Şimdi Ara

Xiaomi mi 11 lite ana konu (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.811
Cevap
46
Favori
134.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnceleme yapanlar söylemedi ama ben bugün Gsmarena sitesine girip baktım, bu telefonun ip53 sertifikası var görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

Toza ve su sicramalarina dayanikli

Hatta suya bile bir nebze dayaniyor ama sertifikasi yok.

Acil durumlarda uzecegini sanmam

https://www.youtube.com/watch?v=paBnKPGs3Bk&feature=youtu.be

• Ozgyur kullanıcısına yanıt

Gsmarena var diyor.

İp53.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

Ip53 toza ve püskürtülen suya dayanikli demek.

Benim sertifika yok demek istedigim ip68 idi cümleyi tam yazmadigim icin anlamda kayma olmus biraz.

ip68 olmamasina ragmen verdigim videoda gozuktugu gibi, olasi bir kaza durumunda lavoboya dusme, suya dusurme havuza dusurme vs 5/10 saniyelik telefon tamamen suya girse bile bir sorun olmayacagi yonundeydi.

Ama telefon kirlendi dur bir yikayayim temizlensin kafasina girmemek lazim.

• Arkadaşlar merhaba ölü piksel olup olmadığından emin değilim ama Mi 11 Lite 8 GB Ram Mayıs üretim Huaxing panele sahip telefonumun sağ alt köşesinde bazen mavimsi bazen siyah olan bir nokta olduğunu fark ettim. Önce ekran koruyucunun altında toz kalmıştır diye düşündüm fakat koruyucuyu çıkarttığımda halen ordaydı. Tahminime göre ya üretim aşamasında ekranın altında kalmış bir toz parçası ya da ölü piksel (normalde AMOLED panellerde ölü piksel sorunu olmuyor diye biliyordum ama şans bu sefer bana güldü demek ki :) ) Telefon parlaklığını son seviyeye çekince biraz daha silikleşiyor ama düşük parlaklıkta dikkatli bakınca daha belirgin oluyor. Aşağıda linkini verdiğim site aracılığıyla telefon ekranınızı yakından dikkatli bir şekilde inceleyerek siz de test yapın bence telefonunuzda böyle bir sorun olup olmadığını görmek için. Mi 11 Lite gerçekten çok güzel bir telefondu benim için de ta ki şu sorun ortaya çıkana kadar...

Site Linki:

Xiaomi mi 11 lite ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doctor E. -- 14 Kasım 2021; 3:8:58 >

• Doctor E. D kullanıcısına yanıt

Merhabalar ekranda ölü pixel testi yaptım sorun yok hocam Allah'a şükür... Ekran modelini nereden öğreniyoruz zira benim cihaz da Mayıs üretimli...

• Glitz kullanıcısına yanıt

Bu sorun hala var telefonumda, kilit ekranını kapatmak değil artık twitter uygulaması mesajlar uygulamasını açıp geri anasayfaya gelince bile anasayfayı sıfırdan yüklemeye başladı çok sinir bozucu bir durum.

Paket yükleme yaptım (son sürümü tekrar yükleme) düzelmedi. Bir arkadaş uyku modu hakkında bir tik'ten bahsetti ama bende kilit ekranı seçeneklerinde o ayar görünmüyor ki telefonu kilitlemeden uygulamadan ana ekrana geri döndüğümde bile sıfırdan açıyor. Whatsapp açıyorum twitter açıyorum 1 saniyede bile geri dönsem sürekli anasayfayı tekrar başlatıyor çok saçma. Xiaomi mi 11 lite ana konu  Xiaomi mi 11 lite ana konu 

• Telefonu 10 wattlık orijinal Xiaomi şarj adaptörü ile şarj ediyorum... Batarya performansı ve sağlığı harika şuan... Dün %100 şarj ettim telefonu şuan %13 şarj kalmasına rağmen 8 saat üzeri ekran süresi aldım WiFi kullanımla... 4250 mah batarya az gibi görünse de günlük kullanım da çok rahat yetiyor...

• https://forum.xda-developers.com/attachments/1620965484102-png.5308529//

Burada anlatılıyor en son adımda dumpstate_board.txt dosyasını açtıktan sonra DisplayDxe diye aratın eğer "DisplayDxe: K9A 42 02 0b mp amoled dsc cmd" gibi bir satırla karşılaşırsanız telefonunuz Huaxing panele yani kaliteli, görüntünün daha net olduğu, sorun çıkma olasılığı az olan panele sahiptir. Fakat "DisplayDxe: K9A 36 02 0b mp amoled dsc cmd" gibi satırla karşılaşırsanız telefonunuz Tianma panele sahiptir bu panelde görüntü Huaxing'e göre net değil, ayrıca AMOLED yanığı gibi sorun çıkma olasılığı daha yüksekmiş.

Hocam linkteki kodu girdim ama geri bildirim açıldı... nasıl bakacağız ekran paneline ölü pixel yok ama tianma panel mi var bilmiyorum....

• Hocam hata bildirimi diye bir şey çıkması gerekiyor onu kabul edin sonra 1-2 dakika içinde hata bildirimi oluşturacak. Oluşturduktan sonra sırasıyla dosya yöneticisine girin ardından MIUI klasörü, debug_log klasörüne girin orada "bugreport-*****.zip" tarzında bir dosya olacak onu isterseniz bilgisayara atıp bilgisayarda açın zip dosyasını açtıktan sonra tekrar içinde bir zip dosyası olacak aynı adda onuda açın açtıktan sonra dumpstate_board.txt diye bir dosya olacak onu açın ardından bir önceki mesajda dediğimi yapın.

Ekran modeli huaxing çıktı hocam ölü pixel de yok... Sanırım şanslıyım :) tianma panel olan mi 11 lite var mı acaba ?

• 6 GB ramli modellerin çoğu Tianma panelli diye biliyorum. Hatta black crush sorunu da sıkça Tianma panellerde yaşanıyor. Bu arada benimki de Huaxing panelliydi ve başta ölü piksel yoktu sonradan çıktı işte tamamen şanssızlık :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doctor E. -- 14 Kasım 2021; 20:44:16 >

8 GB ramli model bendeki ve 3 aydır kullanıyorum hocam... Şuana kadar ölü pixel yok bundan sonra da olmaz inşallah...

• xiaominin kendi mesaj ve rehber app i nasil getirilir.google in sevmediğim app var onun degistirmenin yolu varmi ?
    Youtube da gosterilen yöntemleri izledim hepsinde bootloader kilidini acip yapiyorlar.
    Ama bootloader i acinca maalefes bazi bank appleri ve nfc odeme duzgun calismiyor.
    Bootloader acmadan yapmanin bir yontemi varmi
    Miui 12.5.3 global rom yüklü suan

• Bizim telefona ram artırma geldi mi ? miui 12.5 ile bir çok modele gelmiş ama ayarlarda bulamadım... Cihaz türkiye cihazı 12.5.2 yüklü...

• Benimkinde 12.5.6 yüklü yurtiçi cihaz, bende de yok.

• zkdln Z kullanıcısına yanıt

Benim cihaz 8 gb ram li model sizinki 6 gb ramli model mi ? Miui sürümü farklı olması sebebi ram sanırım...

• Benimkide 8gb ama global rom yüklü. Sizinki TR romu ise ondan kaynaklı olabilir.

• zkdln Z kullanıcısına yanıt

Aynen hocam Türkiye romu yüklü ve çok çok memnunum cihazdan bataryası olsun performansı olsun çok iyi... İyiki almışım diyorum.. 3 yıl kullansam bana yeter zaten çok telefon değiştiren birisi değilim...

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.