Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.857
Cevap
38
Favori
132.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MHSNNSL

Samsung serisi(s6-7-9-10) ve sonrasinda iphone 11 prodan mi 10 proya geçtim. İşlemci kamera gercekten çok iyi. Miui arayüzü çok kullanışlı ve güzel. Stabilite konusunda eu rom kullandığım için midir bilmem ama herşey 4-4luk diyemem. Rahatsiz olduğum şebeke kesintisi dışında gayet güzel bir telefon. Oneplus 8pro ve mi10 pro arasında kaldım bunu tercih ettim. Kağıt üstünde oneplus kamera dışında her türlü bundan daha iyi diyebilirim.(ip68 su geçirmez,qhd 120hz ekran, çift sim kayıt ve band20 sorunu yok) Onu da bi araştırın derim. 5 yıl kullanabilir misiniz sorusuna cevap veremem sonuçta xiaomi bi apple veya Samsung değil.(bunlar kendi görüşlerim) kamera benim için ilk sıralarda olduğu için bunu tercih ettim diyebilirim.

Faydalı bir cevap oldu,teşekkürler 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

10 yıl bile kullanırsınız, düşürmezseniz size bir sorun çıkarmaz.

İnşallah 

• yasak_ask3434 kullanıcısına yanıt

hocam bende lensun yaptırdım hemde tek taraf 80 civarı verdim ama incecik bir şey ve uçları kaldırmaya çalıştığımda hemen kalkıyor bilmiyorum ama çivi bile çakabilirsin ekrana demişti nedense hiç güven vermedi sağlam mı gerçekten o kadar ince ki işe yarıyor mu bilmiyorum

• arkadaşlar imei repair konusunda @theVerge gerçekten çok iyi bir kaç gün öncesinde mi 10 pro telefonumun imei işlemini uzak bağlantı yaparak çözdük kendisi gerçekten bu konuda çok iyi herhangi bir sorun yada arıza çıkmıyor içiniz rahat bi şekilde yaptırablirsiniz tekrardan @theVerge kardeşimize çok teşekkür ediyorum eline sağlık

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Miui12 gerçekten güzel bir versiyon. 11den ziyade çift sim global romu yok mu mi 10 pronun? Eea ve çin mi var sadece? Hindistan romlari vardi cift sim destekleyen google servisleri olan. Bunda yok mu. Maksat kararli global ile güncellemelerde sıkıntı yaşamadan kullanmak istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MHSNNSL M kullanıcısına yanıt

Pro Hindistan'da sunulmadi daha. CN sürüm en iyisi oda EU sürümle kullanılabilir oluyor.

Dostum bende ankardayım. Mi 10 global versiyonum var ımeı rapeir yaptırayım dedim yapacak olan adam sadece 3g de calısacağını soyledi bunun cözümü varmı yardımcı olur musun

• Mrtdnzmrl M kullanıcısına yanıt

Global cihazlarda bu sorun olabiliyor. 4.5g de kopmalar yaşatıyor bazen. 3g sorunsuz çalışıyor. Çift simli cihazlarda sorun çıkmadı hiç.

2 yöntem mevcut repair için deneyebiliriz sizde isterseniz. Yedeklerinizi aldığımız için bağlantı problemi olduğunda ilk haline döndürebiliriz.

Peki bu durum ileride düzelir mi hep mi böyle kalır cihazım nisana kadar açık suan sorunsuz olarak

Hindistan sitesinde 27 Aralıkta satışa çıkacak diyor. Yılbaşında romu hazır olur.

• Mrtdnzmrl M kullanıcısına yanıt

Olmayadabilir kesin bir şey değil. Çin sürümlerde bir sorun yaşamadık şimdiye kadar.

• Telefon a güncelleme gelmiyor neden
  • Herkese merhaba
    Mi 8 kullanmaktayım ve telefon değişme kararı aldım
    Yine Xiaomi istiyorum. Mi 10t pro ve mi 10 arasında kaldım arada ekran ve tasarım dışında aman aman bir fark göremedim. Kullananlar olarak acaba aradaki 2 bin liradan fazla fark için değer mi?
    Yoksa mi 10t pro daha mantıklı bir seçim mi olur sizce?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 4 Aralık 2020; 4:45:36 >
    Hocam özelliklerini az çok biliyorum amoled ekran ve tasarım mi 10 da artı olarak var
    144 hz ekran da ve pil de mı 10t pro da artı
    Yurt dışı farkı 50 dolar bile değil ama TR de 2 bin liradan fazla fark var :)
    Kullananlar için değer mi acaba diye sorayım dedim. Mantıken 10t pro daha f/p cihazı ama alıp keşke onu alsaydım dememek icin sordum:)
    Cevabınız için teşekkürler yine de
  • MHSNNSL M kullanıcısına yanıt

Daha öncede 27 kasım yazıyordu çıkmayınca bir ay ötelemişler.Yakında mi 11 çıkacak hindistanda mi10 pro hala satışa sunulamadı.İnşallah çıkarda globalde çift sim kullanabileceğimiz bir romumuz olur.[Rehber ve mesajlarda geogle uyğulamaları olursa ki olacak gözüküyor yine tad vermez)

• cavit63 kullanıcısına yanıt

EU kullanın, bir engel teşkil etmiyor.

Eu kullanalım da güncelleme konusunda sıkıntılı. Simdi android 11 çıkmış ama yükleme yapamıyoruz kararli yeni twrp yok diye. Custom yerine stock romlarda güncelleme en azından daha rahat olacaktır. Yanlış isem düzeltin lütfen daha iyi biliyorsunuzdur konuyu. Güncellemeler ile yeni özellikler geliyor ama yapamıyoruz. Haftalik olanlar var stabilitesi şüpheli.

• cavit63 kullanıcısına yanıt
    Mi 10 pronun üretimini de bitirmiş diye bir haber vardi teknoloji sitelerinde. Nedeni 10 ultranin çok satılması ve 10t'ye teşvik amaçlı. Haber dogru ise zaten hindistanda hiç çıkmayabilir de.

Haftalık beta A.11 eu kullanıyorum zaten buğün gelen güncellemeyide yükledim ve memnunum.İmei repairli telefonlarda kullanabileceğimiz çift sim destekleyen bir adet global room mi10 prolarda yok maalesef hindistan romunun gelmesi iyi olacaktı.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.