Şimdi Ara

Xiaomi mi 11 lite ana konu (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.811
Cevap
46
Favori
134.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güç tuşu basmamaya başladı ve parmak izi ayarlardan gitti. Bu kronik problemin uğramadığı cihaz yok. Bir telefon ancak bu kadar uyduruk malzemeden yapılabilirdi !!! Sormak istediğim sizler hangi servise götürdünüz arkadaşlar. Cihazı kaç günde aldınız. Şuanda bu cihazı aldığıma aşırı pişman olmaya başladım çünkü....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silver0021 S kullanıcısına yanıt

Hocam bende 7 aydır kullanıyorum cihazı Allah'a şükür parmak izinde ve güç tuşunda bir sorun yaşamadım.... Güncelleme ile parmak izi de gitmedi... 8 GB lık modelini kullanıyorum Mayıs 2021 üretimli cihaz bu sorun İlk parti ve 6 GB lık modellerinde var sanırım... Umarım sorununuz çözülür...

Güç tuşu olayı kötü oldu gerçekten. İyi dedik ettik, vurdu bir yerden.

• Yurtdisi cihazı almak istiyorum. Imeiden herhangi bir sorun yaşar mıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşımda yurtdışı kayıtsız mi11 lite var yeni aldı. Sevdiği bir şarkıyı Zil sesi olarak eklemek istiyor ama olmuyormuş. Tüm yolları denemiş..
    Sürüm 12.5.2 global. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Edit: Sorun çözülmüş. Flac uzantılı ses dosyası kullandığı için olmamış. MP3 olarak indirince olmuş. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 14 Şubat 2022; 0:59:23 >
  • Bu arada cihazın üretim zamanını nasıl bakabiliriz, kutu sormayın kutu yok çünkü :) Yazılımsal olarak biryerde kayıtlı olmalı kendi düşüncem tabi :P

Konu hakkında bilgisi olan var mı aramızda ?

• Güç tuşu probleminden etkilenmedim benimde başıma gelmez diyenlere de üzülerek söylüyorumki bu bir üretim hatası aynısı tüm cihazlarda er geç ortaya çıkacak. Xiaomi gibi bir markanın bu konuyla ilgili bedel ödemesi gerekli. Gsmarenada bu cihazdan memnun olanını görmedim henüz.

Bu güç tuşu dışında bir problem yaşamadım ben ama bu oldukça can sıkıcı tabii. Yavaş yavaş gidiyor resmen yakında hiç basmayacak muhtemelen. Ekrana çift tıklama ile açma özelliğini herkes aktif etsin derim.

• Mı13 cihazıma güncelleme geldi. Cihaz yurt dışı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kalben34 K kullanıcısına yanıt

gündüz bendede vardı bildirim ama şuan güncelleme yok diyor

• MİUİ 13 den sonra guctusu sorunu düzeldi mi acaba ? Bana da geldi ama henüz yapmadım güncellemeyi

• miui 13 yukselttim...parlaklik ayari ayni ama telefon cok karardi...pil tuketimi azalttik demek icinmi boyle bisey yapildi acaba

• miui 13 ile ilgili tespitler nasıl ? var mı bir fark ? yurt içi cihazlara daha gelmedi galiba.

• Güç açma tuşu probleminden dolayı telefonu garantiye gönderdim. Umarım yapıldıktan sonra problem tekrarlamaz.

• miui 13 le videoda tanitilan widgetler gelmedi...karanlik modda tum uygulamalar aydinlik calisiyor manuel karanlik mod menusunude silmisler...kristal arka planlarda efekt yok bizim tellerde..gorduklerim bunlar...olumlu bisey goremedim malesef

• Bizleri de süreç ile ilgili bilgilendirin lütfen.

• shegenli chingen kullanıcısına yanıt

bu gidişle ilk ve son xiaomi cihazım olacak.

• sefaMseven kullanıcısına yanıt

Güç tuşunun yazılımla bir ilgisi yok. Tüm cihazlarda er geç ortaya çıkacak olan donanımsal bir problem

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.