Şimdi Ara

Xiaomi mi 11 lite ana konu (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.801
Cevap
48
Favori
133.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, bu ekran koruyucudan memnun kaldınız mı? Mevcuttaki ekran koruyucum çok parmak izi bırakıyor. Bunda öyle bir sorun var mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PotterWhoLock kullanıcısına yanıt

Merhaba. Kullanmaya ilk başladığımda neredeyse hiç parmak izi bırakmıyordu, zaman geçtikçe yavaştan bırakmaya başladı ama herhangi bir ekran koruyucudan her türlü daha iyi. Önceki koruyucu katlanılır gibi değildi. Kutudan iki adet çıkıyor, ikinciyi kullanma gereksinimi duymadım halen.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Benim şu an kullandığım da katlanılır gibi değil :) İyiymiş o zaman. Bir de şu tarz bir kılıf almayı düşünüyorum, kenarlarından falan sorun çıkarır mı sizce?
    https://www.hepsiburada.com/coverest-xiaomi-mi-11-lite-ultra-ince-effaf-airbag-anti-ok-silikon-kilif-p-HBCV00000NQFY7?magaza=COVEREST&url_src=and-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PotterWhoLock -- 23 Nisan 2022; 21:7:45 >
  • Arkadaşlar 60 hz ve 90 hz arasında pil tüketimi olarak nasıl bir fark var? Aldığımdan beri 60 hz kullanıyorum ama 90 hz'e çıkarırsam çok büyük fark olur mu batarya tüketiminde? Oyun falan oynamıyorum bu arada.

• Masanori Takahaşi kullanıcısına yanıt
    90hz ekran bluetooth hep açık otomatik parlaklık 5 saat civarı ekran açık süresi alıyorum. 60hz kullanım pile yarım saat civarı falan fark eder diye düşünüyorum. İyi ekran açık süreleri alıyorsanız 90hz tavsiye ederim kullanımı çok güzel. Bana pil süresi yetmiyor ama 60hz de kullanmak istemediğimden idare ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vysok -- 23 Nisan 2022; 23:37:12 >
  • Masanori Takahaşi kullanıcısına yanıt

çok bir fark yaratmıyor hocam keyfine bak.

• kamera kullanımı sırasında çıkan yeşil ikonu kapatabiliyor muyuz?

• Visam Lord kullanıcısına yanıt

Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IMEI işlem yapılmış mi 11lite, kameraya bağlanılamiyor hatası veriyor. Çözümü hakkında yardımcı olacak biri var mı?

• AsTraLL A kullanıcısına yanıt

Kamera uygulamasını açtığınızda AI'yı devre dışı bırakın ve telefonu yeniden başlatın. AI'yı kullanmamanız gerekiyor

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt

AI devre dışı olduğu halde aynı hatayı veriyor. Farklı bir rom atsak düzelir mi? Eu rom mesela?

• AsTraLL A kullanıcısına yanıt

Miui 12.5 romlarda dediğim şekilde çalışıyor. Endonezya 12.5.3 ve eu 12.5.7'de kendim denedim. Siz hangi romdasınız?

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt

Hocam global 13.0.7 romdayim

• Mıuı 13 güncellemesi den sonra cihaz bazen birden donuyor ve cihaza reset atmadan asla düzelmiyor. Donma sırasından power tuşu hariç hiç bir fonksiyon çalışmıyor eğer video izlerken takıldıysa video sesi sürekli başa sarıp devam ediyor. Hatta telefon ile konuşurken donma gerçekleşirse konuşmaya devam edebiliyorum fakat ben kapatamıyorum :) Bu sorun ile karşılaşan var ise yada çözümünü bilen var ise yardımlarınızı rica ediyorum.

Cihaz Tr cihazı ve 13.0.3 sürümü yüklü. Bu sürüm temiz kurulum ile yüklenmiştir.

• Aynı sorunları ara ara bende yaşıyorum.. Daha önceki sürümlerde böyle bir durum olmamıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben de aranıza 5G 8/128 kayıtsız alarak katıldım.Merak ettiğim bir konu var aldığım adam 2 hattı 8er aydan 16 ay kullanabilirsin dedi bu sürenin erken bitmesi gibi bir şey olabilir mi?Ben sık cihaz değiştiren biriyim hiçbir cihazı 16 ay kullanmadım eğer erken kapanmazsa sorun yok Bir de galiba piyasaya göre pahalı aldım sanırım biraz acelem vardı çok araştırmadım 4700 e aldım sıfır.

• beyler telefonuna tam kaplama diye seffaf kenarlarinida saran film gibi seyden yaptiran oldumu

• nevermore78 N kullanıcısına yanıt
    4 biri 4 biri toplam 8 ay..bnm bugun kapandi 2.ye taktim..kimden aldiniz teli

• shegenli chingen kullanıcısına yanıt

İkinci 4 ay yılbaşına geleceği için yenilenecek dedi... Beylikdüzü'nde Balat tech diye bir yerden aldım.Rrken kapanmazsa 8 ay da yeterli bana🙂 Sanırım yazılımla IMEI çıkmış.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.