Şimdi Ara

Xiaomi mi 11 lite ana konu (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.811
Cevap
46
Favori
134.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çağrı kayıtta var, Türkçede.zaten bu rom'u miui kendi dialer'i ve sms'i olduğu için kullanıyoruz, başka bir esprisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

mİ 11 Lite almayı düşünüyorum kronik ve rahatsız edici bir sorunu varmı aceba?

• Merhabalar, wifideyken bir uygulamayı arka plana atıp 5-10 saniye tekrar girdiğimde uygulama internetten çıkıyor, kapatıp yeniden açmam gerekiyor. Bu sorunu ayarlardan çözme iansım var mı ? Her uygulamayı kapatıp yeniden açmaktan bıktım bu sorun wifi de var, internetle mi alakalı çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: JePinkman

Global 12.5.4 (RKQTRXM) yüklü bende. Henüz güncelleme gelmedi. Bu sürüme sahip olup da 13 güncellemesi alan var mı?

Benim telefonun da versiyonu aynı güncelleme de yok henüz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 13 güncellemesi geldiğinde bi hard format atmak gerekir mi yoksa kur geç mi yapalım ?

• Arkadaşlar merhaba ben mı 11 lite 5 G NE modelini yurtdışı olarak almayı planlıyorum.

1-imei sorunu yaşar mıyım

2- burada bahsedilen güç tuşu sorununu başıma gelir mi

3- cihazın görüntüsü, inceliği çok güzel lakin güncelleme gibi durumlarda başka arızalarla karşılaşır mıyım.

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

• Akustik kullanıcısına yanıt

1- Imeı kayıt oluyor diyorlar ama emin olmadan almayın. çünkü kayıt olmazsa senede 8 ay telefonu kullanabilirsiniz.

2- Parmak izi sorunu 4g versiyonunda bulunuyor.

3- 5g NE versiyonunun şu anda kronik bir arızası bulunmuyor.

• MI 11 Lite 4G TR versiyonu için yeni güncelleme an itibariyle yayınlandı. Hayırlı olsun.

Xiaomi mi 11 lite ana konu

Kurdum ve kullanıyorum.İlk izlenimlerim şöyle; Telefon daha akıcı bir hal aldı, dokunmatik ve program açılışları hızlandı , klavye ile yazma daha hoş bir hâle geldi. Yeni bir yazı tipi kullanmışlar oda oldukça hoş olmuş. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 22 Mart 2022; 20:20:18 >

• Global 12.5.4 üzerine 13 gelen var mı arkadaşlar

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Alıp kullanmaya başlayayım olmazsa 8 ayın sonunda ya direnç attiririm ya da pasaporta işletirim. En azından şimdiden uygun fiyata alaym

• KralYLMZ kullanıcısına yanıt

Sanırım kademeli dağıtılıyor. Açıkçası bana da gelmedi, ne zaman gelir onu da bilmem, linki düşerse manuel indirip öyle kurmayı düşünüyorum şahsen. Şuraya linkini bıraktığım yerden güncellemeleri takip edebilirsiniz. Eğer indirecekseniz de cihazdaki roma dikkat etmeyi unutmayınXiaomi mi 11 lite ana konu  (mesela tr romu varsa gidip de global romu indirip denemeyiniz, cihazın pert olabilir.)

https://forum.xda-developers.com/t/miui-updates-tracker-mi-11-lite-4g-courbet.4263141/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techno_man000 -- 23 Mart 2022; 14:4:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: techno_man000

Sanırım kademeli dağıtılıyor. Açıkçası bana da gelmedi, ne zaman gelir onu da bilmem, linki düşerse manuel indirip öyle kurmayı düşünüyorum şahsen. Şuraya linkini bıraktığım yerden güncellemeleri takip edebilirsiniz. Eğer indirecekseniz de cihazdaki roma dikkat etmeyi unutmayın  (mesela tr romu varsa gidip de global romu indirip denemeyiniz, cihazın pert olabilir.)

https://forum.xda-developers.com/t/miui-updates-tracker-mi-11-lite-4g-courbet.4263141/

Teşekkürler baktım bendeki versiyonun üzerine 12.5.6 , 12.5.8 ,13.0.4 versiyonları da çıkmış gözüküyor globalde bu durumda ne yapmamı önerirsiniz

• hocam bende de endonezya romu var ama 12.5.3 sürümğ var mevcut güncelleme yok diyor

• Merhaba arkadaşlar bana da geldi. MIUI Global 12.5.4 (RKQTRXM)

• Güncelleme geldi. Sanal ram (bellek uzantısı) aktifken telefon biraz ağırlaşıyor, bende en azından. Kapatınca düzeldi. Her yerden erişilebilen hızlı erişim menüsü hoş olmuş. Başka bakışta göze çarpan pek bir şey göremedim ben, kurcalamak lazım.

Karanlık modda bir sıkıntı var gibi. Gelen bildirimlerde yazılar siyah görünmeye başladı, zor okunuyor. Güncelleme öncesi beyazdı.

Ayrıca şu sözde "Her zaman açık ekran"ın 10 saniye olayına halen alternatif getirmediler. Adı her zaman açık ekran ama 10 saniyeliğine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 25 Mart 2022; 19:37:41 >
  • Stabil sürüm değil bunlar beta zamanla düzelir.

• Sürüm bilgisinde neden "kararlı" yazıyor? Dediğiniz gibiyse düzeltirler umarım.

• Güncelleme bugün bana da geldi, güncellemeyi yaptım ama performans öncekine göre tutarsız geldi. Telefon bazen çok hızlıyken bazen yavaş tepki verebiliyor. Temiz kurulum yapmak istemiyorum şu aralar meşgulüm. Ama yine de vakit bulunca deneyeceğim. Bu arada hâlâ güncelleme alamayıp denemek isteyenler önceki mesajımdaki linkten güncelleme dosyayısını indirip kurabilir, şahsen öyle yaptım.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Xda forumunda stable beta olarak gözüküyor.

• guncelleme rezalet arkadaslar tavsiye etmem....

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.