arkadaşlar mi 10 pro ile ilgili farklı bir sorundan bahsedeceğim sadece bende mi var bilmiyorum ama instagram da videolar arası geçiş yaparken konuşma seslerine göre telefonun ses düzeyini ayarlıyorum orta bir düzey yani sonra arkadan müzik falan girince çok yüksek ses çıkıyor tekrar sesi kısıyorum her videoda bu şekilde konuşma sesine göre ayarlıyorum müzik sesleri çok yüksek çıkıyor geri sesi kısıyorum instada dolaşırken her video da ayrı ses ayarı yapmaktan artık yoruldum :) Bunu bir çözümü varmıdır acaba :) |
Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (66. sayfa)
-
-
Repair için garanti vermek olmaz ki. Repair yaptırma nedeniniz 2.slotun çalışmaması kapandığından ötürü. Bu sebeple 2.slotta sorun oluyorsa 4.5g bu cihaza hiç yonelmemesi gerek. Yapılan işlem herkeste aynı çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ses ayarlarında en soldaki medya sesini ayarlarsanız bu şekilde değişken ses almamanız gerek normalde. Yazılımsal bir problem olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 15 Aralık 2020; 14:26:2 >
Benim cihazda aynı vodafone 4.5g de şebeke devamlı kopuyor. İmei repair işleminden kaynaklıquote:
Orijinalden alıntı: theVergeRepair için garanti vermek olmaz ki. Repair yaptırma nedeniniz 2.slotun çalışmaması kapandığından ötürü. Bu sebeple 2.slotta sorun oluyorsa 4.5g bu cihaza hiç yonelmemesi gerek. Yapılan işlem herkeste aynı çünkü.
Bu sorunun çözüldüğü söyleniyor. Bakacağız artık çaresine.
Sizin ne demek istediginizi tam anlayamadım hocam? -
Garanti versin 4.5g çalışmazsa geri ödesin başa dönsün diyor ya arkadaş, böyle bir şey mümkün değil diyorum.
medya ses düzeyi normal bir ayarda sabit ama konuşma sesleri normal gelirken muzik çok yüksek geliyor müzik normal düzeyde ise konuşma sesi az geliyor bilmiyorum nasıl çözeceğim yazılımsal olarak da nasıl çözeceğim onuda bilmiyorum :)
-
Böyle bir şey için garanti veren yazılımcı var fakat repair yapan yerden qcn yedeğinizi alın imei repair yapalım kullanın problem olursa para vermezsiniz ve tekrar telefonunuzu yedekle orjinale çeviririz diyorlar.Aldığım yerde orjinal qcn yedeğini almadığından yaptıramıyorum.
-
Kesin çözüm bulundu mu denediniz mi -
Facebookta çözüldü dendi.quote:
Orijinalden alıntı: Mrtdnzmrl
Kesin çözüm bulundu mu denediniz mi
Ben imei repairli aldım henüz vodafone 4.5g sorunundan dolayı tekrar işlemi yaptırmadım. -
Merhabalar. Mi 10 ile bir sorun yaşıyorum. Telefon Bluetooth cihazlarına bağlıyken arama geldiğinde varsayılan olarak ahizeden ses geliyor. Normalde bağlı olduğu Bluetooth cihazından geliyordu önceden. Mesela arabanın Bluetooth una bağlanıyor, araba ekranından arama yapıyorum, ses tel ahizesinden geliyor. Aynı şey Bluetooth kulaklıkla da oluyor. Bluetooth cihaz ayarlarında çağrı sesleri hep açık.
Sayfa ismi payladırmısın -
https://m.facebook.com/groups/338599453352517/permalink/815720018973789/?anchor_composer=falsequote:
Orijinalden alıntı: Mrtdnzmrl
Sayfa ismi payladırmısın -
quote:
Orijinalden alıntı: neurotoxin1
Merhabalar. Mi 10 ile bir sorun yaşıyorum. Telefon Bluetooth cihazlarına bağlıyken arama geldiğinde varsayılan olarak ahizeden ses geliyor. Normalde bağlı olduğu Bluetooth cihazından geliyordu önceden. Mesela arabanın Bluetooth una bağlanıyor, araba ekranından arama yapıyorum, ses tel ahizesinden geliyor. Aynı şey Bluetooth kulaklıkla da oluyor. Bluetooth cihaz ayarlarında çağrı sesleri hep açık.Mi 10 telefonumda (Türkiye garantili) Huawei FreeBuds 3İ kablosuz kulaklık kullanıyorum, belli bir süre sonra dediğiniz gibi oluyor ancak telefon cevaplama ekranında sesi hoparlöre aktarma kısmına dokunduğunuzda kablosuz aygıtı orada görüp seçebiliyorsunuz, yani aslında bağlantı kopmuyor. Bi deneyin...
-
Twrp menüsünün dokunmatik çok acayip bir alt satırda algılıyor sanki twrp yüklendikten sonra ekran dokunmatiginin hassasiyeti azaldı özellikle tam ekran hareketlerinde bazen algılamıyor bazende tam basmak gerekiyor bu tür bir sorun yaşayan var mı ? Çözümü ne olabilir fikri olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim
Evet oradan değişebiliyor doğru, ama bu bir sorun. Ben araba kullanırken onunla uğraşamam. Arabadan arama yapınca seyir halinde telefonu elime almam gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: neurotoxin1Evet oradan değişebiliyor doğru, ama bu bir sorun. Ben araba kullanırken onunla uğraşamam. Arabadan arama yapınca seyir halinde telefonu elime almam gerekiyor.
Ekran görüntüsündeki ikon varken gelen aramaya yanıt veriliyor ancak belli süre sonra bu ikon yok olduğunda gelen aramaya telefona müdahale ederek kulaklıkla konuşuluyor.
Not: Pil performans / Uygulama pil tasarrufu kısmında "Al Life" uygulamasının pil tasarrufunda olduğunu görüp kapattım bir süre böyle deneyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liman-Liman -- 18 Aralık 2020; 20:7:7 >
-
GT2 kullanıyorum bende sizde de mi akıllı saat mevcut. Ordan mı yanıtlamak istiyorsunuz?
-
Arkadaşlar yaklaşık 3 haftadır mi 10 kullanıyorum. Üst bildirim paneli mıuı12 arayüzü iken birden eski arayüze dönüyor ancak kapatıp açınca düzeliyor fakat belli bir süre sonra yine eskisi gibi oluyor bir çözümü var mı?
Birde her zaman açık ekranda bildirimler çok nadirde olsa bazen görünmüyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X