Ocak sonu falan diyorlardı ama şimdi Q1 içerisinde diyorlar. Yani Mart sonuna kadar ucu açık. |
Xiaomi mi 11 lite ana konu (64. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Miui 13 tr romundan önce Endonezya romuna geliyor demi. Öyleyse önce alırız gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Türkiye'ye geldiği gün aldım telefonu,ilk seridir.hic böyle birşey yaşamadım,hatta gördüğüm en iyi parmak izi okumasına sahip
Tam tersi, Endonezya rom'u TR roma göre geriden geliyor.
Forumda mixm sürüm kullanan biri yok heralde,yuklesede deneyimlese biraz nasıl olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abyss_ati -- 29 Ocak 2022; 18:44:55 >
Bende global MİXM romu yüklü. 12.5.8 enhanced versiyon. Henüz miui 13 gelmedi.
https://bigota.d.miui.com/V13.0.2.0.SKQMIXM/miui_COURBETGlobal_V13.0.2.0.SKQMIXM_bae172608c_12.0.zip
Bu linkten indirip guncelleyici üzerinden yukliyebilirsin
Çok teşekkür ederim. Deneyimlerimi paylaşırım.
Bu rom dahili test kullanıcıları içindir. İzinlerinizi kontrol edin gibi bir uyarı veriyor. Sanıyorum beta sürümü bu.
Evet pilot kullanıcılar için,beta tester'lar yani,unuttum onu sormayı sen kayıtlı mıydın diye 😁
Tüm kullanıcılar için olanı çıktığında yuklersin, şimdilik bekliycez.
-
Ekran gerçekten iyi de batarya bu parlaklıklarda dayanmıyor.
-
Ben sırf ekran yüzünden 2 aylık a52 yi satıp buna geçtim hocam. A52 de kırmızılar bildiğin turuncuydu
-
Arkadaşlar elinde 3,5 mmlik jak girişli bir mikrofon var telefonum da type-c girişli olduğu için mikrofonu kutudan çıkan dönüştürücü ile kullanıyorum ama maalesef mikrofon çok fazla dip ses yapıyor ve ses çok az geliyor. Bunun bir çözümü var mı acaba?
Type-C girişli bir mikrofon almaktan başka bir çözüm zor gibi.
-
Bayağı da para verdim ya mikrofona
Arkadaşlar bu cihaz ve NE versiyonunda su toz geçirmeyle ilgili bir sertifika veya koruma var mıdır? İnternette pek açık bir bilgi bulamadım.
Sorunu Mi 11 Lite özelinde değil de mikrofon ve 3.5mm mikrofonları type-c telefonlarda kullanmak olarak araştırdınız mı?
-
Sadece İP53 var.
Anladım epey'de falan gözükmüyor da teşekkürler o zaman.
GSMarena'ya bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X