|
Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (79. sayfa)
-
-
Yani onun açılması 5 gün kadar sürdü bende talep oluşturuyorsun daha sonra açılıyor. Bi ekran görüntüsü atarmisim -
Arkadaşlar son imei repair işleminde sanırım persist dosyası zarar görmüş parmak izi okuyucu çalışmıyor. Bunu twrp ile orjinal romdan yüklenebiliniyormuş ama içindeki persisti silmek gerekiyormuş mi 10 için yapılabiliniyor mudur? Bilen var mı?
-
Merhaba arkadaşlar. Yurtdışından Xiaomi Mi 10T 6GB/128GB Dual Sim modelini aldım. IMEI işlemlerini yaptırmadan sim slotu başına 120 günden 240 gün kullanma hakkım olacak sanırım. Ondan sonrası için telefona IMEI kopyalamak kolay mı, neler yapmam gerekecek? Önceki mesajları okudum ancak çok anlamadığım için bu işlerden bir kanıya varamadım. Yardımlarınızı rica ediyorum
-
Bootloader kilidini açarsınız sonrasında yapılır tabiki kilidi açın gerisini yazılımcılara bırakın -
Hocam hangi yazılımcılar?
-
Dosyayı telefona atıp Install kısmından Image olanı seçip dosyayı seçeceksiniz, hangi dosya bu diye soracak persist birimini seçip kurun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Şubat 2021; 10:3:21 > -
Konu sahibi ve bende yardımcı olabilirim artık kime kısmet kime nasip :) -
@theVerge Merhabalar hocam mi10 cihazım ne twrp ne recovery nede fastboot a giriyor mi yazısı varken sol üstte unknown platform type (43) yazıyor yardımcı olabilir misiniz.
-
Sorunu yazarken ne yaptınız da bu hale geldi onlarıda yazın lütfen. MiFlash ile kurulum yaparken hata aldınız sanırım. crclist ve sparsecrclist yuklenmedigi zaman birimler dogrulanmiyor ve açılmıyor cihaz. fastboot açılması gerek bunları yeniden yüklemeniz için. Eğer fastboot a giremiyorsaniz hiçbir şekilde EDL mode ile yüklenecek mecburen. Arka kapağın açılıp işlem yapılması gerek, bir telefoncuya goturunuz. EDL mode için dokunulacak pinler şu şekilde. Telefoncu bilmiyorsa gösterirsiniz.
https://www.getdroidtips.com/mi-10-pro-isp-emmc-pinout-test-point/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 6 Şubat 2021; 13:42:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TWRP'den restore yaptıktan sonra oldu.edl mod alındıktan sonraki işlemler nedir server tarzı bir işlem yoksa evde yapabilir miyim yatkınım biraz ama tam da bilgim yok
-
merhaba arkadaşlar.. mi10t mi yoksa samsung s20 fe mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yetkili hesap ile fastboot rom yeniden kurulacak. Anakart işlemleri riskli şeyler, eli alışkın biri yapsa daha doğru olur, gerekli tool ve yetkili hesapda sizde yoktur diye düşünüyorum.
-
Anladım çok teşekkür ederim
-
Hocam Xiaomi Mi 10 Latest Global Stable Version Fastboot File Download dosyasını indirip içindeki persist.img dosyasını aldım, twrp ile mevcut persist yerine gönderdim ama parmak izi açınca yine "Parmak izi eklenemiyor, yeniden deneyin" der.
-
Mi 10 t pro s20 +dan her alanda iyi ki telefonu kendim karşılaştırdım ona göre düşün.
pro olmayan modeli sormustum hocam
quote:
Orijinalden alıntı: ciko1984Hocam Xiaomi Mi 10 Latest Global Stable Version Fastboot File Download dosyasını indirip içindeki persist.img dosyasını aldım, twrp ile mevcut persist yerine gönderdim ama parmak izi açınca yine "Parmak izi eklenemiyor, yeniden deneyin" der.
İlk mesajdaki gibi Fastboot kurulumu yapın telefonunuza.
-
Mi 10 Pro kullanıcıları detaylı bir kullanıcı deneyim yazabilirler mi acaba şu zamana kadar neyinden memnunlar veya memnun değiller Samsung Note 10+(Exynos) ile arasında kaldım.Boyut ve kamera yönünden gönlüm mi 10 prodan yana. Deneyimlerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaNr -- 8 Şubat 2021; 3:19:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaNrMi 10 Pro kullanıcıları detaylı bir kullanıcı deneyim yazabilirler mi acaba şu zamana kadar neyinden memnunlar veya memnun değiller Samsung Note 10+(Exynos) ile arasında kaldım.Boyut ve kamera yönünden gönlüm mi 10 prodan yana. Deneyimlerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
Mi note 10 dan geçtim ilk başta çok fark anlamadım ama kullandıkça o akıcılık işlemci hızı sonunda dedirtti uzun yıllar kullanırım gıbı. Kamera farkına gelecek olursak çok fark olmasa da az bir fark var kamerada. Hopörler olarak ınanılmaz fark var mesela. Benımki 12/256 lık model hafıza sıkıntım yok mesela. Samsung note seriside çok severim mesela yazılımı bence daha güzel samsungun ekranı çok çok güzel ama pil çok harcatıyor malesef kamerada Mi 10 pro daha iyidir diye dusunuyorum hocam deneyimli kişiler paylasırsa daha çok bilgi alırsınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X