Şimdi Ara

Xiaomi mi 11 lite ana konu (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.811
Cevap
46
Favori
134.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkür ederim hocam

• Arkadaşlar şu anda bu telefon alınır mı? Wild Rift , PES , Twitter , YouTube, Netflix arası dolanacam. Şarjı nasıl gidiyor bir de , Bluetooth kulaklık şarjı çok olumsuz etkiliyor mu?
    A2 lite dan geçecem bu telefona onun pil performansı mükemmeldi. Aynı performansı verir mi bana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uçan_adam kullanıcısına yanıt

Bu kullanımda bir günü zor çıkarır, oyun olmasa her türlü çıkarır. Gerçi bir saatte full sarj alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 11 Ocak 2022; 18:47:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyun performansı nasıl telefonun , bu dediğim oyunları oynadınız mı hiç? Çok ekstra bişi yapmayacam 5g ne modelini almaya değer mi sizce aradaki fark. 2500 TL fark var hemen hemen

• uçan_adam kullanıcısına yanıt

O oyunları rahat oynatır ama pubgde 40-45 fps verir. 5g modelinde bulunan işlemci gerçekten iyi bir işlemci pubg 60 fps aşağı düşmüyor , ama telefon ince ince olduğu için ısıyı hissedersiniz. Kılıfla hissetmezsin bunu da belirteyim , normal kullanımda ısınmıyor tel ılık bile olmuyor. Ben ağır oyun oynamam derseniz düz modeli alınız,

• Eyvallah hocam , çok sağolun.

• Emektar mi note 3 artık batarya günü çıkarmadığı mi 11 lite geçtim ama MIUI mesaj ve arama uygulaması Google olmuş bunu MIUI yapma şansımız yokmu

• Herkese selamlar. Kimse ekran koruyucu kullanmıyor mu, konuyu arattım ekran koruyucu ile ilgili tek tük birkaç mesaj bulabildim, ben aylardır kutudan çıkan koruyucu ile kullanıyorum fakat çok fazla kılcal çizik oluştu, yeni bir ekran koruyucu taktırmak istiyorum ancak Spigen dışında bildiğim marka yok, o da hiçbir yerde bulunmuyor. Tavsiye vermek isteyen olursa çok memnun olurum, benzer şekilde kılıf için de önerilere açığım.

• katildavsan kullanıcısına yanıt

Bende ilk gelen cam filmi çabuk deforme olduğu için söküp attım. Yaklaşık 2 aydır korumasız kullanıyorum en küçük kılcal çizik çıkmadı ekranda. Gorilla glass 5 gayet dayanıklı çıktı. :) Güvenle kullanabilirsiniz.

• MİUI 13'de yalan oldu galiba..

• Bu ay içinde gelmesi bekleniyormuş sanırım.

• kdrnet K kullanıcısına yanıt

en gec mart gibi gelecek

• arkadaşlar bu telefonu yurt dışı alıp kullanan var mı? kullanımda şebeke problemleri veya garantililerde olmayan problemlerle karşılaşılıyor mu?

• Dostlar root pc bootlader vs yok oturduğunuz yerden miui araması rehberi kurabilirsiniz Endonezya romu kurdum babama böylelikle arama vs aktif googleden kurtuldu

Ciiyoutube
    Xiaomi Güncelleme - Sürümler Arası Geçiş ve Arama Ses Kaydetme Aktif Etme - BİLGİSAYARSIZ YÖNTEM!
    https://www.youtube.com/watch?v=QeW9ywwG90w&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 18 Ocak 2022; 10:26:2 >

• Merhaba. Guncellemeden sonra parmak izi okuma olayı kayboldu bende. Aynı problemi yaşayan var mı?

• kdrnet K kullanıcısına yanıt

Çine vermisler sanirim stabil sürümü ama fazla bir degisiklik beklemeye gerek yok .

Gorsel degisiik fazla yok

Widgets lar var birkac animasyon degisikligi.

Asil merak ettigim sistem kararliligi ve performans artışı

• Ozgyur kullanıcısına yanıt

Android 12 ile beraber gelecek ise benim merak ettiğim, sosyal medya stabilizasyonu iyileşti mi, story kaliteleri falan artması için apilere izin verildi çünkü 12 ile. Sosyal medyayı çok kullanmıyorum, paylaşım da yaptığım söylenemez pek ancak merak ediyorum. Çünkü çok geç kalındı. Tabii performans ve kararlılık ana beklenti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLODTR58 -- 19 Ocak 2022; 11:41:19 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.