Şimdi Ara

Xiaomi mi 11 lite ana konu (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.811
Cevap
46
Favori
134.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yazılım konusunda dediklerinize katılmıyorum hocam , xiaominin yazılımsal kusurlarını normal bir kullanıcı anlayamaz bu telefonu etrafımda 3 kişi kullanıyor hepside aşırı mennun kimse de demedi ki yav şuyu buyu var . Çok forumcu mu desem nasıl desem çok detaya inen insanların gözüne batabilir bazı yazılımsal kusurlar. Her an kronik sorun derken neyi kastettiniz bilmiyorum .

Onun dışında bence xiaomi doğru yolda güzel cihazlar yapıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 27 Aralık 2021; 20:31:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Hocam her şeyin bir bedeli var maalesef o yüzden dikkat etmek gerek .

• 12.5.3 güncelleme geldi sabah. Akşam eve geçtiğimde pederin cihaza kuracağım

• Kuruyorum şu an. Halen böyle ara versiyonlar geldiğine göre 13 ve Android 12'yi daha bekletecekler herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 28 Aralık 2021; 13:6:24 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Bu versiyonu vermeden miui 13 veremezlerdi. O yüzden bence miui 13 gelir 1 aya kalmadan bugün tanıtımı var mi 12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 28 Aralık 2021; 13:55:12 >
  • kdrnet K kullanıcısına yanıt

Xiaomi, bugün yapacağı lansmanda yeni akıllı telefonları olan 12 ailesini tanıtacak. Ayrıca MIUI 13 için de beklenen gün geldi.

Aşağıdaki tabloda MIUI 13 alacak cihazlar ve çıkış zamanları mevcut.

Konu özelinde Mi 11 Lite 5G modelinin MIUI 13 yayınlanır yayınlanmaz, Mi 11 Lite 4G modelinin Ocak-Şubat 2022'de, Mi 11 Lite 5G NE modelinin Mart-Mayıs 2022'de güncellemeyi alması planlanıyor.

Xiaomi mi 11 lite ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 28 Aralık 2021; 14:55:50 >
  • 12.5.4 bar bende.. bayağı zaman geçti güncelleyeli..

• Ben de 12.5.8 enhanced var.
    8/128 Türkiye Garantili cihaz.

• Nasıl oluyor ki, benim de 8/128 Türkiye Garantili cihaz ama hala 12.5.2'de. Güncelleme kontrol ettiğimde bulunamadı diyor. Her cihaza aynı anda gelmiyor tamam ama bu kadar fark eder mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son güncellemeler ile cihazın şarjı nasıl gidiyor? GSMarena da 11küsür saat diyor son durum nasıl bilgi verecek var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rez.

• crashris kullanıcısına yanıt

11 küsürü bilmem de Bluetooth sürekli açık kulaklık bütün gün kulağımda açık fizy+tlf görüşmesi ayrıca mi band sürekli bağlı. 2.günün akşamı şu anda %38 şarj.

Ekran süresi 2 saat. 90hz ve aod açık (Fazla ekran kullanmıyorum kulaklık+bileklik olunca)

Benim için fazlasıyla yeterli pil performansı..

Mi 11 lite 5g NE

• Arkadaslar merhaba bi anda parmak izi telefonun görmemeye basladı ayarlardada yok sebebi nedir acaba

• bana da gelmiş güncelleme. belki pili biraz adam etmişlerdir. audi motoru gibi içiyor bataryayı.

• cicek_7 C kullanıcısına yanıt

Ne yazık ki kronik sorun. Servise gönderin.

• Yeni gelen güncelleme neden geldiki?. Pil konusunda bazı optimizasyonlar yapılmış ancak miui13 e kadar güncelleme gereksiz olmuş.

• osmanlıtorunu16 O kullanıcısına yanıt

Cihaz yurt dısı maalesef.Baska bi alterntf varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicek_7 -- 30 Aralık 2021; 7:47:25 >
  • 12.5.3 sürümünü yükledim, yüklemez olaydım. Sapasağlam telefonun parmak izi gitti ayarlarda da görünmüyor. Ne yapacağım bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

• cicek_7 C kullanıcısına yanıt

O zaman ücretli onarım yolu görünüyor. Zira donanımsal olduğunu duydum ve okudum bir kaç yerde.

• osmanlıtorunu16 O kullanıcısına yanıt

Negibi bi işlem yapılıyor ki acaba bilgin warmı

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.