Allah razı olsun senden,kurtuldum lanet Google'den, kavuştum miui'ye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi mi 11 lite ana konu (63. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam merhaba, herkes 12.5.3 sürümündeyseniz olmuyor demiş doğru mudur bu siz hangi sürümdeydiniz Endonezya romuna geçmeden önce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 aya android 12 gelecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uğraşılmaz mı hocam, Google dialer ve mesajlardan kurtulmak için düşünüyordum
Sizden de hocam ne demek
12.5.3 sürümünde idim bende 5 dakika sürmedi
Orjinal ayarlardan menuden,temalardan sasmayin derim...
Bende 12.5.3 surumdeydim, önce olmadı.guncelleyici üzerinden orjinal romu indirmiştim, doğrulanmadı diyip durdu.sonra miuiforum üzerinden 12.5.3 TR romu indirdim,bunu doğruladı, devamında videoda anlattığı gibi yükledim
Merhaba arkadaşlar mi 11 lite aksesuarı(plastik kap) mi 11 lite ne ile uyumlu oluyor mu aralarında bir fark var mıdır boyut olarak?
Çok teşekkür ederim hocam
Senkronizasyonun hep açık olması lazım, ona dikkat edin hocam. Hızlı ayarlardan aç kapa yapabilirsiniz
Miui 13 global sürüm çıktı,mixm romlara geldi şuan, yakında bütün globale dağıtılacak
Aynı ölçülerdeler.
-
Öyleymiş güzel bir kap, kılıf önerisi varsa alabilirim. Telefonumu sürekli kırıyordum önceden.
Poco x3 pro 8/256 ile
mi 11 lite 6/128
arasında kaldım arkadaşlar sizce hangisi?
-
Hocam mi 11 lite 6/128 modeller sıkıntılı oluyor genelde 8/128 lik alın derim... 6 aydır kullanıyorum daha en ufak sorun yaşamadım
6/128 modellerde ne gibi bir sıkıntı varmış
Hocam parmak izi okuyucu problemi ve güç tuşu basmama problemi çıkıyormuş... Hatta Facebook da Xiaomi kullanıcılar platformunda da yazmışlar... 8/128 den pek şikayet yok gibi...
Enteresan.bende 6/128 kullanıyorum, hiç böyle birşeyle karşılaşmadım
Parmak izi bir süre sonra okumuyor ve telefona güncelleme yapınca menüden kayboluyor. Ama bu sorun ilk üretilen serilerde var deniyor. Bakalım zamanla görücez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X