Şimdi Ara

Xiaomi mi 11 lite ana konu (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.811
Cevap
46
Favori
134.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • online imei tamiri yaptiran oldumu arkadaslar..guvenilir biri varmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kim Ne Derse Desin geçen günlerde Samsung kullandım Ve gerçekten yazılım olarak bir xiaomi iyi bir marka. En basitinden Samsung'un bildirim çubuğu tasarımı bile insanı sinirlendiriyor yani Çok memnunum gerçekten xiaomi bu konuyu iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cümleten selamın aleyküm

Ekran koruyucu ve kılıf tavsiye edebilecek var mı?

• Daha önce mi6 kullanıyordum. Ondan mi 11 lite geçtim. Ama ses çıkışı (hem telefon hemde kulaklık) daha az geliyor. Bir kaç video izledim artırmak için kod yazılıyor ama bu telefonda o kod işe yaramıyor. Ses çıkışını nasıl artırabilirim?

• h_tunc kullanıcısına yanıt

Kardeşim doktora git sağır oluyorsun o kadar yüksek sesle müzik dinleme :)

• h_tunc kullanıcısına yanıt

Ayarlar>Ses & titreşim> Ses efektleri (en aşağıda)

Orada "Ön ayarlar" var, onu ses olarak ayarlayın. Ses önemli ölçüde yükselecektir. Ama bu ayar hoparlörlere zarar verir mi diye de endişelenmiyor değilim ama ne de olsa kendileri koymuşlar diyip kullanmaya devam ediyorum

Xiaomi mi 11 lite ana konu

• Şimdi 12.5.3 yazılımı geldi 720mb.

• Mi 11 lite (12.5.3) kullanıyorum. belki daha önce sorulmuş olabilir ama arama sonucunda bulamadım. 2 konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.

1- Titreşim deseni değişmiyor sanırım. nette epey aradım ama titreşim desenini değiştirmek için her hangi bir seçenek bulamadım.

2- whatsapp , linkedin , facebook gibi bir çok uygulamanın bildirimi sorunsuz bir şekilde geliyor ama gmail uygulamasının bildirimleri bir geliyor bir gelmiyor. uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim , bütün ayarlarını kurcaladım vs ama bir türlü başarılı olamadım.

konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadettinpolat -- 7 Ocak 2022; 17:0:43 >
  • sadettinpolat S kullanıcısına yanıt

Miui arkaplan kısıtlamalarını kaldır düzelir. Ancak pil kullanımın önemli ölçüde yükselecektir.

Gmail > Ayarlar > Genel Ayarlar > Üç Nokta > Hesapları Yönet kısmında Yalnızca Wifi diye bir seçenek var. O açık kalmışsa ve mobil verideyseniz bundan da olabilir. Ben bundan kaynaklı problem yaşamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 8 Ocak 2022; 1:55:11 >
  • icat kullanıcısına yanıt

Benimde biraz geç olacak ama teşekkür ederim ..

• silver0021 S kullanıcısına yanıt

ayarlar -> pil performans -> ayarlar -> uygulama pil tasarrufu -> üç nokta -> sistem uygulamalarını göster -> gmail -> arka plan ayarlamaları -> kısıtlama yok seçtim ama bildirimler inatla gelmiyor :(

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Yalnızca Wifi seçeneği açıktı , kapalı hale getirdim ama bildirimler halen gelmiyor. bazen geliyor bazen gelmiyor. bazen sadece wifideyken geliyor. kesin bir çözüm bulamadım henüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadettinpolat

Mi 11 lite (12.5.3) kullanıyorum. belki daha önce sorulmuş olabilir ama arama sonucunda bulamadım. 2 konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.

1- Titreşim deseni değişmiyor sanırım. nette epey aradım ama titreşim desenini değiştirmek için her hangi bir seçenek bulamadım.

2- whatsapp , linkedin , facebook gibi bir çok uygulamanın bildirimi sorunsuz bir şekilde geliyor ama gmail uygulamasının bildirimleri bir geliyor bir gelmiyor. uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim , bütün ayarlarını kurcaladım vs ama bir türlü başarılı olamadım.

konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

hocam birincil diye postalar hemen geliyor yani sahislarin yolladigi mailler hemen geliyor..diger tanitim vs. mailleri gelince bildirim yapmiyor...is teli olarak aldim mailde onemli ,aqua mail yukledim oda kafasina gore calisiyor..care bulan arkadaslar yokmu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shegenli chingen -- 9 Ocak 2022; 17:20:39 >

• shegenli chingen kullanıcısına yanıt

sizin sorun sanırım gmail ayarlara girince bildirimler kısmında etiketleri yönet diye bir seçenek var. o kısımdan hangi etiketlerde bildirim gelmesini istiyorsanız seçmeniz gerekiyor.

sectim yinede dedigim gibi oluyor.

• Mediatek işlemci daha çok pil mi harcıyor?

Bu telefon 4250 mah ama 5000 mah olan 10s ile aynı gibi batarya ekran süreleri! Ben mi yanlış gördüm

Almışken 5000 mah bataryalı bir telefon alayım diyorum ama 10s Gorilla Glass 3 ekranıyla içime sinmedi?

• shegenli chingen kullanıcısına yanıt

Tam benim istediğim özellik söylediğiniz Xiaomi mi 11 lite ana konu 

Gelen kutusuna e-posta düşünce uyarsın ama filtreleme yaptığım diğer klasöre düşen postlar için bildirim gelmesin istiyorum ama telefonda yüklü Posta uygulamasında bu ayarı yapamadım. Siz gmail uygulaması yerine telefonun kendi Posta uygulamasını kullanmayı denediniz mi hocam? Onda her e-posta için uyarı geliyor çünkü, hem de benim telefonda üçer defa geliyor, onu da çözemedim. Telefonum Mi 9 lite bu arada, aynı değil ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Tam benim istediğim özellik söylediğiniz  

Gelen kutusuna e-posta düşünce uyarsın ama filtreleme yaptığım diğer klasöre düşen postlar için bildirim gelmesin istiyorum ama telefonda yüklü Posta uygulamasında bu ayarı yapamadım. Siz gmail uygulaması yerine telefonun kendi Posta uygulamasını kullanmayı denediniz mi hocam? Onda her e-posta için uyarı geliyor çünkü, hem de benim telefonda üçer defa geliyor, onu da çözemedim. Telefonum Mi 9 lite bu arada, aynı değil ama...

telefonda ayri bir mail uygulamasi yok hocam..google klosorundeki gmail vardi sadece

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.