Şimdi Ara

Xiaomi mi 11 lite ana konu (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.811
Cevap
46
Favori
134.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme tamamen boş. Hiç bir fark yok. Hatta telefon daha tutarsız hale geldi. Temiz kurulum yapmama rağmen onca övdükleri MIUI 13 bomboş. Her zaman açık ekrana eskiden bir çözüm vardı. Şimdi o da yok. Sağolsunlar geliştirici ayarlarından onuda kapatmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MIUI 13 güncelleyip parmak izi sorunu çözülen var mı?

• Miui 13 güncellemesini tüm gün kullandım ve inceledim :) rezalet ötesi bir güncelleme olmuş. Ayarlar menüsünden geçişlerde dahi takılmaları hissediyorsunuz. Uygulamalardada aynı kararsızlık devam ediyor. Değişen hiçbir şey yok. Dünkü neyse bugünde o. Xiaomi yazılımda ve donanımda hayal kırıklığı yarattı.

• silver0021 S kullanıcısına yanıt

Bence gayet güzel olmuş, bir iki hafif bug var onun dışında gayet beğendim. Abartılacak derecede kötü değil kaldı ki gelen sürüm stable beta sürümü. Kontrol merkezine ses ayarı getirilmesi bile benim için yeterli oldu.

Benim olumlu olarak gözlemlediklerim.

Sarj çok iyi duruma geldi .

Ram kullanımı azalmış.

yeni kontrol merkezi.

Google play storede uygulama yükleme süresi çok kısalmış anında yükleniyor eskiden beklerdik 15-20 saniye.

Ben beğendim şahsen beklenti ile alakalı sanırım 13.0.4 sürümü ile daha da oturaklı olur.

• https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/courbet/

https://forum.xda-developers.com/t/miui-updates-tracker-mi-11-lite-4g-courbet.4263141/

Dağıtılan güncellemelerin sürümü vs hakkında detaylı linkler buradan sürümlerin beta mı vs olduğunu takip edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 26 Mart 2022; 22:58:55 >

• Yeni tip bildirim merkezi için indirip kurmanız yeterli

• miui 13 galerimdeki bir fotoğrafı kilit ekranı yapacağım ama hata alıyorum. var mı böyle bir sorun yaşayan ?

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt

Hocam birkaç telefoncu ile görüştüm globale yanaşma diyorlar. Çok güzel, iyi telefon lakin bu imei işi hala çözülememiş. (Özellikle benim baktığım NE 5G modeli için) o yüzden alamadım 

• Telefonu guncelledik ama şarjı su gibi içiyor maşallah.onn dışında takılmalar var.bir kere kilit açarken komple dondu.yeniden başlattım.ben tavsiye etmiyorum kesinlikle şuan icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miui 13 yükledim dengelideki hali içler acısı. Performans moduna aldım şuanda alet uçuyor. Dengeli modu aşırı yavaşlatmışlar. Bunun dışında bir kaç kez tarayıcıda telefon komple kilitlendi restart atmak zorunda kaldım. Demem o ki mi ui 13e aciliyeti yoksa geçmeyin.

• hiçbir test yapmadan öylece salmışlar güncellemeyi. xiaomi bir daha senden telefon alırsam iki olsun. tövbeler tövbesi.

• Her zaman açık ekranı 10 saniye üzerinde kullanmak için yine geliştirici seçeneklerinden>>Varsayılan Değerlere Sıfırla (En Altta/2-3 defa basıyorsunuz)>>MIUI optimizasyonu kapa çıkıyor.

• Güncelledeğim ilk 24 saat takılmalar ve kasmalar vardı ama şu an gayet stabil çalışıyor. Telefon güncellemeden sonra bir süre optimize olmaya çalışıyor, biraz zaman tanımalısınız.

Güncellemenin üzerinden 24 saat geçenler Game Turbo üzerinden CPU kullanımını kontrol etsinler. Eğer boşta %20'nin üzerinde bir CPU kullanımı varsa ve arkaplanda aktif bir servis yoksa telefonu güvenli moda alıp 5dk kadar CPU kullanımını gözlesinler.

Ayrıca Uzatılmış RAM'i de devre dışı bırakın. İlave ram gerçek ram performansı vermez, onun kadar hızlı olmaz arkadaşlar. Birinin hızı GB/s iken diğerinin hızı MB/s. Lag'lerin bir sebebi de bu.

• zifiri34 kullanıcısına yanıt

test yaptıklarını kim söyledi  

notebookcheck
    MIUI 13 updates are bricking Mi 11, Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite 5G units
    https://www.notebookcheck.net/MIUI-13-updates-are-bricking-Mi-11-Mi-11-Ultra-Mi-11-Lite-5G-units.607953.0.html
  • viper17 kullanıcısına yanıt

rezillik ya şunu casper, general mobile falan yapsa demediğini bırakmayacaklar hala xiaomi savunuyor  

• Xiaomiden bende bir daha telefon almam , mi 11 lite ilk ve son xiaomi cihazımdır

• zifiri34 kullanıcısına yanıt
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt

yazılımı bu kadar çöp yapma inatlarını hala çözemedim :)

• Parmak izi sorunu nasıl çözülecek

• Cihaz kitleniyor ve reset atmadan asla düzelmiyor. Toplamda 6 kere başıma geldi ve gerçekten kötü bir durum. Anlamsız menü takılmaları mevcut. Sarj konusunda bir dengesizlik var. 2 gün arasında yaklaşık 2 saatlik bir ekran süresi farkı oldu. Şahsi görüşüm güncelleme gerçekten başarısız. Umarım en kısa sürede stabil bir sürüm gelir.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.