EDL mod Fastboot açılmıyorsa arka kapak açılarak yapılıyor. Bu iki noktayı bir tornavida veya cımbızla değdireceksiniz kablo bağlıyken. https://www.getdroidtips.com/mi-10-pro-isp-emmc-pinout-test-point/ |
Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (82. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak mi 10 12/256 GB versiyonu kullanıyorum. Sistem launcher haric diğer yüklediğim launcher larda telefonu tam ekran moduna alamıyorum. Çözümü nedir acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper
Merhabalar
Bugün mi 10 aldım ve şimdilik kavis ekran ve dokunmatik ekranın tepkilerini hiç beğenmedim. Hatta kavis ekran yüzünden değiştirebilirim bile. İlk kullanımda böyle düşünenler sonradan alısabildi mi?
Klavye İngilizce ona bakıyorum bir yandan.
11.05 sürüm.
Uptade tavsiye eder misiniz yoksa kalsın mı?Bu kavis sorunu nu bende mi note 10 lite yaşadım hocam . Alışamadım sattım kullanışlı değil kavisli ekranlar . Tasarım olarak güzeldir ama bende pek ısınamadım düz ekran candır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu cihazın tutmama sebebi dostlar fiyatı mı sizce ? 80 sayfa olmuş konu oldukça neyi eksik bu cihazın cidden merak ettim internette YouTube da herkes cidden harika telefon diyor ama forumlarda konusu ölü. Ben mi 10 t pro aldım ama mi10 da aklımda vardı fakat pahalı geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 11 Mart 2021; 9:52:31 >
Lanet olsun bu telefona vallahi bıktım -
ben nova launcher beta 7.0.24 kullanıyorum sıkıntı yok cihaz mi 10t proquote:
Orijinalden alıntı: LOG_BOOK
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak mi 10 12/256 GB versiyonu kullanıyorum. Sistem launcher haric diğer yüklediğim launcher larda telefonu tam ekran moduna alamıyorum. Çözümü nedir acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam 3 tane launcher denedim ama maalesef olmuyor sanırım kullandığım rom ile alakalı -
benim cihazda root yok. romla alakalı olabilir evet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: theVergeEDL mod Fastboot açılmıyorsa arka kapak açılarak yapılıyor. Bu iki noktayı bir tornavida veya cımbızla değdireceksiniz kablo bağlıyken.
https://www.getdroidtips.com/mi-10-pro-isp-emmc-pinout-test-point/
Hocam cihaz test pointten edl geçmiyor hiç bir tepki yok 1.5 aydır cihaz yatıyor 2 gün kullandım sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar mi 10t pro mu yoksa mi 10s mi alınmalı
Mi 10s de eksiler
batarya küçülmüş, Ufs 3.1den 3.0 a düşmüş, ekran 144den 90 hz ye düşmüş
Mi 10 s artılar
Amoled ekran gelmis, Harman cardon ses sistemi gelmis,ve Snapdragon 870 -
Arka kapak açıkmı hocam farklı pc ile denedinizmi test noktaları acaba çokmu aşındı? -
Belki PC de problem vardır, geçiyordur ama driver yoktur. Belki şarjı komple bitikdir. Belki de anakart arizalidir. Siz yapmayın bu işlemi zaten bir telefoncuya götürün.
Ben 2 ay kadar önce aldım mükemmel ve eksiksiz bi cihaz kim ne der bilemem ama bundan önce samsung note8 kullanıyordum ondan sonra inanılmaz farketti benim cihaz mi10 12/256 çok çok memnunum herşeyi ile her elime aldığımda bi kez daha hayran oluyorum
yaklaşık altı ay oldu alalı MI 10 12/256 ,bir başka harika telefonda oneplus7 pro dan geldim,hiç bir sorunu yok gayet iyi bir telefon,sorununuz varsa tahminim kullanıcı hatasıdır,akıcı,hızlı,kaliteli,kamerası gayet iyi,görüntü harika,ses yeterli,ele tutuş iyi,daha ne olsun rom deseniz her hafta çıkanıda var stabil olanıda var android 11,miui 12.5 ile telefon şakıyor,
bilmiyorum daha bir telefona ne lazım
-
Aynı telefon var aldığım günden beri sorunlar var maalesef -
quote:
Orijinalden alıntı: theVergeBelki PC de problem vardır, geçiyordur ama driver yoktur. Belki şarjı komple bitikdir. Belki de anakart arizalidir. Siz yapmayın bu işlemi zaten bir telefoncuya götürün.
3 farklı pc de denendi geçmedi edl ye.Şarjı var Mi logosu geliyor sol üstte unknown platform type(43) yazıyor batarya bitik değil.Anakartta arıza olsa cihaz öncesinde çalışır mıydı?
-
Telefonu daha fazla kurcalamadan bilen birine gönderin. Zenex ile iletişime geçebilirsiniz.
-
Çözüm sezer abinin kollarında :) jtag yiyecek abicim özelden yazarsan yönlendiririm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
burda bir telefoncu yapıyor ancak cihazın orjinal imei lazım oda benden yok nasıl bulucam bunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X