sakın note 10 + alıyım deme ben satıp mi 10 proya geçmiş biriyim samsung allah belasını vermiş kardeşim şarj et %100 sabah kalk hop %91 filan akşamı çıkaramıyor telefon bir diğer konu kamerasının gece leş oluşu ben bir hafta zor dayandım sattım hemen note 10 + yı birde mi10 pro daki ses kalitesini ve yükseliğini hiç bir telefonda görmedim.alacaksan düşünmeden mi 10 pro al ben 6 aydır kullanıyorum kafam rahat.mi 10 pro da sadece benim eleştirim kamera flash baya aşağıda kalmış.oda göreceli yani telefonu tutuş şekline göre başkasını rahatsız etmeye bilir :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoNaNıMcı -- 11 Şubat 2021; 14:14:0 > |
Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (80. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: DoNaNıMcısakın note 10 + alıyım deme ben satıp mi 10 proya geçmiş biriyim samsung allah belasını vermiş kardeşim şarj et %100 sabah kalk hop %91 filan akşamı çıkaramıyor telefon bir diğer konu kamerasının gece leş oluşu ben bir hafta zor dayandım sattım hemen note 10 + yı birde mi10 pro daki ses kalitesini ve yükseliğini hiç bir telefonda görmedim.alacaksan düşünmeden mi 10 pro al ben 6 aydır kullanıyorum kafam rahat.mi 10 pro da sadece benim eleştirim kamera flash baya aşağıda kalmış.oda göreceli yani telefonu tutuş şekline göre başkasını rahatsız etmeye bilir :D
Alıntıları GösterBoyut olarak rahatladınız mı peki yoksa ekran küçüldüğü için rahatsız oldunuz mu?
-
Mi 10 ultra için en stabil rom nedir? Xiaomi.eu 12.1.1 stabil var ama çok donuyor, çift uygulamaları açamıyorum bug var, şarj sürem düşük, çoğu zaman arama geldiğinde bluetooth ile kulaklık bağlıyken normal ahizeden açıyor otomatik geçmiyor, telefonu suratıma götürdüğümde bazen ekranı kapatmıyor suratımla sağı solu karıştıruyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next1 -- 12 Şubat 2021; 23:24:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: next1
Mi 10 ultra için en stabil rom nedir? Xiaomi.eu 12.1.1 stabil var ama çok donuyor, çift uygulamaları açamıyorum bug var, şarj sürem düşük, çoğu zaman arama geldiğinde bluetooth ile kulaklık bağlıyken normal ahizeden açıyor otomatik geçmiyor, telefonu suratıma götürdüğümde bazen ekranı kapatmıyor suratımla sağı solu karıştıruyorummi10 da da aynı sorunlar mevcut.
-
Ultra için çin sürümü dışında alternatif bir rom yok. Android 10 olan V12.0.15.0.QJJCNXM sürüm kurun, güncelleme yapmayın.
https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/cas/stable/V12.0.15.0.QJJCNXM//
-
Mi 10 ultra da sesi yükseltebilir miyim araç kullanırken gelen sesi duymakta zorlanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi akşamlar arkadaşlar acil bir sorum olacaktı tek simli mi 10 kayıt işlemi için sim slotunun değişmesine (çift sim slotu takılması lazım biliyorum) gerek var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOG_BOOK -- 14 Şubat 2021; 20:35:53 > -
Kimse SIM çekmecesini kontrol etmiyor, işlem IMEI no.su üzerinden yapılıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaNrBoyut olarak rahatladınız mı peki yoksa ekran küçüldüğü için rahatsız oldunuz mu?
Alıntıları Gösterarada ekran boyutu olarak çok büyük fark yok zaten ben hiç rahatsız olmadım. ayrıca note 10 plus un kavisleri daha rahatsız ediciydi mi10 pro da hiç hissetmedim o rahatsızlığı note 10 plusta kavisler daha karanlık gibi duruyordu çünkü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LOG_BOOK
İyi akşamlar arkadaşlar acil bir sorum olacaktı tek simli mi 10 kayıt işlemi için sim slotunun değişmesine (çift sim slotu takılması lazım biliyorum) gerek var mı?Evet gerekiyor.
-
Kullanan arkadaşlar ne düşünüyorsunuz telefon hakkında. Mi 10 pro, Mi 10 Ultra ve Mi 11 arasındayım bunlardan birini alıcam. Hangisinin incelemesini izlesem o daha iyi daha F/P geliyor gözüme. Sizin fikirleriniz ne yönde ?
-
Bende Mi 10 pro alarak aranıza dahil oldum. Formu neredeyse tamamını okudum. Cihazdan şimdilik çok memnunum. Ekran koruyucu olarak tavsiyeniz nedir. Benim taktığım film tarzı koruyucu hem hissiyat olarak hoşuma gitmedi. hemde kılıfla kullanınca kenarlardan kalkıyor.
-
Mi 11 daha yeni cihaz bütçeniz varsa ona yönelin tabiki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PeYLeR.Bende Mi 10 pro alarak aranıza dahil oldum. Formu neredeyse tamamını okudum. Cihazdan şimdilik çok memnunum. Ekran koruyucu olarak tavsiyeniz nedir. Benim taktığım film tarzı koruyucu hem hissiyat olarak hoşuma gitmedi. hemde kılıfla kullanınca kenarlardan kalkıyor.
Ben 2 dir bunu kullanıyorum. 2 adet eskittim 3 yü taktım. Köşelerden vs kalkma olmadı hiç, hissiyatı güzel görüntü net. Anahtarla vs. çok yanyana koyduğumdan yıprandıkça değiştiriyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: theVergeBen 2 dir bunu kullanıyorum. 2 adet eskittim 3 yü taktım. Köşelerden vs kalkma olmadı hiç, hissiyatı güzel görüntü net. Anahtarla vs. çok yanyana koyduğumdan yıprandıkça değiştiriyorum.
Alıntıları GösterTeşekkür ederim.
-
Merhabalar
Bugün mi 10 aldım ve şimdilik kavis ekran ve dokunmatik ekranın tepkilerini hiç beğenmedim. Hatta kavis ekran yüzünden değiştirebilirim bile. İlk kullanımda böyle düşünenler sonradan alısabildi mi?
Klavye İngilizce ona bakıyorum bir yandan.
11.05 sürüm.
Uptade tavsiye eder misiniz yoksa kalsın mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon-Cooper -- 18 Şubat 2021; 21:30:11 > -
Alıştıktan sonra düz ekranlı telefon almazsınız bundan sonra -
İnşallah hocam. Hakikaten çok tuhaf geldi. Önerileriniz var mı telefon hakkında -
Güle güle kullanın kılıfsız kullanmayın. Cihazı da düşürmeyin ekran kırılırsa eski kalitesini tutmaz -
Teşekkür ederim sizde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X