< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi 10T / PRO (Apollo/Pro) REHBER KONU (12. sayfa)
-
-
Hocam mi10t kullanıcısı olarak sıralamam şu şekilde olurdu
Mi11- Mi11t pro - Mi 10t pro
IMEI konusuna gelince herhangi bir bilgim yok fakat forumda + Facebook ta bakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sağolun, facebook kullanmadığım için detaylı bilgi almak üzere forumda dolanıyorum. Bilgisi olanlara ulaşmaya çalışıyorum :)
-
Sensor sorunu hala var mı, varsa çok sıkıntı çıkarıyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sensör sorunu halen devam ediyor. kesin çözülmüş değil. Ben büyük bir sorun yaşamadım. Konuşurken ekranın kapanmadığını farkedersem, telefonu kulağımdan uzaklaştırıp yeniden yaklaştırıyorum. Ekran kararıyor.
-
Yeni çıkan modellerde RSA koruması var, imei repair yapılması mümkün değil, en son imei repair yapılan son model Mİ 10T/PRO serisidir.
Yurtdışı cihaz alırsanız custom rom yükleyin sensör sorununu stock roma göre daha az yaşarsınız çünkü custom romlarda miui arama ve mesajlaşma uygulaması var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 10 Aralık 2021; 10:22:41 > -
Hocam Xiaomi 11T'ye bir kaç haftadır imei atılmaya başlandı deniyor bilginiz var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 10 Aralık 2021; 11:5:23 >
Atılmış bir şekilde hiç görmedim ne hikmetse cihazı satanlar yazıyor hep atıldı/atılır/atılacak diye.....
Tavsiye olarak da MTK işlemcili cihazlardan uzak durun derim....
Mi 10T tavsiye ederim kamera çok çok önemli ise pro alabilirsiniz,kamera harici hiç bir farkı yok T den pronun....
Çok teşekkürler hocam.
Mi 10T serisi hala alınabilir özelliklerde, belki tek düşünülecek tarafı Android 10 ile gelmesi olabilir.
Yurtdışı olarak piyasada 6 GB ramli modeli var, 6 GB ram yeter mi emin olamadım.
Resmi olarak almasa bile custom rom olarak A14 bile alır merak etmeyin, mi 6 bile şu an a11 alıyor custom rom olarak....
İmkan varsa 8 GB modelini alın.
Hocam mi 10T pro için imei repair işlemi evde kendim yapabileceğim bir işlem midir?
-
İmei işlemi cihazın en önemli işlemidir 100 tl için risk alıp kendiniz yapmayın, işi bilen birisine yaptırın derim, isterseniz yönlendiririm.
-
hocam satış ve imei için güvenilir yönlendirebileceğiniz birileri varsa memnun olurum teşekkürler
-
Bu satıcıdan daha önce alış verişim oldu güvenilirdir sahibinden sitesi ilan no 920979414.
Telefonu alır almaz İLK işiniz BL kilit başvurusu yapıp 1 hafta sonra açmak olsun.
İmei için acele etmeyin her sim yuvası için YASAL olarak 4 ay kullanım imkanınız var ama sim 1 den çıkartıp sim 2 ye süre bitmeden takmayın yoksa her ikisi içinde aynı süre başlar. Bu şekilde 8 ay sonra imei işlemi yaparsınız...
-
Teşekkür ederim hocam
-
arkadaşlar mi10t kullanıyorum eu 12.5.1 vardı amazonda videolar kaliteliydi şimdi 12.5.7 yükledim amazon videolar 480p sanırım leş gibi çözümünü bilen duyan varmı l1 sertifikası var görünüyor telefonda
Betaya geç beta da düzgün çalışıyor bir tek
deneyeyim sabah gidince teşekkürler bu arada beta dediginiz hangisi :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temhem3838 -- 16 Aralık 2021; 7:32:13 >
Mağazaya prime a gir aşağıda betaya katıl var onu tıkla. 1080p desteği veriyor hdr hariç. O da xiaomi nin ipneeliğinden
Bilen biri net bilgi verirse çok sevinirim. Cihazım IMEI li Magisk rootlu ve TWRP var. Zip uzantılı romu indirdim (miui_APOLLOEEAGlobal_V12.5.7.0.RJDEUXM_5900218774_11.0.zip ). TWRP'den install güncellemek için yeterli mi? Veriler silinecek mi? Bazıları silinecek diyor, bazıları TWRP'de kalacak diyor. Kimi diyor bir şey olmuyor. Geçerli sürüm (miui_APOLLOEEAGlobal_V12.0.18.0.QJDEUXM_d2096a3a0d_10.0.zip) Cihaz 10T PRO.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X