Aliexpress üzerinden sipariş verdiğim Kablosuz hızlı şarj cihazı ve kılıf elime ulaştı dün. Siparişi 11 Mart akşamı vermiştim. 2 haftadan kısa sürede elime ulaştı. Kılıf: https://tr.aliexpress.com/item/1005002100574731.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.fc3d4c4doZPwEW Kılıf bu. Sipariş verdiğimde aliexpressin tanımladığı kuponu falan kullanmıştım. Kargo ücreti dahil 62 Lira tutmuştu. 16 Lira da gümrükden geçerken vergi çıktı. Telefon ile gelen silikon kılıfa göre çok daha koruyucu. Ana malzeme sert plastikten, arka yüzeye hissiyatı kuvvetlendirmek için daha yumuşak bir plastik ile dokulu yapı verilmiş. Kamera etrafında çıkıntılı bir koruma bölümü mevcut. Telefonun inceliğini pek baltalamadan koruma sağlayabilecek bir kılıf. Nillkin markasının ürünleri zaten genel olarak kaliteli oluyor. Kablosuz Şarj Cihazı: https://tr.aliexpress.com/item/1005001291463445.html?spm=a2g0o.store_home.productList_947335951.pic_4 Şarj aleti Xiaomi'nin kendi ürünü. 55watt'a kadar hızlı şarj yapıyor. Mi 11 de zaten 50watt'a kadar kablosuz şarj olabiliyor. Hem silikon kılıf ile hem aldığım kılıf ile denedim ikisinde de sorunsuzca Turbo Şarj moduna geçiyor ve hızlı şekilde şarj oluyor. Şarj cihazı ufak ve şık bir yapıda. Kendi içerisinde ufak bir fan ve hava kanalı mevcut. Telefon yerleştirilip Turbo şarj aktif olduğunda fan da çalışmaya başlıyor. Cihazın şarj sırasındaki ısınmasının bir miktar önüne geçiyor bu sayede. Fan sesini eğer cihaza yaklaşıp kulak verirseniz hissediyorsunuz, rahatsızlık verici bir sesi yok. Yine aliexpressin verdiği kuponu kullanarak kargo dahil 258 Liraya geldi şarj cihazı. Gümrükte de 35 Lira vergi çıktı. Telefon nispeten yeni bir model olduğu için çok fazla kılıf çeşidi yok henüz. Xiaomi'nin deri görünümlü ve karbonfiber görünümlü hoş kılıfları var kendi üretimi ama 22 Dolardı onlar. Kargo, vergi falan derken 200 Liraya yaklaşıyor neredeyse. Ben genelde renkli, elden kaymayan, nispeten daha yoğun yapıdaki silikon kılıfları seviyorum. Yeni yeni onlardan da çıkmaya başlamış bu model için. Şu linkteki gayet uygun fiyatlı görünüyor. Bunlardan da alınabilir. https://tr.aliexpress.com/item/1005002316407123.html?spm=a2g0o.cart.0.0.7ac13c00dnPD3j&mp=1 |
Xiaomi Mi 11 [ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bangezAliexpress üzerinden sipariş verdiğim Kablosuz hızlı şarj cihazı ve kılıf elime ulaştı dün.
Siparişi 11 Mart akşamı vermiştim. 2 haftadan kısa sürede elime ulaştı.
Kılıf: https://tr.aliexpress.com/item/1005002100574731.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.fc3d4c4doZPwEW
Kılıf bu. Sipariş verdiğimde aliexpressin tanımladığı kuponu falan kullanmıştım. Kargo ücreti dahil 62 Lira tutmuştu. 16 Lira da gümrükden geçerken vergi çıktı. Telefon ile gelen silikon kılıfa göre çok daha koruyucu. Ana malzeme sert plastikten, arka yüzeye hissiyatı kuvvetlendirmek için daha yumuşak bir plastik ile dokulu yapı verilmiş. Kamera etrafında çıkıntılı bir koruma bölümü mevcut. Telefonun inceliğini pek baltalamadan koruma sağlayabilecek bir kılıf. Nillkin markasının ürünleri zaten genel olarak kaliteli oluyor.
