< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi mi 11 lite ana konu (61. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kim Ne Derse Desin geçen günlerde Samsung kullandım Ve gerçekten yazılım olarak bir xiaomi iyi bir marka. En basitinden Samsung'un bildirim çubuğu tasarımı bile insanı sinirlendiriyor yani Çok memnunum gerçekten xiaomi bu konuyu iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cümleten selamın aleyküm
Ekran koruyucu ve kılıf tavsiye edebilecek var mı?
Daha önce mi6 kullanıyordum. Ondan mi 11 lite geçtim. Ama ses çıkışı (hem telefon hemde kulaklık) daha az geliyor. Bir kaç video izledim artırmak için kod yazılıyor ama bu telefonda o kod işe yaramıyor. Ses çıkışını nasıl artırabilirim?
Kardeşim doktora git sağır oluyorsun o kadar yüksek sesle müzik dinleme :)
Şimdi 12.5.3 yazılımı geldi 720mb.
Mi 11 lite (12.5.3) kullanıyorum. belki daha önce sorulmuş olabilir ama arama sonucunda bulamadım. 2 konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.
1- Titreşim deseni değişmiyor sanırım. nette epey aradım ama titreşim desenini değiştirmek için her hangi bir seçenek bulamadım.
2- whatsapp , linkedin , facebook gibi bir çok uygulamanın bildirimi sorunsuz bir şekilde geliyor ama gmail uygulamasının bildirimleri bir geliyor bir gelmiyor. uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim , bütün ayarlarını kurcaladım vs ama bir türlü başarılı olamadım.
konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadettinpolat -- 7 Ocak 2022; 17:0:43 > -
Miui arkaplan kısıtlamalarını kaldır düzelir. Ancak pil kullanımın önemli ölçüde yükselecektir.
Gmail > Ayarlar > Genel Ayarlar > Üç Nokta > Hesapları Yönet kısmında Yalnızca Wifi diye bir seçenek var. O açık kalmışsa ve mobil verideyseniz bundan da olabilir. Ben bundan kaynaklı problem yaşamıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 8 Ocak 2022; 1:55:11 > -
Benimde biraz geç olacak ama teşekkür ederim ..
ayarlar -> pil performans -> ayarlar -> uygulama pil tasarrufu -> üç nokta -> sistem uygulamalarını göster -> gmail -> arka plan ayarlamaları -> kısıtlama yok seçtim ama bildirimler inatla gelmiyor :(
-
Yalnızca Wifi seçeneği açıktı , kapalı hale getirdim ama bildirimler halen gelmiyor. bazen geliyor bazen gelmiyor. bazen sadece wifideyken geliyor. kesin bir çözüm bulamadım henüz.
-
hocam birincil diye postalar hemen geliyor yani sahislarin yolladigi mailler hemen geliyor..diger tanitim vs. mailleri gelince bildirim yapmiyor...is teli olarak aldim mailde onemli ,aqua mail yukledim oda kafasina gore calisiyor..care bulan arkadaslar yokmu acabaquote:
Orijinalden alıntı: sadettinpolatMi 11 lite (12.5.3) kullanıyorum. belki daha önce sorulmuş olabilir ama arama sonucunda bulamadım. 2 konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.
1- Titreşim deseni değişmiyor sanırım. nette epey aradım ama titreşim desenini değiştirmek için her hangi bir seçenek bulamadım.
2- whatsapp , linkedin , facebook gibi bir çok uygulamanın bildirimi sorunsuz bir şekilde geliyor ama gmail uygulamasının bildirimleri bir geliyor bir gelmiyor. uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim , bütün ayarlarını kurcaladım vs ama bir türlü başarılı olamadım.
konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shegenli chingen -- 9 Ocak 2022; 17:20:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
sizin sorun sanırım gmail ayarlara girince bildirimler kısmında etiketleri yönet diye bir seçenek var. o kısımdan hangi etiketlerde bildirim gelmesini istiyorsanız seçmeniz gerekiyor.
-
sectim yinede dedigim gibi oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mediatek işlemci daha çok pil mi harcıyor?
Bu telefon 4250 mah ama 5000 mah olan 10s ile aynı gibi batarya ekran süreleri! Ben mi yanlış gördüm
Almışken 5000 mah bataryalı bir telefon alayım diyorum ama 10s Gorilla Glass 3 ekranıyla içime sinmedi?
Tam benim istediğim özellik söylediğiniz
Gelen kutusuna e-posta düşünce uyarsın ama filtreleme yaptığım diğer klasöre düşen postlar için bildirim gelmesin istiyorum ama telefonda yüklü Posta uygulamasında bu ayarı yapamadım. Siz gmail uygulaması yerine telefonun kendi Posta uygulamasını kullanmayı denediniz mi hocam? Onda her e-posta için uyarı geliyor çünkü, hem de benim telefonda üçer defa geliyor, onu da çözemedim. Telefonum Mi 9 lite bu arada, aynı değil ama...
telefonda ayri bir mail uygulamasi yok hocam..google klosorundeki gmail vardi sadecequote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBoTam benim istediğim özellik söylediğiniz
Gelen kutusuna e-posta düşünce uyarsın ama filtreleme yaptığım diğer klasöre düşen postlar için bildirim gelmesin istiyorum ama telefonda yüklü Posta uygulamasında bu ayarı yapamadım. Siz gmail uygulaması yerine telefonun kendi Posta uygulamasını kullanmayı denediniz mi hocam? Onda her e-posta için uyarı geliyor çünkü, hem de benim telefonda üçer defa geliyor, onu da çözemedim. Telefonum Mi 9 lite bu arada, aynı değil ama...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X