Şimdi Ara

Xiaomi mi 11 lite ana konu (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.811
Cevap
46
Favori
134.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben memnunum açıkçası. TR garantili 8gb 4g cihazımda Endonezya romu kullanıyordum. 12 ile birlikte bt ile dosya göndermeme, pdf excel word doyalarını açmama sorunlarım düzeldi. Cihaz daha seri hale geldi ve pili bir miktar daha iyi gidiyor. Donma takılma hiç yaşamadım.

• Beyler düz mi 11 lite 6gb var , bir de 11 lite 8gb 5GNe modeli var. Aralarında ciddi fiyat farkı var ne dersiniz? Düz u alıp geceyim mi? 5G modelinin globali çok var ama onu da riske girip alamıyorum. Ne dersiniz, acil yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akustik kullanıcısına yanıt

Yurtdışı mı alacaksınız garantili mi? İki cihazın arasında ahım şahım fark yok ama 5g versiyonlarının işlemcisi daha iyi.

• Performans sorunu yaşayanların sanal bellek ayarını kapatıp tekrar denemesini tavsiye ederim. Bence abartıldığı gibi olumsuz bir durum yok. En azından bende. Ekstrası var mı derseniz ama o da pek yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 29 Mart 2022; 17:41:38 >
  • Bendeki cihaz 12.5.2 sürümündeydi, daha yeni 12.5.4 geldi. 13 gelmesi gerekmiyor muydu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • viper17 kullanıcısına yanıt

Xiaomi iyice şımardı. kendisini apple, samsung falan zannediyor ama bu gidişle batacaklar.

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt

5G NE modeli yurtdışı ve hala kayit açılmamış. Direnç vs. diyorlar. Düz olan model TR garantili. Lakin arada 2000 TL gibi bi fiyat farkı var. Yurtdışı uygun fiyat olan. Yani arada kaldım. Yurtdışı model hem daha iyi işlemci,ram,hafıza olarak hem de fiyatı makul. Lakin öbüru de garantili amma fiyat yüksek. Diyorum yurtdışı modeli alayım 8 aya kim öle kim kalaXiaomi mi 11 lite ana konu 

Kayıt problemi dışında kesinlikle alınabilir bence. Her ne kadar 4G varyantı TR garantili olsa da (göründüğü kadarıyla) en sorunlu model de maalesef 4G modeli. Ekran, parmak izi, güç tuşu say say bitmiyor ne yazık ki. Her ne kadar bu sorunlar bildiğim kadarıyla ücretsiz onarılsa bile ileride ücret istemeyecekleri ne malûm. Bu yüzden ben olsam 5G NE modelini tercih ederdim. 4G kadar problemli bir model değil ve nitelikleri daha iyi (mesela extra olarak ekranda Dolby vision var). Düşürme falan olmadığı zaman teknik servis de görmezsiniz, düşmeye karşı da en sağlam kılıfı ve en sağlam koruyucuyu taktırırsanız kırılma riskini de en aza indirmiş olursunuz. Diğer risk durumları için bi şey söyleyemem, ama normal şartlarda 5G NE tercih edilebilir.

• PotterWhoLock kullanıcısına yanıt

Hangi Rom varyantı var sizde hocam? Sürümünüz 12.5.4.0 RKQTRXM mi? Öyleyse TR romu var demektir (MIUI sürümündeki sondan 3. ve 4. karaktere bakabilirsiniz). Endişelenmeyin, MIUI 13 daha stable beta sürümünde, yani çok az bir kitleye rastgele dağıtılıyor. Henüz stable denecek kadar da stabil değil. Yine de manuel kurabilirsiniz, önceki mesajlarımda bahsettim bundan.

• techno_man000 T kullanıcısına yanıt

Hocam bu 5G NE modeline imei hiç bir şekilde atılmıyormu?

Sürümde aynen dediğiniz gibi yazıyor hocam. O zaman bekleyeyim en iyisi, teşekkür ederim. 12.5.4 güncellemesi de dün geldi ama yapmadım daha. Bu sürümde sorun var mı bildiğiniz, güncelleyeyim mi sizce?

• @techno_man000 hocam verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Yani tam da alacaktım 4G modelini ama bu kadar sorundan sonra yanasmam. Ben parmak izi kullanmam ama bir önceki telefonumu ekran sorunundan garantiye gönderdim. Ve o sorun çözülemedi yeni telefon geldi.

@ARTHUR. malesef dostum 3 bayi telefoncu, 2 normal spot telefoncu ve internet araştırmalarım dan öğrendim bu zaman için kayıt yapılamıyor. İlerde olur mu bilinmez. Diğer taraftan kayıt Yapilanlarda da güncelleme sorunları oluyormuş. En iyisi paraya kıyıp garantili almak

Teşekkür ederim hoca. Aklımda 2 seçenek vardı mi 11 lite ve s20 fe. Artık mi11 lite eleyebiliriz. s20 fe fiyat ve sundukları ile eksik kalmaz diye düşünüyorum .

1 aya al hocam Mayıs'ta kullanmaya başla, çift hat yeni yıla kadar kullanırsın. Yeni yılda 8 ay daha kullanılır. O zamana kadar da kayıt çıkar. Xiaomi garantili alınmaz hocam Parana yazık

• PotterWhoLock kullanıcısına yanıt

12.5.4.0 bende bazı küçük teklemeler ve gecikmeler yapıyordu. O yüzden daha akıcı olur belki diye MIUI 13'e geçtim ama o da özellikle şarj %50nin altına düştüğünde teklemeler yapıyor. Bence 12.5.x.0 romlarından en sağlıklı olanları 1,2 ve 3 olanlardı. Mümkünse 12.5.3.0'da kalın derim.

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt

Telefoncu değilim dostum ben de bilmiyorum yani

Xiaomi mi 11 lite ana konu bu telefonla ilgili sahip olduğum tüm bilgilerimin kaynağı da telegram grubu zaten. Yoksa ben de siz gibiyim.

Anladım hocam, öyle yapayım en iyisi. Teşekkürler

• Tüm gün dışarda 4 g 2 saat wifi sonucu VPN Bluetooth konum 7/24 hiç kapanmaz .

Miui 13.1 sürüm

Xiaomi mi 11 lite ana konu

• Sizde de Android Sistemi çok şarj tüketiyor mu? Android 11'e göre sanki Android Sistemi daha çok şarj tüketiyor gibi geldi bana 🤔

Xiaomi mi 11 lite ana konu

• Arkadaşlar 13.0.2.0 geldi şimdi.
    Güncelleme yapalım mı?
    Not :Telefon, Türkiye telefonu.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.