Geçen günlerde 5G NE varyantına Türkiye özelinde resmi HyperOS güncellemesi yayınlandı. Sadece Türkiye özeline değil diğer kullanıcılar ve bölgeler için de güncelleme yayınlandı. Sırada 4G ve 5G varyantları var. En azından Çin'de yayınlandığını görsek o bile yeter. Çin'e çıkışından 2-3 ay kadar sonra bize de geleceğini düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi mi 11 lite ana konu (89. sayfa)
-
-
Xiaomi geçtiğimiz günlerde Mi 11 Lite'ın selasını okudu ve kalemini kırdı. Mi 11 Lite da EOL yani güncelleme almayacak cihazlar listesine dahil oldu. Doğrusu 3 MIUI 2 Android güncellemesi yapılırdı genelde ama bu kez bizi üzdü zira 11 Lite için 1 MIUI güncellemesi daha olmalıydı. Aynı işlemcili Note 10 Pro da güncelleme almayacaklar listesine dahil olmuş. 5G varyantı için şimdilik böyle bir durum yok.
https://trust.mi.com/misrc/updates/phone?tab=policy
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hyper os gelecek diye resmi açıklama vardı. Birde normal artık bence kaç senelik cihaz son güncelleme stabil olduktan sonrası önemli değil bence.
-
Resmi olarak alacaktı evet ama açıklama resmi olduğu kadar bu liste de resmi sonuçta. Xiaomi vazgeçmiş görünüyor. MIUI 14 akıcı ve daha sorunsuz bir sürümdü, ama son güncellemenin üzerinden 8 ay geçti, en azından güvenlik yaması alabilirdi Mi 11 Lite.
bu telefonun kronik sorunu mu emin değilim fakat ön kameranın açılmaması şikayeti çok fazla var. aynısı başımıza geldi. annemin kullandığı mi note 11 lite garantisinin bitiminden 1 hafta sonra ön kamerası gitti. açılmıyor. sıfırladım, gcam kurduma ama yok. telefonu tamirci arkadaşıma götürdüm verdim yeni kamera taktı yine olmadı. işlemci kaynaklı olabileceğini söylüyor. hayır görüntülü görüşme de yapamıyor, wp çat diye atıyor. note 10 lite kullandım ekranı konuşurken kapanmaz, güncelleme vercez derler almaz. kullanan arkadaşlar yanlış anlamasın veya fan boyluk yapmasın. bir daha xiaomi mi, tövbe.
-
son güncellemeler daima stabil olmaz kasıtlı olarak bilinçli eskitme politikasıdır..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonu güç tuşu bozuk diye 6 ay önce Ankara'daki Genpa teknik servise göndermiştim, parçayı değiştirip yolladılar. An itibariyle güç tuşu teklemeye başladı iki üç basmada algılıyor.
edit: Güç tuşunun orta ve yukarısına basınca algılamıyor, alt kısmına doğru basınca algılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flashchuck -- 22 Mayıs 2024; 10:30:6 > -
merhaba, kamera sorunu olan bir 11 lite var elimde. dün bir telefoncu işlemci yüzüden böyle ve tamiri yok dedi. int.te bakındığımda da yeni yazılım yüzünden böyle olduğunu yazan da var ve çözüm için miui 12 versiyonlarını öneriyorlar. yada yine işlemci yüzünden deyip iyi bir tamirci bulun diyorlar. sizlerin fikri nedir konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler
-
sorun tam nedir ilk açılışta bi takılma bendede var ama diğer şeylerde sorun yok. farklı kamera uygulamaları deneyin sorun devam ediyorsa donanımsaldır.
-
open kamera kurdum ama onda da görüntü yok, donanımsal arıza gibi görünüyor maalesef
-
herkese merhaba, geçen günlerde telefonu yeniden başlat seçeneği ile yeniden başlattığımızda android yazısında takılı kaldı güç tuşu bozuk olduğu için müdahale edememiştik. şarjının bitmesini bekledik ve şarja takarken ses tuşlarına basarak açtığımız menüden telefonu açtık. geçen gün telefon yine kapandı ancak bu sefer şarja taktığımızda animasyon gelmiyor ve telefon hiçbir tepki vermiyor. şarja takıp ses yükseltmeye bastığımızda o menüye de ulaşamıyoruz. güç tuşu bozuk olduğu için başka bir şey de deniyemiyoruz. servise yollamayı düşündük ancak alalı uzun zaman olduğundan garantisi bitti. garantisiz cihaz için hangi servisi tavsiye edersiniz veya servise göndermeden şunu dene diyeceğiniz bir yöntem var mıdır. şimdiden teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, telefonunum sarjı olmasına rağmen durduk yere kapanmıştı. Güç tuşu bozuktu açamadım. Garantisi bitti yine de güvenilirdir diye Ankara'daki Genpa'ya yolladım, 1 haftada yapıldı. Sorun olarak sadece güç tuşunun bozuk olduğunu söylediler, güç tuşunu değiştirdiler yaklaşık bin lira tutmuştu. Sonuç 6 ay sonra yine güç tuşum bozuldu.
-
Hocam ben 8/128 modelini 3 yıldır kullanıyorum artık 4.yila gireceğiz. Mayıs 2021 üretimli daha güç tuşu vs bozulmadı. İşin garibi cihaz hiç bir sıkıntı yaratmadı sıkıntı çıkarsa değiştireceğim diyorum ama sorunsuz gidiyor bakalım. Bakalım sorunsuz ne kadar daha kullanacağım. ( Nazar değmesin 🙂)
Maşallah hocam . Önceki telefonum Huawei p9 lite idi, 16 gb olduğu için son zamanlarda sd kartta uygulama vs. kuramamıştım. En son birde sd kartım bozulunca, hafızası, kamerası zamanına göre iyi diye bunu aldık. İlk köprüyü geçtiğimde vedalaşacağım.
-
Xiaomi mi 11 lite için artık güvenlik güncellemesi bile vermiyor... Bizim telefon için hyperos hayal olmuştu güvenlik güncellemesi de hayal oldu artık... Bu son xiaomi telefonumdu bir daha xiaomi almam asla... Diğer markalar 5 yıl güncelleme desteği verirken xiaomi 1 yıldan sonra desteği kesiyor...
hyperos güncellemesi geldi telefon sürekli kapanıyor nasıl bir çözüm ile bu telefonu kullanabilirim. yardımcı olabilir misiniz ?
-
Mi 11 Lite 4g için hyperos güncellemesi gelmeyecekti hocam siz hangi modeli kullanıyorsunuz? Hard reset atmayı denediniz mi?
mi 11 lite 5g ne modelini kullanıyorum telefon resmen 1 gecede çöktü
hard reset atarsam telefon numaraları ve galeriye birşey olur mu bide hard reset nasıl atılır ??
-
Hocam telefonu numaralarınızı galeriyi yedekleyip ayarlardan telefonu sıfırlayın... Muhtemelen sorununuz çözülecektir.
tamam hocam deneyip bilgi vereceğim saolasın bunu okuyan varsa hyperos pişmanlıktır telefon bitti resmen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X