Kablosuz Şarj Cihazı: https://tr.aliexpress.com/item/1005001291463445.html?spm=a2g0o.store_home.productList_947335951.pic_4
Şarj aleti Xiaomi'nin kendi ürünü. 55watt'a kadar hızlı şarj yapıyor. Mi 11 de zaten 50watt'a kadar kablosuz şarj olabiliyor. Hem silikon kılıf ile hem aldığım kılıf ile denedim ikisinde de sorunsuzca Turbo Şarj moduna geçiyor ve hızlı şekilde şarj oluyor. Şarj cihazı ufak ve şık bir yapıda. Kendi içerisinde ufak bir fan ve hava kanalı mevcut. Telefon yerleştirilip Turbo şarj aktif olduğunda fan da çalışmaya başlıyor. Cihazın şarj sırasındaki ısınmasının bir miktar önüne geçiyor bu sayede. Fan sesini eğer cihaza yaklaşıp kulak verirseniz hissediyorsunuz, rahatsızlık verici bir sesi yok. Yine aliexpressin verdiği kuponu kullanarak kargo dahil 258 Liraya geldi şarj cihazı. Gümrükte de 35 Lira vergi çıktı.
Telefon nispeten yeni bir model olduğu için çok fazla kılıf çeşidi yok henüz. Xiaomi'nin deri görünümlü ve karbonfiber görünümlü hoş kılıfları var kendi üretimi ama 22 Dolardı onlar. Kargo, vergi falan derken 200 Liraya yaklaşıyor neredeyse.
Ben genelde renkli, elden kaymayan, nispeten daha yoğun yapıdaki silikon kılıfları seviyorum. Yeni yeni onlardan da çıkmaya başlamış bu model için. Şu linkteki gayet uygun fiyatlı görünüyor. Bunlardan da alınabilir.
https://tr.aliexpress.com/item/1005002316407123.html?spm=a2g0o.cart.0.0.7ac13c00dnPD3j&mp=1
teşekkürler ürün izlenimleriniz için bende sizden öğrendikten sonra kablosuz şarjı sipariş ettim tahminen bir haftaya elimde olur ayrıca kendimce beğendiğim ve satın aldığım kılıfları da göstermek isterim belki alacak kişilere referans olur.
TRY 58.14 41%OFF | Xiaomi Mi için 11 XUNDD darbeye dayanıklı koruyucu telefon kılıfı-hava yastığı tampon teknoloji şeffaf kabuk, xiaomi 11 durumda
TRY 58.14 30%OFF | for Xiaomi Mi 11 durumda NILLKIN CamShield Pro kapak slayt kamera koruyucu Lens kılıfı için Xiaomi Mi 11 telefon kapak
kamera koruma kapağı olan,siyah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Snapdragon 888 kullanıp da 6-7 saat ekran süresi alan bir tane cihaz görmedim henüz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi sarj cihazi ile sarj hizi, cok hizli sarj oluyor. böyle bir hiz beklemiyordum acikcasi.
-
Bu da ayni anda alinan ekran görüntüsü, asiri isinmiyor ama isiniyor, belli bir sicakliktan sonra 18watta kadar düstü sarj hizi.
-
arkadaslar merhaba,
arkadasima benim tavsiyem ile mi 11 aldik... işimiz geregi bu donem de bir çok video cekmek zorundayiz ancak telefonun videosundan hiç memnun degiliz...gerek ekran ayarlarinda gerek video ayarlarinda cok ugrastim ama halledemedim...videolar cok kontrasli, karanlik cikiyor...gunduz cekimi yapsakta ayni, hele aksam ic mekanda cekim yaparsak cok daha kotu renkler oluyor...cekim esnasinda her şey normal gorunuyor ama videoyu oynatmaya baslayinca bir anda video karariyor...belirttigim gibi elran parlakligindan tutunda sicak,soguk renk ayarlari vs bir çok şeyi denedim ama olmadi bir türlü...biz mi bir seyleri yanlis yapiyoruz, sizlerde durum nasil...
