Şimdi Ara

Xiaomi mi 11 lite ana konu (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.811
Cevap
46
Favori
134.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hemen hemen aynı durum , ben sarjdan memnunum 20 dakikada %30-35 sarj oluyor yetmezse takıyorum ama şimdiye kadar hiç yarı yolda bırakmadı , akşam eve geldiğimde yatana yakın masada takarım öyle yatarım

Xiaomi mi 11 lite ana konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

aynı durumdayım son yorumlar ilk başlardaki kadar kötü değil geçsek mi bilemedim :|

• jagatai J kullanıcısına yanıt

Ben dün geçtim.

İlk YouTube ve instagram'da takılma oldu sonra düzeldi.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilk yüklemeden sonra kısa bir süre kasması normal bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Miui 13 yüklendiğinde kayıt oluyor mu arkadaşlar peki?

• bende kurdum muiu 13 ü hiç kasma olmadı şuan tasarım yumuşamış yazılar kalınlaşmış görseli beğendim. Uygulama kasası komple değişmiş

• Cihaz arada mala bağlıyor kamerayı falan neredeyse hiç açmıyor açsa bile inanılmaz bir kasma yaşanıyor aynı şekilde açık uygulamalar menüsünde de inanılmaz bir kasma oluyor. Düzelmesi için yeniden başlatmak gerekiyor. Umarım ilerde gelecek olan bir güncellemeyle düzeltilir yoksa baya pişman edecek gibi.

• silver0021 S kullanıcısına yanıt

selam, performans modu nedir? nasıl alınır?

yardımcı olur musunuz?

• baalzebun B kullanıcısına yanıt

Kesinlikle bende de öyle keşke test etmeden yayınlamasalardı. Daha önceki telefonum mi6'idi. Güncellemeler ile arada küçük sıkıntılar oluyordu. Ama ilk defa böyle hüsran bir güncelleme gördüm. Baştan sona hatalı güncelleme.

O kadar anlatıkları gelecek olan yeniliklerin hiçbirisi yok nedeyse. Ayrıca telefonum 1,5 günü rahat çıkarırken artık su gibi pili harcıyor. Bende aklınıza gelecek her şey açık öyle diyebilir. Eskiden 4 ile 6 saat arası aldığım ekran sürem 2 ile 4 saate düştü.

Android'i ilk çıktığı yıllardan beri kullanan biri olarak xiaomi büyük kazık attı bize. Umarım hiç değilse acil bir güncelleme yaparak bu durumu düzeltirler.

Daha önceki yıllarda samsung kullanıcısıydım bıraktım, bu gidişle xiaomi'den de vazgeçeceğim.

• zifiri34 kullanıcısına yanıt

Bence tamamen beceriksizliklerinden yavaşlatmalarının nedeni, sıkıntının üstesinden gelememeleridir. Sadece yeni model çıkarmak için telefon çıkarıyorlar artık.

Çıkardıkları telefonların yazılımlarına bile gereken özen göstermiyorlar. Ne de olsa marka bilinirliği satış yapar, çıkan sorunlar daha sonrasında düzeltilir kafası ile piyasaya sürüyorlar telefonları.

• zkdln Z kullanıcısına yanıt

Genel olarak iyi ama hızlanacak diye beklerken bir miktar ağırlaştı.

Örnek;arama geldiği zaman açmak için yeşil simgeyi yukarı kaydirdiginda arama ekranın düşmesi biraz gecikiyor.dikkat et sende farkediceksin.

Ayrıca pil çok dengesizlesti.bir gün 8 saat giderken bir gün 6 saat gidiyor.

• az önce bildirim geldi güncelleme için. tıkladım güncelleme yok diyor :)

13.0.3.0 diye yeniden geldi. şuan indiriyor; sanırım güvenlik güncellemesi sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zifiri34 -- 8 Nisan 2022; 19:32:18 >
  • Xiaomi güncellemesi geliyor giriyorum güncelleme kayboluyor. Bu kadar basit bir hatanın dahi aylardır düzeltilmemesi xiaomi nin ağır beceriksizliğidir. Ayrıca kilit tuşum uçmuş durumda. 6 aylık cihazın açma kapama tuşunun bozulması tam bir rezalet..... Samsunga anında dönüş yapıcam ilk fırsatta.

• silver0021 S kullanıcısına yanıt

samsung m52 onerimdir.

• MIUI 13 kurup yavaşlama sorunu yaşayan kullanıcılar şunları deneyebilirler:

*Bellek uzantısını (ek RAM) kapatma
    *MIUI optimizasyonlarını devre dışı bırakma

Bu ikisini uyguladım ve gerçekten çok faydasını gördüm. Özellikle MIUI optimizasyonlarını kapatmak çok fark etti bende, sizlere de tavsiyemdir arkadaşlar. Ama yine de Twitter'da gezerken kaydırmalardaki takılmalara bir çözüm bulamadım, bu sorun diğer Xiaomi cihazlarında da görülen bir sorun olduğu için sanırım yine MIUI kaynaklı bir sorun.
    Bazen ciddi ciddi bootloader kilidini açıp cihaza custom ROM yada custom kernel kurmayı düşünüyorum. Ama işte ne zaman çatacağı belli olmayan bir güç tuşu sorunu var, resmen saatli bomba gibi.

• techno_man000 T kullanıcısına yanıt

belirtilen ayarları yaptım hocam. yorumun için teşekkür ederim Xiaomi mi 11 lite ana konu 

• 13.0.3 yazılımı geldi.

• techno_man000 T kullanıcısına yanıt

miu optimizasyonlarini nasil kapatiyoruz hocam bende oyle bir ayar yok

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Ayarlar -> Ek Ayarlar -> Geliştirici Seçenekleri -> Varsayılan Değerlere Sıfırla (MIUI Optimizasyonu aç seçeneği çıkana dek buna tıklayın.)

Ben kapatıp denedim ama Her Zaman Açık Ekran özelliği problem çıkardı bende. Sürekli açık kalıyordu tekrar açmak zorunda kaldım o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Nisan 2022; 22:33:14 >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.