< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi mi 11 lite ana konu (69. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Miui 13 geldi,vatana millete hayırlısı olsun, şuan guncelliyorum.
Not: Endonezya romu kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben de Endonezya romdayım bana gelmedi, yükleyebildiniz mi? Nasıl yorumlarınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mi pilot üyesi olduğum için olabilir.test kullanıcılarına gönderilmiş olabilir.
Pek beğenmedim açıkçası,telefon Kasım Kasım kasılıyor.gec tepki vermeye başladı.
Güncelleme sadece pilot kullanıcılara geldi. Android 12 olduğu için geçtikten sonra format atmak gerekiyor.
Cihazında TR romu mu vardı yoksa global rom mu vardı hocam? Tr romu için de tester (pilot) olunabilir mi acaba?
Global, hindistan ve endonezya romlara da resmi güncelleme gelmiş. Tr'ye de muhtemelen yakında gelir
Evet hocam hatta Rusya romuna bile gelmiş. Önceki güncellemelerde rusya ve endonezya romlarından önce tr romuna geliyordu güncellemeler genellikle ama bu kez durum ters olmuş. Bize de 2 gün içinde gelir diye düşünüyorum ben
Endonezya romundayım bana da geldi yükledim .
Pek değişiklik göremedim ahım şahım widget vs yok .
Sarj mükemmel olmuş.
Telefon daha seri oldu.
Herhangi bir bug vs göremedim.
Benim global 12.5.4 kararlı diyor ancak güncelleme yokquote:
Orijinalden alıntı: TacoNikkyGlobal, hindistan ve endonezya romlara da resmi güncelleme gelmiş. Tr'ye de muhtemelen yakında gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ara ara deneyin. Sunucu yoğunluğundan dolayı öyle oluyor
hocam endonezya rom'unda çağrı kayıt özelliği var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 19 Mart 2022; 9:6:3 > -
Var, miui'nin kendi arama uygulamasında.
Global 12.5.4 (RKQTRXM) yüklü bende. Henüz güncelleme gelmedi. Bu sürüme sahip olup da 13 güncellemesi alan var mı?
-
Arkadaşlar bu fiyatlara mi 11 lite önerir misiniz. Geçen sene alacaktım fakat maddi durumlar sebebiyle alamadım ve şu an 7000 civarı 732G işlemci için bana uçuk geldi fiyat. Bir de 778 işlemcili Galaxy M52 iyi gibi duruyor. Ya da daha uygun bir öneriniz var mıdır?
-
7000 bu telefon için çok fazla. Xiaomi Türkiye garantisi yok gibi düşünün, en azından Samsung alırsanız garantiniz olur. İlle de mi 11 lite alıcam diyorsanız 5g NE versiyonunu alın. Hem kamerası daha iyi hem işlemcisi.
Endonezya romunda Türkçe seçeneği var mı?
-
Evet tabiki. Tüm diller var
bilgi için teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X