Sizce Mi 11 Lite mı yoksa Redmi Note 10 Pro mu tercih edilmeli? |
Xiaomi Mi 11 [ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
Rsa şifreleme konulduğu için imei repair unutun arkadaşlar, ha belki donanım olarak müdahele ederlermi diye düşündüm ama o da çok riskli cihazı feda etmeleri lazım onuda tamirciler yanaşmayacak. Oppo,vivo ve realme de denediler cihazlar brick olunca vazgeçtiler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kilitli simi kırma diye bir durum yok maalesef,öyle olsa sim 1 i kırarlardı,yıllardır kıramadılar, diğer donanımsal müdahale işi de uygulanabilir değil devre şemasını bulsalar dahi..teknik anlamda çok zor ve garantisi olmayan bir işlem..ayrıca kim telefonunun anakartını açtırır müdahale ettirir o da ayrı tabi..poco x3 pro ve note 10serisinde aynı durum var..ve mi 11 dahil bu telefonları alanlar boşa kayıt beklemesin artık ,dediğiniz gibi yıl sonuna kadar 4+4 ay kayıtsız kullanım dışında çözüm yok..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam desenize telefon tablete donucek bu süre sonrasında :( Ben de riske girip ucuz diye X3 pro aldım mi11e cesaret edemedim.. peki telefon kapandıktan sonra kendimiz yurtdışına çıkış giriş yapsak kayıt ettirebiliyo muyuz?
8-256 lık mı aldın yoksaresmi kayıttan bahsediyorsan tabiki olur..
Aynen 8-256 aldim.. Resmi kayıt için bi süre var mı bilmiyorum da..Son çare 1500 TL bayılıp öyle yaparım diye düşündüm ama o hakkı mi11 için de kullanabilirim tabii..
Kamerası nasıl memnun musun,bayağı övülüyor çünkü..kaydı da 8 ay sonraya ayarlarsan sorun olmaz..
Kamerası güzel, yeterli bence orta düzey bir tel için.
quote:
Orijinalden alıntı: alicon11Sizce Mi 11 Lite mı yoksa Redmi Note 10 Pro mu tercih edilmeli?
hiç bir şeyin lite si yaramaz bence...
-
Arkadaşlar bende şuan mi 11 kullanıyorum. Çin romuyla başladım bt kilidi açtım sonrasında global 12.0.4 sürümü kullanıyorum. Kullanan diğer arkadaşlara sorucam youtube kullanırken 120 hz ekranı kullanabiliyorlar mı ? Ben youtube kullanırken 120 hz ekran otomatik olarak 60 hz düşüyor bu duruma çözüm bulamadım.
-
Cihaz türkiyede satışa çıktı resmi fiyat 10.499
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-xiaomi-mi-11-256-8-sifir-2-yil-garantili-carsi-iletisimden-922753383/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 28 Nisan 2021; 17:57:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
canpark mi store dan dün satın aldım. süper bir cihaz.
-
hayırlı olsun fiyat ne kadar
-
quote:
Orijinalden alıntı: cicey2canpark mi store dan dün satın aldım. süper bir cihaz.
Hayırlı olsun ne kadara aldınız batarya olarak mennun değiller siz ne düşünüyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 30 Nisan 2021; 10:55:27 >
256 gb lık modeli aldım sadece beyazı vardı 10.500 tl. 128 gb 10.000 tl ye satılıyor. dün 7 gibi sarj ettim saatlerdir elimden düşmüyor iphonedan geçtiğim için telefon tamamen yabancı bana bu yuzden birşeyler kuruyor kurcalıyorum ama sarj henuz %40 a düşmüş durumda bence çok iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicey2 -- 30 Nisan 2021; 11:12:33 > -

quote:
Orijinalden alıntı: cicey2256 gb lık modeli aldım sadece beyazı vardı 10.500 tl. 128 gb 10.000 tl ye satılıyor. dün 7 gibi sarj ettim saatlerdir elimden düşmüyor iphonedan geçtiğim için telefon tamamen yabancı bana bu yuzden birşeyler kuruyor kurcalıyorum ama sarj henuz %40 a düşmüş durumda bence çok iyi.
Ne durumda hocam şarj 10 bin tl çok ya
harman kardon hoparlörü çok merak ediyorum, telefonu alanlar o konuda yorum yapabilirler mi ltf
-
quote:
Orijinalden alıntı: FrankGallagherxNe durumda hocam şarj 10 bin tl çok ya
Alıntıları Göstersarj iphone x den geçtiğim için daha iyi geldi bana. kullanıma göre göreceli bir durum şarj bence iyi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: onurcevo49harman kardon hoparlörü çok merak ediyorum, telefonu alanlar o konuda yorum yapabilirler mi ltf
ses gayet net ve yüksek geliyor fakat ses açıkken telefonun arkasının titreştiğini çok net bir şekilde duyuyor ve hissediyorsunuz biraz sinir bozucu bir durum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X