performans modu-geliştirilmiş ses mi hocam? |
Xiaomi Mi 10T / PRO (Apollo/Pro) REHBER KONU (11. sayfa)
-
-
Evet hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jervis
Evet hocamşu an denedim aynı
-
Bende de normal konuşmada yankı sorunu var hocam , volte konuşma etkiliyor ama hala çözemedim
quote:
Orijinalden alıntı: jervis
Bende de normal konuşmada yankı sorunu var hocam , volte konuşma etkiliyor ama hala çözemedimnormal konuşma wap görüşme pürüzsüz.volte hiç kurcalamadım
-
Yıllar önce oynadığım pokemon go yu indirmem gerekti.
Oyuna game turbo menüsünden girersem kasma yok. Ama normal tıklarsam kasıyor. Bu durum saçma değil mi? Oyun hızlandırıldı yazmasına rağmen kasıyor normal girişte.
-
Herkese merhabalar, konuyu tam dağıtmadan ve kaynak olması açısından buradan yazma gereği duydum;
Miui Dialer ve Mesaj uygulaması kullanmak amacıyla Taiwan veya Endonezya Rom'larından birini tercih edeceğim, indirme kaynaklarından baktığımda bu iki Rom'un arasında 700Mb (Taiwan Rom'u daha boyut olarak daha küçük) Global ile arasında ise yaklaşık 1.2Gb bir boyut farkı dikkatimi çekti. Endonezya Rom'unu daha önce yüklemiş ve kullanmıştım, gereksiz çok fazla bileşen yok. Siz arkadaşlardan Taiwan rom'unu deneyen oldu mu diye sormak istedim!?
Pil ve Kullanım sürelerinden dolayı, güncelleme ya da güncel kalma gibi bir vizyonum yok, o yüzden bu iki Rom'dan birine yerleşip uzunca bir zaman da kalmayı düşünüyorum.
Tavsiyelerinizi beklemekteyim, saygılarımla. ..
-
Tayvan romu Endonezya roma göre daha sade boyutu bu yüzden küçük, yükleyebilirsiniz gayet stabil,akıcı bir rom...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi Mesaj Uyarısını nasıl kapatabilirim? Mesaj Ayarlarından kapalı olmasına rağmen ara ara geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHAN SOYLU -- 12 Ekim 2021; 11:4:4 > -
Bu şekildeydi ama geliyordu bildirim. Hangisini kapatmalıyım?
-
Mesaj uygulaması uygulama bilgisinden bu ayarı kapatıp deneyin..
Wowifi için *#*#663368378#*#* tusladigimda resimdeki uyarıyi alıyorum. Çıkması gereken menü karşıma gelmiyor. Cihazda bl açık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 30 Kasım 2021; 10:29:25 >
Custom rom yükleyin,sorunsuz çalışır.
-
selamlar, mi 10t pro cihazlara imei atılıyor mu?
-
Atılıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mümkünse pm den bir kaç soru sormak isterim size
-
Buradan da sorabilirsiniz bildiğim kadarı ile yanıt veririm herkes de öğrenmiş olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X