mi 10 pro için xiaomi.eu v12.2.1.0 versiyonu çıkmış bugün. bu yeni versiyonla alakalı bilgisi olan var mı? |
Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (60. sayfa)
-
-
Yeni kamera özelliklerinin olduğu sürüm bu mu acaba. Yedek derdi olmasa hemen yükler denerdim. yükleyip yorum yapan da yok bekleyip takip edeceğim. Yükleyen olursa buraya artısı eksisi paylaşırsa süper olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Android 11 ilk stabil sürüm bu, fakat twrp problemli bu sebeple format data zorunlu tüm dosyalarınız gidiyor o sebeple.
-
Sizin deneme şansınız oldu mu. Olduysa gecmeye değer mi. Kaldı ki sarj nedeniyle miui 11 bile düşünmüyor değilim. 10 saat ekran suresinden miui 12de 5- 6 saatlere düştüğünü söylüyor kullanıcılar. Ben de 6 saat civarı aliyorum. Eu 12.0.4 kullaniyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHSNNSL -- 21 Kasım 2020; 0:29:28 >
5-6 normal bende MIUI 12 deyim şuan. 10 saatleri kullanıma bağlı görüyor MIUI 11. Hızlı şarj olduğundan hiç dert etmiyorum artık ekran süresini ben. Tercih sizin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 21 Kasım 2020; 11:4:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi 10 android 10 ve MIUI 11 var telefonda çok hata var ne yapmalıyım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Son versiyon android 11 ben yükledim twrp ile temiz kurulum yaptım twrp şifreyi çözemiyor twrp ile işlem yapacak arkadaşlar telefona şifre koymasınlar magisk 21.1 versiyonu çalışıyor yani root var genel kullanım olarak stabil geldi bana henüz benim kulanımımda bir hata ile karşılaşmadım sormak istediğiniz bir soru varsa yardımcı olurum
quote:
Orijinalden alıntı: Amed2122
Mi 10 android 10 ve MIUI 11 var telefonda çok hata var ne yapmalıyımHangi yazılım var telefonda eğer orjinal stock rom varsa telefonu sınırlamayı deneyin
Eu rom 12.0.4 ten geçmeye değecek bir değişim var mı. Kamerada yeni modlar ve pil performansı nasıl? Kontrol edebildiniz mi?
Merhabalar,
Ben de cihazı a. mardinden aldım. 12.1.3 yüklü. Az önce güncelleme olduğunu fark ettim. Yüklerken bir de foruma bakayım dedim... İyi ki bakmışım... Bu güncellemeyi yüklersem her şey gidiyor mu? Önce yedek mi almalıyım? Evetse nasıl almalıyım? Mi cloud'a telefondaki "her şey" (kişiler, whattsap mesajları, fotoğraflar, kullanıcı dosyaları, uygulamalar....) yedeklenebiliyor mu? Yoksa mutlaka PC ye mi yedeklemeliyim?
Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Ekleme : telefonu yedekleyeyim diye bilgisayara Mi PC Suite kurdum. Telefonu pcye bağlayınca "bağlanmadan önce telefonunuzu güncelleyin" diyor ve telefonu görmüyor. Len sen bi gör, yedekleyeyim, sonra güncelleyece'm zaten dingil. 😠
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 22 Kasım 2020; 3:36:56 >
Oynanmamış bir cihaz mi? Kilit açık mı? IMEI atılmış mi? Öyleyse guncellemeyin derim. Eğer oynanmamış bir cihazsa direk güncelleyebilir siniz bir şey silinmez.
V12.2.1 versiyonuyla alakali soyle bir haber okudum.
teknoloji haberleri - shiftdelete.netXiaomi kabul etti! Yeni MIUI 12 sürümü tehlike saçıyor - ShiftDelete.Nethttps://shiftdelete.net/miui-12-guncellemesi-xiaomi-modelleri-icin-tehlike-saciyor
Eu rom icin de gecerli mi bu versiyon numaralari ayni?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar,
Kilit açık, IMEI atılmış cihaz. Hiç ellemeyeyim o zaman. Teşekkür ederim. Bu tür (kilit açık, IMEI atılmış, mıncıklanmış... 😁) cihazlar hiç güncelleme alamayacak anlamına mı geliyor? 
Saygılarımla.
quote:
Orijinalden alıntı: MHSNNSL
Eu rom 12.0.4 ten geçmeye değecek bir değişim var mı. Kamerada yeni modlar ve pil performansı nasıl? Kontrol edebildiniz mi?Yeni kamera modları gelmiş stabilite açısından bir problem görmedim kendi kullanımıma göre şarj konusunda çok bir fark yok dediğim gibi günlük kullanıma uygun
Yine belirteyim telefonuma IMEI atılmış ve bootloader açık
Koca mi 10 proda akıllı bekleme olmamasına çok şaşırdım. Xiaomilerde bu özellik yokmuş çok ilginç.
Bir de şu özellik var mi xiaomide
https://m.youtube.com/watch?v=FyLcA7oN-8c
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHSNNSL -- 22 Kasım 2020; 15:12:53 >
Arkadaşlar mrb. Xiaomi mi 10 pro kullanıyorum ancak henüz kayıt yaptıramadım. Bazı kayıt işlemlerinde vodafone 4.5 g sorunu yaşanıyormuş. Orijinal gibi çalışan güncelleme sorunu olmayan En stabil işlem nedir? Kim yapar? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cihazda global fake rom var. Çift hatlı. Bootloader açık
Sizdeki Android 11 olduğundan uygun TWRP daha sunulmadi. Sorunsuz bir tane çıksın atarsınız.
Ya arkadaşlar telefonu almak istesek nereden alacağız bunu, resmi olarak geçen gün önsipariş açıktı hepsiburada sanırım oda kapanmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: theVergeKusura bakmayin ben yanlis konuya yazmisim. Ben asıl 10 T modeli ve T pro sunu ariyordum bu modelin. T modeliydi aradigim t modelinde stok sorunu var galiba. Klasik 10 daha iyi tabi ama butcem buna yetmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X