çok konuştuk nazar ettik logo da reset atıp duruyor, hard reset denedim gene aynı var mı fikri olan ne olmuş olabilir video izlerken dondu kapandı bir dahada gelmedi. |
Xiaomi mi 11 lite ana konu (91. sayfa)
-
-
Batarya değişimi yaptıran oldumu hiç. Orjinal batarya arayışındayım satın alıp kenid ilimde değiştitirsem zamandan da kazanmış olacağım.
GSM iletişim diye bir yer var nette. Bataryanın orjinal olduğunu ama sadece kendilerinin değişim yapabileceklerini söylüyorlar ve 700TL fiyat verdiler. Her ne kadar vaat etselerde orjinal kısmına güvenemiyorum. Genpayla görüştüm onlarda ellerindeki stok durumunu veremeyeceklerini ben gönderdiğimde ellerinde varsa değişim olacağını yoksa getirtip değişeceğini söylediler ve iş ücreti 800-100TL civarı, artı bataryada 450TL dediler. Onlarda 20 iş gününde değişir deyip sürede vermiyorlar. Orjinal haricide (Deji dahil) sağlam kullanım süresi daha az oluyo. İlk aylarda iyi gidiyo ama sonrasında çok daha hızlı bitmeye başlıyo. Yıpranma süresi onlarda daha kısa.
Bataryayı değiştiren yada bu konularda bilgsisi olan varmı?
-
deji bi önceki xiaomi telefonumda kullanmıştım dediğiniz gibi 2-3 ay sonra boşa değiştirmişim dedim. Benim telefon şuan tamirde arıza içn tuşsa 600 şarj veya pilse 1000 işlemci ise 1200 başka bişeyse mezara göm dedi tamirci :D.
velhasıl deji ile değiştireceğine eldeki ile devam et derim.
-
Sıkıntı olmasa ilgilenmem zatende batarya hem şişti hemde yıprandı baya. 4,5 sene olmuş miyadı dolmuştur zaten. Orjinal bulup değiştirsem 2 sene yetse bana kafi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ByAdminSıkıntı olmasa ilgilenmem zatende batarya hem şişti hemde yıprandı baya. 4,5 sene olmuş miyadı dolmuştur zaten. Orjinal bulup değiştirsem 2 sene yetse bana kafi.
şiştiyse tutma hocam hiç benim daha 3 sene oldu performansı düştü ama genede iyi kötü günü çıkarıyor diyebilirim.
-
Faceden buldum orjinal diyor inşallah öyledir. Bide hard format atarsak rahatlar telefon.
-
benimkinin ruhuna fatiha sanırım işlemci denicem en son dedi tamirci oda olmazsa yeni telefon mecbur içime tam sinen telefonda yok yav s23 e geçicem sanırım ama saçma sapan rakamlar benim için hiç o paraları veresim yok.
-
yurt dışı imei atılmış mi 11 lite, mıuı sürümü 13.0.7 olarak kullanmaktayım. kablolu kulaklık kullanırken müzik dinliyorum fakat telefon ile konuşma yapamıyorum çağrı hemen kesiliyor sorun yazılımsalmıdır acaba? hicbir yerden ayarlayamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X