Şimdi Ara

Xiaomi mi 11 lite ana konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.811
Cevap
46
Favori
134.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maxpayne455

Ben a52 aldım açıkçası pişmanım 4k videoda stabilizasyon yok siz mi 11 lite stabilizasyon memnun musunuz 4k da?

Sözde optik imaj sabitleme var samsung'ta.. niye beğenmediniz acaba ilginç gerçi ben de hiç samsung kullanmadım bilmiyorum Xiaomi mi 11 lite ana konu 

Ben de mi 11 yok henüz ancak özelliklerine baktığımda 4k 30 fps de eis (elektronik imaj sabitleme) var galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 4 Ağustos 2021; 14:27:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklasık 4.5 yıldır huawei p9 kullanıyorum, uzun süredir samsung a52 bakarken fiyatlarının artması sonucu yeniden arayışa girdim ve bir anda kendimi mi11 lite incelemelerinde buldum. Oyun oynayan birisi değilim. Çift sim, mailler, ve özellikle kamera kullanıcısıyım, gördüğüm kadarı ile bu telefon bu özellikleri karşılıyor gibi, batarya 1 günü çıkarsa benim için iyidir. Acaba kullanan arkadaşlar bu açıdan değerlendirince fiyat/perfromans olarak kısa br değerlendirme yapabilirler mi? birde 6/8 gm ram ciddi fark yaratıyor mu?

Teşekkür ederim Xiaomi mi 11 lite ana konu 

• quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

yaklasık 4.5 yıldır huawei p9 kullanıyorum, uzun süredir samsung a52 bakarken fiyatlarının artması sonucu yeniden arayışa girdim ve bir anda kendimi mi11 lite incelemelerinde buldum. Oyun oynayan birisi değilim. Çift sim, mailler, ve özellikle kamera kullanıcısıyım, gördüğüm kadarı ile bu telefon bu özellikleri karşılıyor gibi, batarya 1 günü çıkarsa benim için iyidir. Acaba kullanan arkadaşlar bu açıdan değerlendirince fiyat/perfromans olarak kısa br değerlendirme yapabilirler mi? birde 6/8 gm ram ciddi fark yaratıyor mu?

Teşekkür ederim  

Selamlar. Önceki sayfada yazdıklarım belki faydalı olabilir sizin için. Çift sime gelince, çift sim desteği var ama çift sim kullanırken hafıza kartı kullanamıyorsunuz. Sim slotlarından biri aynı zamanda hafıza kartı yeri. Telefonun hafızası 128 gb olduğu için gerek kalacağını pek sanmıyorum ama. Batarya da aşırı yoğun bir kullanım yoksa 1 günden fazla gidiyor. Ram konusunda da 8 gb olursa kayda değer bir fark edeceğini sanmıyorum ama imkanınız varsa tercih edebilirsiniz tabii. Fakat 8gb olanı her yerde bulunmuyor, ben Mi Store'dan gidip aldım orada yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 4 Ağustos 2021; 15:49:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JePinkman

Selamlar. Önceki sayfada yazdıklarım belki faydalı olabilir sizin için. Çift sime gelince, çift sim desteği var ama çift sim kullanırken hafıza kartı kullanamıyorsunuz. Sim slotlarından biri aynı zamanda hafıza kartı yeri. Telefonun hafızası 128 gb olduğu için gerek kalacağını pek sanmıyorum ama. Batarya da aşırı yoğun bir kullanım yoksa 1 günden fazla gidiyor. Ram konusunda da 8 gb olursa kayda değer bir fark edeceğini sanmıyorum ama imkanınız varsa tercih edebilirsiniz tabii. Fakat 8gb olanı her yerde bulunmuyor, ben Mi Store'dan gidip aldım orada yoktu.

Alıntıları Göster

Öncelıkle gerı donus ıcın tesekkur ederım.

Yazınızı okudum acaba çift sim de whatsaps da bildirimlerin geç gelme problemi var mı?

Genelde çift sım telefonlarda bu kronik bir sorun, whatsapp ı açmadan bildirimler anında gelmiyor, programı açınca bir anda bildirim yağmuru oluyordu?

• lazer__ kullanıcısına yanıt

ois 4k da işe yaramıyor maaselef. Samsungun oisi koyma amacı daha stabil fotoğraf çekmek titreşimsiz tabii hüsran oldu bu benim için. Ya gimbal alacağım, ya a52 satıp s20 fe'ye ya da mi 11 lite'a geçeceğim.

