Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.575
Cevap
77
Favori
131.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.0.9 Avrupa rom kurmuştum ilk başta hiç bir sorun yoktu fakat şu anda farklı kilit ekranlarını seçip uygula dediğimde bir türlü uygulamıyor öyle kalıyor. Her zaman açık ekranı aktif ettim sonuç yine aynı sadece tek tip kilit ekranı yapıyor. diğerlerine geçip uygula diyince malesef olmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanacars -- 8 Ekim 2024; 22:23:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erhanacars E kullanıcısına yanıt
    13t pro 512 telfonda EEA sürümü kurdum 4 gündür kullanırım
    Kilit ekranını sizin dediginiz gibi yaptım kaydediyor en sonlu ayarda kalıyor.
    Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 9 Ekim 2024; 12:51:41 >
  • frantic2 kullanıcısına yanıt
    Malesef kilit ekran değiştirme olayı bug a giriyor, takılı kalıyor, araştırınca yabancı forumlarda da bu sorunla karşılaşan kişiler olduğunu gördüm.

• Her zaman açık ekran kilit ekran düzenleyicisi bulup verileri ve önbelleği temizleyiniz. En son sürümüne güncelleyin sonra tekrar kontrol edersiniz. frantic2 arkadaşımız kendi sürümünü paylaşsın o sürümü yükleyin sizde APK olarak.

Bu en son sürüm ama sizinki ile uyumluluğunu kontrol etmek lazım.

Her zaman açık ekran Kilit ekran Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 9 Ekim 2024; 17:38:11 >
  • dahool kullanıcısına yanıt
    Güncel APK yı da kurdum tüm verileri ön belleği vs temizle ne yaparsan yap olmuyo, kilit ekranı seçip uygula dediğinde uygulamıyor öyle takılı kalıyor malesef , romu ilk kurduğumda sorunsuz çalışıyordu, ben de bir iki denedim daha sonra o kilit ekran düzenlerini hatta herzaman açık ekranıda kullnmadığım için uzun süredir kurcalamıyordum ama dün denediğimde olmadığını gördüm ve heralde düzelmicek , çokda gerekli değil zaten :)

Temalarında güncelin bulup ve ana ekran başlatıcı (Launcher) bunuda güncelleyen bunlarda olmaz ise zaten yeni güncelleme ile hata varsa düzeltirler. Şimdilik idare edeceksiniz artık 👍

Telefondan hiç bloatware uygulama sildiniz mı? Duvar Kağıdı Döngüsü uygulamasını sikince benzer bir durum başıma gelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozturk.b O kullanıcısına yanıt
    Duvar kağıdı döngüsü ve temalar cihaz da olması lazım. Bunlar yoksa sorun olması muhtemel.

• ozturk.b O kullanıcısına yanıt
    Sağolasın ,Duvar kağıdı döngüsünü silmemiştim ama devre dışı bırakmıştım..ilginç ama onun için çalışmıyormuş , tekrar devreye sokunca düzeldi :)) , şimdi uyguluyor her kilit ekranını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanacars -- 9 Ekim 2024; 20:3:51 >
  • Bendeki yüklü olan sürüm
    Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

Bendede aynı sürüm yüklü , tamamen duvar kağıdı döngüsünün devre dışı olmasından kaynaklanıyormuş benim sorun.. düzeldi şimdi

• Bazen yeni surumlerde kapalı yerler oluyor açmak gerekiyor
    Örnek olarak bu benim versiyonu atınca bildirim ve uyarılar sesini değiştirmedim kaydeiyorum kaydetmiyor
    İncelediğimde ayarlardan zil sesi uyarı vs izin kapalı imiş izinleri açtım duzeldi

• Bugün beta geldi bilginize şuan yüklüyor

• Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

• Benim ki 6 gb

• Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

• Kumkapınisanca K kullanıcısına yanıt
    Cihaz : Xiaomi 13T Pro
    HyperOS Sürümü : OS1.1.3.0.VMLMIXM
    Android Sürümü : 15
    Bölge : Küresel
    Tarih : 25/09/2024

Değişiklik Günlüğü Önemli Noktaları

Bu Beta güncellemesi, doğal sistem animasyonlarını tanıtıyor ve oyunlarda kare başına güç tüketimini iyileştirmeye odaklanarak, kullanıcılara daha akıcı ve enerji açısından daha verimli bir deneyim sağlıyor.

Yeni Kontrol Merkezi Animasyonları : Daha akıcı geçişlerle kullanıcı deneyimini geliştirir.

Büyük Klasör Animasyonları : Büyük klasörlerden uygulamalara erişimi daha akıcı ve görsel olarak daha çekici hale getirir.

Wi-Fi Şifre Paylaşımı : Cihazlar arasında daha kolay paylaşım için basitleştirildi.

Oyun Turbo Animasyonu : Oyun oturumları sırasında daha iyi görsel çekicilik için yeni, daha dinamik bir animasyon sunar.

Yeni Saat Uygulaması : Daha iyi işlevsellik için yenilenen tasarım.

Geri Yüklenen Animasyonlar : MIUI 13'te kaldırılan kilit açma ve kapatma animasyonlarını geri getiriyor.

Mi Transfer Güncellemesi : Artık daha güvenli dosya transferleri için "yalnızca benim cihazlarım" özelliği eklendi.

Yan Araç Kutusu Animasyonu : Daha kusursuz bir deneyim için güncellendi.

Başlatıcı Uygulaması Güncellemesi : Ana ekranda daha akıcı gezinme için optimize edildi.

Xiaomi 13T Pro'daki HyperOS 1.5 Enhanced Beta, Xiaomi'nin cihazlarında gelişmiş sistem verimliliği, daha iyi oyun performansı ve rafine edilmiş kullanıcı arayüzü deneyimleri sağlama yönündeki sürekli çabasının bir parçasıdır. Bu beta, Mi Pilot Sürümü olarak mevcuttur , bu nedenle testçi olarak kaydolan kullanıcılar bu özellikleri deneyen ilk kişiler arasında olacaktır.

Test kullanıcısı olmadığım halde güncelleme geldi. HyperOs 1.5 beta bu sürüm, aslında sorunları çözüp 2.0 resmi sürümü almak daha mantıklı bunu alırsak hafızayı çöp haline getirecek. HyperOs 2.0 gelince sıfır kurulum ile yüklemek en iyi seçenek gibi duruyor. Tavsiye etmiyorum.

• Kontrol ettim banada gelmiş
    Yukluyeyim
    Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 10 Ekim 2024; 23:14:58 >

Bununla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Sizi test kullanıcısı yapıyor. Önceki mesajımda belirttim. Tam sürüm çıkmadan yüklemek size kalmış ama sorunlar olabilir haberiniz olsun

• Sürümün başındaki "V" neyi ifade ediyor? Beta anlamına mı geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.