ise orada sadece pilot test sürümü görünüyor bende.

Alıntıları Göster

İlginç, güncelleme kontrolünde bende hiç test sürüm görünmedi.

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liman-Liman -- 28 Ocak 2021; 9:58:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Liman-Liman

İlginç, güncelleme kontrolünde bende hiç test sürüm görünmedi.

Alıntıları Göster

android 11 mi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: neurotoxin1

android 11 mi bu?

Alıntıları Göster

Evet.

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liman-Liman -- 29 Ocak 2021; 9:37:21 >

• Peki bu mübarek bize ne zaman OTAlanacak acaba?

• aytugs A kullanıcısına yanıt
    Yardımcı oluruz hocam
  • kartal076 K kullanıcısına yanıt
    Vodafone sıkıntısız hocam büssürü kanıt ve referans var
  • Mrtdnzmrl M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah abi hayırlı olsun tekrardan :)
  • Bendeki şarj cihazı orjinsl değil sanki. Mi 10 nu kaç dakikada 0 dan %100 kaç zamanda şarj ediyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malibu21 M kullanıcısına yanıt

1 saat

• Arkadaşlar bende mi10 8/256 ile aranıza katıldım. Daha önce mi 8 sahibiydim ve eu rom custom rom vs. gezerdim ancak artık uzun zamandır eu da kaldığımdan mı bu telefondan mı ne 2 kere imeim gitti telefoncuya güç bela attırdım yeni aldım telefonu diye. Yaptıklarım 1. silinmede eu rom son betayı indirdim TWRP 3.4.2b 2020.12.06 kurdum format atıp bilgisayardan rom atıp yeniden başlattım telefon twrp de kaldı. Araştırdım twrpnin bu sürümünü flash yerine boot etmek gerekiyormuş? dediler. Geri orjinal roma miflash ile döndüm imei sıfırlanmış efs yedeği almışım Allahtan dedim imei görünüyordu ama hat gelmedi? geri kurcalarken yanlışlıkla bootlock kapattım miflash atarken telefoncuya gittim. 2. seferde ise aynı twrp flash yerine boot yaptım format atmadan romu yükleyip baştan başlattım flash atmamama rağment telefon twrp de kaldı yine miflash ve imei 0/0. Bu konuda destek olabilecek var mıdır? Ayrıca normalde sorun olmaz ama korkudan soruyorum android 10 stock yüklü telefonun kendi güncellemesinden (twrp vs. yüklü değil) android 11 son orjinal sürüme geçsem sorun olur mu? Teşekkürler.

• Malibu21 M kullanıcısına yanıt

Sertifikalı 30W cihazlar ile 1saat - 1saat 30dk arasında değişir. 50W ile 45dk-50dk da doluyor ama güzel ısınıyor. Ben 60W laptop cihazımla sarj ediyorum bazen.

• ciko1984 kullanıcısına yanıt

Mi 10 da düzgün atılan imei hiçbir şekilde silinmiyor birimleri dd komutu ile silmezseniz. Şuan ne kurmak istiyorsunuz tam olarak ben anlamadım. Android 11 de TWRP flash derseniz fastboot da kalır açılmaz cihaz. Onun dışında TWRP de sıkıntı yok, beta da kurmayın eu V12.2.9.0.RJBCNXM stabil.

• Arkadaşlar Allah'ını seven yardımcı olsun artık
  • Telefonum mi 10 12/256
  • Android 10 ve MIUI 11 kullanıyorum nasıl yükseltme yapacağım bilmiyorum trwp nedir onu da bilmiyorum
  • Amed2122 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben anlatacak kadar bilgili değilim,fakat ogrenecek kadar istekliyim youtube videolari var öncelikle onları izle sonra buradan yardımcı olurlar

İlk mesajı okuyabilirsiniz, gayet basir bir işlem. Detaylıca anlattım..

• voldirim V kullanıcısına yanıt
    Zar zor parasını topladım korkuyorum bozmaya
  • Recovery kolay sanki yaoan var mı
    Hocam once bootloader kilidini aç gerisi kolay
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.