• jackhammer kullanıcısına yanıt

Çift sim kullanmıyorum ben o yüzden bir şey demem doğru olmaz. Kullananan varsa sizi bilgilendirir umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: JePinkman

Çift sim kullanmıyorum ben o yüzden bir şey demem doğru olmaz. Kullananan varsa sizi bilgilendirir umarım.

aynen tesekkur ederım, 6/8 gb ram olayı cok farketmyorsa su an HB da ınıdırm var 6/128 olanı 3.8K sanırım almayı dusunuyorum

• Evet az evvel gördüm ben de. Ben alırken Hepsiburada satmıyordu. Güvenilir olmayan satıcılardan da almak istemedim kafam rahat olsun diye gidip mağazasından aldım. Orası biraz daha pahalı, 4300 şu an, arada indirim ile 4000 oluyor. Hepsiburada fiyatı uygun geldi bana da.

Ekleme: Parmak izi ve yansıma olayı istemiyorsanız siyah almanızı tavsiye etmem. Mat değil. Mavi tercih edebilirsiniz, ben siyah aldım kılıf kullanıyorum diye parmak izi sorunu pek kalmıyor bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 4 Ağustos 2021; 16:59:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

Öncelıkle gerı donus ıcın tesekkur ederım.

Yazınızı okudum acaba çift sim de whatsaps da bildirimlerin geç gelme problemi var mı?

Genelde çift sım telefonlarda bu kronik bir sorun, whatsapp ı açmadan bildirimler anında gelmiyor, programı açınca bir anda bildirim yağmuru oluyordu?

Alıntıları Göster

Aldığım ilk günden bu yana çift sim olarak kullanmaktayım. Bahsedilen sorun ile hiç karşılaşmadım bilginiz olsun.

• Şu bildirimlerin 10 saniyeden sonra ışığının ekrandan kaybolma olayını bir program kurarak çözebilir miyiz? Hafıza kartı desteği de 128gb'a kadar sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkes bu telefonun kamerasını övmüş ama muhtemelen bol ışıklı ortamları mukayese etmişler. Ben karşılaştırma sitesinde Düşük Işık fotoğraflarını mukayese ettiğimde Note 10 Pro bile gözüme daha net geldi. Zaten resim altında yazan ISO değerine bakınca düşük ışıkla pek arası yok gibi görünüyor. Genelde iç mekan çekimleri düşük ışık sayılır.

Xiaomi mi 11 lite ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eng. -- 5 Ağustos 2021; 8:49:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: olgacxx

Aldığım ilk günden bu yana çift sim olarak kullanmaktayım. Bahsedilen sorun ile hiç karşılaşmadım bilginiz olsun.

Alıntıları Göster

tesekkur ederım

• Merhaba,

5 yıl boyunca mi 5 kullandım, ömrü bittiği için yine xiaomi bakıyorum ,mi store daki satıcının tavsiyesi üzerine mi11 lite almaya kesin karar verdim, store da fiyatı yüksek, tavsiye edebileceğiniz online platformlar nelerdir? Tr garantili olması önemlidir.

• Merhaba şuan mi note 10 kullanıyorum.
    Sürekli telefonla görüşürken aramayı beklemeye alıyor ve ses kesiliyor. Bu sorun artık sıkıcı olmaya basladi. Bu telefonda öyle bir sorun varmı?
    Kayıt oluyormu?

• Redmi note 10 pro alacakken bir anda mi 11 lite aldım. İçinden kılıfı ve ekran koruyucusu çıkıyor mu acaba?

• zifiri34 kullanıcısına yanıt

Evet çıkıyor. Ekran koruyucu ekrana uygulanmış olarak geliyor ama kalitesiz bir koruyucu. Düzgün bir ekran koruyucu ile kullanmanızı tavsiye ederim. Kılıf ise fena değil bence. Spigen'in ürünü gelene kadar kullanmaya devam edeceğim.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam. şöyle kaliteli ekran koruyucu&kılıf önerin var mıdır ?

• zifiri34 kullanıcısına yanıt

Özellikle bir tavsiyem yok içinden çıkanı kullanmayın yeter, ince ve biraz da bulanıklık katan bir koruyucu. Ben Mi Store'dan ayrıca bir koruyucu almıştım.

Şuna bir bakın isterseniz kendi koruyucusundan iyidir.

https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-mi-11-lite-ekran-koruyucu-nano-cam-kamera-seramik-P498255797

Kılıf için ise dediğim gibi ben Spigen'i bekleyeceğim pahalı ama ürünleri kaliteli oluyor. Mi 11 için ürünler yakında geliyormuş, Lite için de gelir diye umuyorum. Ekran koruyucu da getirirler muhtemelen ama onu beklemeden en azından iş görecek bir koruyucu almak gerek bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 6 Ağustos 2021; 2:26:31 >

• sanemaydin S kullanıcısına yanıt
    Mieko'dan 8 gblık versiyonu aldım. Tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akbaba89 kullanıcısına yanıt

ben de meikodan sipariş verdim hocam cihazı bekliyorum Xiaomi mi 11 lite ana konu 

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.