Guncelleme ile duzelir.quote:
Orijinalden alıntı: emmarearkadaslar merhaba,
arkadasima benim tavsiyem ile mi 11 aldik... işimiz geregi bu donem de bir çok video cekmek zorundayiz ancak telefonun videosundan hiç memnun degiliz...gerek ekran ayarlarinda gerek video ayarlarinda cok ugrastim ama halledemedim...videolar cok kontrasli, karanlik cikiyor...gunduz cekimi yapsakta ayni, hele aksam ic mekanda cekim yaparsak cok daha kotu renkler oluyor...cekim esnasinda her şey normal gorunuyor ama videoyu oynatmaya baslayinca bir anda video karariyor...belirttigim gibi elran parlakligindan tutunda sicak,soguk renk ayarlari vs bir çok şeyi denedim ama olmadi bir türlü...biz mi bir seyleri yanlis yapiyoruz, sizlerde durum nasil...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi 11 12/256 sıfır 7200 TL uygun mudur beyler?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihaza imei atan çıktı mı arkadaşlar ? -
-
Son bir ayda gelen hiç bir Xiaomi cihaza imei atamadılar şimdilik. Normalde sim1'e müdahale kilitli sim2'ye müdahale serbest şekilde oluyordu xiaomi modellerinde ama son dönem gelen modeller çift sim de kilitli geldiği için böyle bir sorun oluşmuş. Benim konuştuğum yazılımcı arkadaş şimdilik zor görünüyor ama ilerde hallolabilir dedi. Sonuçta Samsung'daki gibi komple sisteme müdahale etmeyi engelleyen bir koruma yok ama çözümün üretilmesi biraz zaman alır muhtemelen.
Fotoğraf konusunda gayet güzel cihaz. Ama böyle güçlü işlemci ve kullandığı ana kamera sensörüyle daha iyi videolar çekmesi gerekli bence. Yazılımsal olarak pek optimize edilmemiş belli ki cihaz. Xiaomi o kadar fazla telefon çıkartıyor ki artık her ay yeni telefon lansmanı yapıyor adamlar. Bu kadar fazla model çıkartınca da cihaza özel optimizasyonları sallıyorlar belli ki. Güzel adam akıllı bir güncelleme gelir umarım.
-
Hocam sim için ya korumayı kıracaklar ki buna çok zor diyorlar ya da konuştuğum telefoncu nvdata önündeki direnç değişecekmiş. Bunun içinde devre şeması lazımmış. Tekniğini çok bilmiyorum ama imei işi artık çok sıkıntı verecek gibi duruyor. Bu arada xiaomi Türkiye’de çok fazla telefon satamadığı için bu yola gitmiş ekleyeyim. -
Alt segment yine satılıyordur da orta-üst ve üst segment telefon satamıyordur muhtemelen çünkü aşırı fiyat farkı oluyor yurt dışı ile Türkiye arası. Hazır oneplus 9pro'lar için sipariş alınmaya başlanmışken ben de satayım da ona geçeyim diye düşünmüyor değilim açıkçası. Oneplus'ta sıkıntısız imei atılmaya devam ediliyor nasılsa.
-
Şimdi mi 11 cihazlara imei atılmıyor mu dostlar ona göre takipten çıkalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 9 Nisan 2021; 23:6:43 >
Yok atılmıyor şu anda. İleride muhtemelen atılır veya kesin bir şekilde atılmaz derler. -
Bende yakın zamanda atılacak diye duydum.
Arkadaşlar telefonu almak üzereyim imei kaydıyla alakalı bir gelişme varmı ilerde çıkma ihtimalı varmı bilgisi olan cevap verirse sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir gelişme yok. Bundan önceki modellerde sim1 kilitli gelirken kimse açmaya uğraşmadı kilidi sanırım xiaomilerde. Şimdi iki sim de kilitli geldiği için de açabilen yok. Zamanla olabilir ama benim konuştuğum bir iki kişi olmama ihtimali yüksek dedi. Kilidi yazılımsal olarak kırmayı başaramazlarsa donanımsal olarak müdahale olabileceği söyleniyor. İçinin açılıp devre üzerinden oynama yaparak kilidin bypass edilmesi olasıymış ama onun için de hangi devre ile ne şekilde oynama yapılacağı bilinmesi gerekiyor. Bu yöntem hem riskli hem de maliyetli olacaktır. Tek bu cihaza özel bir durum değil zaten Xiaomi'nin son dönemde çıkan tüm modelleri maalesef böyle geliyor artık. 8 ay kayıtsız kullanabiliyorsunuz zaten. E sene sonu gelince de sıfırlanıyor kullanım süresi bir 8 ay da öyle kullanılır sonra geçici kayıt diye bir şey var onunla 2şer ay daha uzatabilirsiniz sene sonuna kadar. Kayıtsız kullanım süresi kısalmadığı sürece böyle böyle kullanılabilir çift sim cihazlar
-
O zaman bi bakayım duruma alayım olmassa muhtemelen çıkar kayır bulurlar bi yolunu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X