Şimdi Ara

Xiaomi Mi 11 [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
16
Favori
41.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce Mi 11 Lite mı yoksa Redmi Note 10 Pro mu tercih edilmeli?

• Rsa şifreleme konulduğu için imei repair unutun arkadaşlar, ha belki donanım olarak müdahele ederlermi diye düşündüm ama o da çok riskli cihazı feda etmeleri lazım onuda tamirciler yanaşmayacak. Oppo,vivo ve realme de denediler cihazlar brick olunca vazgeçtiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bangez kullanıcısına yanıt
    Kilitli simi kırma diye bir durum yok maalesef,öyle olsa sim 1 i kırarlardı,yıllardır kıramadılar, diğer donanımsal müdahale işi de uygulanabilir değil devre şemasını bulsalar dahi..teknik anlamda çok zor ve garantisi olmayan bir işlem..ayrıca kim telefonunun anakartını açtırır müdahale ettirir o da ayrı tabi..poco x3 pro ve note 10serisinde aynı durum var..ve mi 11 dahil bu telefonları alanlar boşa kayıt beklemesin artık ,dediğiniz gibi yıl sonuna kadar 4+4 ay kayıtsız kullanım dışında çözüm yok..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Hocam desenize telefon tablete donucek bu süre sonrasında :( Ben de riske girip ucuz diye X3 pro aldım mi11e cesaret edemedim.. peki telefon kapandıktan sonra kendimiz yurtdışına çıkış giriş yapsak kayıt ettirebiliyo muyuz?

• onurcevo49 O kullanıcısına yanıt
    8-256 lık mı aldın yoksaresmi kayıttan bahsediyorsan tabiki olur..

Aynen 8-256 aldim.. Resmi kayıt için bi süre var mı bilmiyorum da..Son çare 1500 TL bayılıp öyle yaparım diye düşündüm ama o hakkı mi11 için de kullanabilirim tabii..

• onurcevo49 O kullanıcısına yanıt
    Kamerası nasıl memnun musun,bayağı övülüyor çünkü..kaydı da 8 ay sonraya ayarlarsan sorun olmaz..

Kamerası güzel, yeterli bence orta düzey bir tel için.

• quote:

Orijinalden alıntı: alicon11

Sizce Mi 11 Lite mı yoksa Redmi Note 10 Pro mu tercih edilmeli?

hiç bir şeyin lite si yaramaz bence...

• Arkadaşlar bende şuan mi 11 kullanıyorum. Çin romuyla başladım bt kilidi açtım sonrasında global 12.0.4 sürümü kullanıyorum. Kullanan diğer arkadaşlara sorucam youtube kullanırken 120 hz ekranı kullanabiliyorlar mı ? Ben youtube kullanırken 120 hz ekran otomatik olarak 60 hz düşüyor bu duruma çözüm bulamadım.

• Cihaz türkiyede satışa çıktı resmi fiyat 10.499

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-xiaomi-mi-11-256-8-sifir-2-yil-garantili-carsi-iletisimden-922753383/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 28 Nisan 2021; 17:57:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canpark mi store dan dün satın aldım. süper bir cihaz.

• hayırlı olsun fiyat ne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: cicey2

canpark mi store dan dün satın aldım. süper bir cihaz.

Hayırlı olsun ne kadara aldınız batarya olarak mennun değiller siz ne düşünüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 30 Nisan 2021; 10:55:27 >
  • 256 gb lık modeli aldım sadece beyazı vardı 10.500 tl. 128 gb 10.000 tl ye satılıyor. dün 7 gibi sarj ettim saatlerdir elimden düşmüyor iphonedan geçtiğim için telefon tamamen yabancı bana bu yuzden birşeyler kuruyor kurcalıyorum ama sarj henuz %40 a düşmüş durumda bence çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicey2 -- 30 Nisan 2021; 11:12:33 >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicey2

256 gb lık modeli aldım sadece beyazı vardı 10.500 tl. 128 gb 10.000 tl ye satılıyor. dün 7 gibi sarj ettim saatlerdir elimden düşmüyor iphonedan geçtiğim için telefon tamamen yabancı bana bu yuzden birşeyler kuruyor kurcalıyorum ama sarj henuz %40 a düşmüş durumda bence çok iyi.

Ne durumda hocam şarj 10 bin tl çok ya

• harman kardon hoparlörü çok merak ediyorum, telefonu alanlar o konuda yorum yapabilirler mi ltf

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Ne durumda hocam şarj 10 bin tl çok ya

Alıntıları Göster

sarj iphone x den geçtiğim için daha iyi geldi bana. kullanıma göre göreceli bir durum şarj bence iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurcevo49

harman kardon hoparlörü çok merak ediyorum, telefonu alanlar o konuda yorum yapabilirler mi ltf

ses gayet net ve yüksek geliyor fakat ses açıkken telefonun arkasının titreştiğini çok net bir şekilde duyuyor ve hissediyorsunuz biraz sinir bozucu bir durum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.