Şimdi Ara

Xiaomi mi 11 lite ana konu (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.811
Cevap
46
Favori
134.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba bu always on display özelliğini devamlı kullanmak istiyorum ama izin vermiyor. Nasıl süresiz hale getirebiliriz? Geliştirici seçeneklere nereden giriliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.5 surumunu bilgisayardan geri yuklesem bilgiler silinirmi ? bootloader acik ...13 surumu cok sarj yiyiyo bende

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MİUİ 12.5.4 geldi, indirdim güncelle deyince telefonu şarj edin uyarısı aldım..
    Telefonu şarj ettim şimdi güncelleme yok.. Ocak 2022 Android güvenlik güncellemesi idi.. 200 MB'ın biraz üzerinde idi..
    Şu an görünmüyor olması kadar saçma bir şey olamaz..

• Serdengeçti_45 S kullanıcısına yanıt

Ayarlar -cihaz - tüm özellikler

Miui sürümü yazan yere tıklayın 5-10 defa, artık geliştiricisiniz diye uyarı çıkar.

Oradan çıkıp Ayarlar - Ek ayarlar kısmına girince görürsünüz Geliştirici Seçenekleri diye. En altta olması lazım Miui Optimizasyonu, onu kapatmak gerekiyor.

• 6-7 aydır Mi 11 Lite kullanıyordum, malum power tuşu arızası benim de başıma geldi. Bir süre sonra dayanamadım OP 9 pro'ya geçiş yaptım.

Mi 11 Lite incelemelerde çok övülmüştü ama gerçek kullanımda gerçekten hayal kırıklığı oldu benim için..

Tek pozitif yanı 90hz amoled ekranı olabilir.

Aslında genel olarak Xioami'nin saçma yazılımsal problemlerinden de bıkmış olabilirim.

• 12.5.4 bana da geldi, 13 öncesi son güncelleme sanırım. Henüz yapmadım, şarjım az.

• Telefonu güç tuşu problemi yüzünden garantiye göndermiştim. Pazartesi kargoya vermiştim, telefon tamir edilip bugün elime geçti. 1 haftada işlem tamam. Umarım tekrardan aynı problemi yaşatmaz. Güç tuşunu daha az kullanmak için hızlı erişimi aktif edip kilitleme fonksiyonu ve çift tıklama ile uyandırmayı kullanmayı düşünüyorum. beni bu çarelere iten xiaomi'ye teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaddar_kerimm -- 26 Şubat 2022; 14:23:11 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için. Dediklerinizi yaptım. Hala her zaman açık ekran süresini ayarlayamadim. Hala önerilen 10 saniye sabit.

• Ben de garantiye vereceğim sanırım. Öldü ölecek güç tuşu. Düzeltirler ama kronik bir sorun sanırım. Isıdan kaynaklı oluyormuş gibi bir yazı görmüştüm geçen.

• Ana ekrana kilit widget koyabilirsiniz güç tuşu ile hiç alakanız olmaz nerdeyse

• 12.5.3.0 da kaldık. ne zaman gelecek acaba 13 ?

• Global Stable Beta versiyonları yayınlandı, TR sürümüde yaklaşık 15-20 gün içersinde yayınlanmış olur. Kısacası Mart ayı ortalarında gelmiş olur.

• nasıl koyabiliriz? anlatabilirsen sevinirim. eminim birçok arkadaşın da işine yarayacaktır

• Anaekrana gelin boş bir yere uzun basın araçlar kısmına basın oradan seçim yapabilirsiniz.

Xiaomi mi 11 lite ana konu

• zifiri34 kullanıcısına yanıt

Dün 12.5.4 geldi.

• teşekkürler, bu çok iyi oldu.

• Buradaki temizleyici ne işe yarıyor? Birkaç kez denedim ama tezler temizlemez aynı değerlere geliyor o yüzden anlamadım.

• PotterWhoLock kullanıcısına yanıt

Ram önbellek temizleme galiba

• Arkadaslar cihazımın parmak izi okuyucusu 3 ay once çalısmamaya basladı 2 günden beride güç düğmesi algılamıyor.cihaz yurt dısı serwis bunu nekdara yapar acaba daha once yaptıran oldumu.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.