Galaxy Edge serisi gibi bir kavis olmadığından kullanımı engellemiyor aksine daha iyi tam ekran video deneyimi sunuyor. Klavye konusunda ise her şey ayarlar altında mevcut. İlk kez android cihaz kullanıyoruz sanırım. Ayarlar kısmına girip arama kısmına dil yazarsanız ilgili menüye ulaşırsınız. |
Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (81. sayfa)
-
-
Klavyeyi hallettim. Kavis işine alışıcaz artık yapcak bişi yok. Teşekkürler. -
Viranşehir de Kızıltepe de ikamet eden var mı bana yardımcı olabilecek -
Rom yükseltme için -
Mi 10 ultraya uygun ekran camı nereden alabilirim camı kırmayalım 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ViPER4Android FX kullanmak isteyen arkadaşlar varsa anlatım burada : https://forum.donanimhaber.com/miui-11-12-android-10-11-viper4android-fx-kurulumu-magisk--148021213
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 21 Şubat 2021; 14:18:17 > -
Mi 10 Pro 8/256 global versiyonu ile aranıza katılacağım bir kaç güne. Cihaz için var mıdır tavsiye edeceğiniz birşey? Konuyu en kısa zamanda baştan aşağı inceleyeceğim :)
-
Arkadaşlar vodafone sorunu yaşayan varsa bana ulaşsın burada pek aktif olamıyorum kanıtlarla
Ve diğer cihazlar içinde yazabilirsiniz
One plus -İnfinix -xiaomi
facebook grubum:
https://www.facebook.com/groups/1612190098855184/?ref=share -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C1A402B26
Arkadaşlar vodafone sorunu yaşayan varsa bana ulaşsın burada pek aktif olamıyorum kanıtlarla
Ve diğer cihazlar içinde yazabilirsiniz
One plus -İnfinix -xiaomi
facebook grubum:
https://www.facebook.com/groups/1612190098855184/?ref=shareGüvenilirdir kendisi. İmei sorunumu ve hat problemımı çözdu saolsun.
-
Hocam selam redmi note 8 pro var imei kapali ve bootloder da kapalı yardımcı olur musunuz -
Oluruz tabiki hocam özelden yazıyorum -
merhabalar,ahmet mardinden eylül ayında aldığım mi 10 pro cihazımı s20 ultraya geçtiğim için satmak istiyorum,sizce kaç lira istemeliyim.ilgilenen olursa özelden yazabilir.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackMirrorMi 10 Pro 8/256 global versiyonu ile aranıza katılacağım bir kaç güne. Cihaz için var mıdır tavsiye edeceğiniz birşey? Konuyu en kısa zamanda baştan aşağı inceleyeceğim :)
Nerden kaça aldınız.?
Birde mi10t pro imei işlemi eski renkli ekran nokia telim var onun imei aktarsak sorun olurmu? ilerde güncelleme vs sorun yaşarmıyım ilk kez bu tür bir tel alıcam hiçbir bilgim yok.
-
Krallar ben güncelleme yaptım ama telefon akıcılığı gitti -
-
Birde yeniden başlat dediğimde trwp menüsüne atıyor direkt -
-
quote:
Orijinalden alıntı: theVergeBen 2 dir bunu kullanıyorum. 2 adet eskittim 3 yü taktım. Köşelerden vs kalkma olmadı hiç, hissiyatı güzel görüntü net. Anahtarla vs. çok yanyana koyduğumdan yıprandıkça değiştiriyorum.
Alıntıları GösterTavsiyenizi dinleyerek denemek için bu dediğiniz üründen sipariş verdim. Gerçekten piyasadaki diğer ürünlerden çok daha güzel ve ekrana iyi oturuyor. İçerisinden 2 adet çıkmasıda avantaj. Ne pahalı ürünler var üç gün sonra kalkma yapıyor. Ben memnun kaldım, teşekkürler.
-
@theVerge merhebalar hocam mi 10 cihaz vardı fastboot yada twrp girmiyordu çözüm için edl mode yapacaktık cihaz edl moda girmiyor ne yapmamız gerek yardımcı olabilir misiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X