< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi mi 11 lite ana konu (59. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Miui 13 cikacak 2 gün sonra.
Umarim buglar ve akicilikta iyileşme olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı yerlerde 12 aralık bazı yerlerde 16 aralık diyor anlamadım. Net tarih nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 11 Aralık 2021; 15:33:33 > -
MIUI 13 ile Android 12 beraber mi gelir sizce? Yoksa Android 12 sonradan mı dağıtılır?
-
Yurt dışı almayı düşünüyorum imei atıp soru. yaşayan varmı
Bende 3800e almıştım. İyikide almışım dedirtti. Pil sağlığı 5 yıl dayanırsa ne ala :) cihazı korumak için ekstra cam ve kılıfla koruyorum. Bi kırılsa alacak durumum olmayabilir. Derin bir yoksulluk içindeyiz :/
Aybaşı itibariyle 5g NE modeli alarak ben de aranıza katıldım arkadaşlar. İlk xiaomi telefonum, 15 günlük kullanımım sonunda izlenimlerim oldukça iyi.
Ancak şöyle bir durum var ki çok rahatsızım. Telefon aşırı derecede toz topluyor. Abartmıyorum; sanki bulunduğum ortamda ne kadar toz varsa telefona yapışıyor. Hatta ekrana dokundukça tozlar dalga dalga oradan oraya toplanıyor.
Sizde durum nasıl?
Toz sorununun bir çözümü var mı?
depoda calisiyorum tozlu bir ortam. Bendede ayni durum var
Tozlu ortamla alakası yok.. Hanım temizlik hastası olmasına rağmen bu telefon evde de toz buluyor kaynanadan beter :) şu anda yazarken de tozlar oradan oraya toplanıyor yine kafayı yedirtiyor insana..
Arkadaşlar bende ilk çıktığı nda 2 adet mi 11 lite almıştım. Benim kullandığımin parmak izi okuyucusu çalışmıyor ve power tuşu geç basıyor.burda bikac arkadaş daha aynı durumla karşılaştıgini biliyorum.muhtemelen yandaki filmde sorun.biraz daha böyle kullanıp servise vereceğim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Google cam apk sı var mı arkadaşlar bu telefona yüklemek için
Bu telefonun ekranı bana göre şuan orta seviye cihazlar da bulunan en iyi ekrana sahip hatta çoğu üst düzey cihazlardan bile oldukça iyi , yeğenime a52 almışlar babamda bu telefon var inanın mi 11 lite ekranı a52 den en az 2 gömlek üstün, hatta şahsımda iphone 12 pm var inanın 10 bit ekran farkını hissediyorsunuz. A52 ile kıyaslanamaz bu cihaz mi 11 lite çok kaliteli bir cihaz bence değerini bilmek lazım .
Böyle bir paraya böyle kaliteli bir cihazı bizlere sunduğu için xiaomiye teşekkür ederim.
Üzerindeki ekran koruyucuyu çıkarın daha toz toplamıyor. Tabi ekranınız korumasız kalır o ayri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim Şöyle bir sorunum var:
Telefonda iki farklı Gmail hesabı var. Ben biri ile Parallel Space isimli uygulamadaki reklamları kaldırmak için satın alma işlemi yaptım ama uygulamaya giriş yaptığımda satın alma işlemi yaptığım e-posta değil diğeri algılandığı için sürekli reklam göstermeye devam ediyor. E postayı kaldırınca reklamlar gidiyor ama tekrar e postayı ekleyince maalesef reklamlar çıkmaya devam ediyor. Ayarları kurcaladım ama hiçbir şey işe yaramadı. Var mı bu konuda bilgisi olan?
Oled ekran sonuçta tabiki güzel ancak kırıldı mı çok pahalı ekranı..gorilla falanda hikaye,çok dikkatli kullanmak lazım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 26 Aralık 2021; 1:32:14 >
Telefonla görüşürken wifiye bağlanıyorum ama mobil internete giremiyorum sorun nedir acaba?
Operatör nedir ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet mi 11 lite gerçekten çok güzel bir orta segment telefon, inceliği ve hafifliği beni de cezbetti gerçekten ama içindeki yazılımdaki telefonun bütün güzelliğini silip süpürüyor. Bir de xiaomi'lerde her an kronik sorun çıkma ihtimali var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone hocam
miuı 13 ne zaman gelecek bilgisi olan varmı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X