Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.575
Cevap
77
Favori
131.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam hangi sürümü stabil bilginiz var mı ?

• beytullahbkc kullanıcısına yanıt

Attığım linkteki hepsi aynı sürümün farklı kod adlı versiyonu. İstediğinizi indirip kurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 13T cihazımda sarı yada kızıl diyeyim ekran sorunu yaşıyorum,Günde 3,4 defa oluyor,Okuma modu açık değil tüm ayarlarım normal ama ekran gama ayarıyla oynamış gibi sarım tırak oluyor ekranı kitleyip açınca düzeliyor yardımcı olurmusunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kanaxx K kullanıcısına yanıt

Xiaomi.EU romdayken başıma geliyordu bu sorun. Yazılım değiştim çözüldü. Hangi romdasınız şu an?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smaug kullanıcısına yanıt
    Orjinal tr rom telefonda orjinal garantiye vermeden çözebilirmiyim acaba

• dahool kullanıcısına yanıt

Masada dümdüz dururken bi anda ekran ışığı yanıyor, kilit ekranı görünüyor. Eğer beni görürse de ekranı açıyor (yüz tanıması var). Ara ara bunu yapıyor. Hatta az önce de yaptı. Kendi kendine devamlı yapması çok saçma değil mi?

• armik41 kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde devamlı yüz taraması yapmaya çalışıyor gibi ekran filmi varmı üzerinde ve ekran filminin ön kamera bölümü açıkmı yoksa film ile tam kapalı mı yani burası kapalı ise ekrandaki lekelerden dolayı devamlı tetikleme yapıp tanımaya çalışıyor olabilir.

Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

Bunuda anlamak gerekiyor. Sorun bundan mı kaynaklanıyor diye biraz deneme yanılma ile bakmanız lazım eğer bundan kaynaklı değil ise yazılım ile alakalı olabilir. Güncel bir ana ekran, kamera, her zaman açık ekran son sürümlerini bulup güncelleme yapılıp kontrol etmek lazım.

Ekran koruyucum var. Bazı yerlerinden hava aldı. 13T ekran koruyucuya zerre uygun değil. Kaç tane koruycuu aldıysam ya uymadı ya hava aldı.

Ama koruyucum kamerayı kapatmıyor. O kısmı U şeklinde içeri doğru kesmişler. U şeklinde kameranın orda boşluk var. Tam düzgün oturttum.

HyperOS 1.0.9.0 yüklü ve yeni format attım (format öncesi de aynıydı). Güncel TR cihaz ve always on display kapalı. Cep modu kapalı. Bildirim gelince uyandırma kapalı vs vs. Yinede anlam veremedim probleme

• armik41 kullanıcısına yanıt
    Yani 13T pro var bende mat tam kaplayan kenarları siyah, kılıfla çok iyi oturdu kalkma yok son derece kullanışlı bir şekilde ekran koruyucusunu kullanıyorum. Sizin ekran koruyucuları dan dolayı olmasın hava alıp devamlı tetiklemeye sebebiyet verebilir.

Bence mat parmak izi bırakmayan ekran koruyucusu alın başınız ağrımasın. Aldığınız yere taktırın.

HyperOs son sürüm yüklü sorun yok format atmışsınız bundada sorun olmaması lazım. Diğer modlar kapalı olmasına rağmen bu şekilde sorun oluşması garip.

Yani donanımsal birşey görünmüyor o zaman, yazılımsal olarak uygulamaları bir güncelleyin.

Başlatıcı (Launcher), Her zaman açık ekran ( Always display and Lock screen)
    Bunların;

Cihazınızın sürümüne uygun olanı android 13+ ve üstü olan
    ve (arm64-v8a armeabi-v7a armeabi )
    şeklinde uzantısı olanlar uyumlu olabilir.

Bunlar cihazınızdaki çalışan sistem dosyaları bunlar belli aralıklarla güncellenir. tabii cihaz her güncellemeyi hemen almaz her Xiaomi uygulamasının güncellemesi gelir siz cihazı sıfırlama yapsanız bile içerisindeki örnek; kamera güncellemesi 5 ay sonra otomatik gelebilir. Bizim yaptığımız el ile manuel en sağlıklı güncellemeyi yüklemek belki sizdeki her zaman açık ekran güncellemesi böyle bir sorun yapıyordur. Yeni sürüm ile bu giderilmiştir. El ile yükleyip test edeceksiniz.

Bu sayfadan başlatıcı güncelleme son sürümüne ulaşabilirsiniz.

BAŞLATICI

Bu sayfadan her zaman açık ekran son sürümene ulaşabilirsiniz.

HER ZAMAN AÇIK EKRAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 7 Ekim 2024; 19:5:56 >

• merhaba hızlı kilit açmak için yöntem var mıdır?

1.06 var bende sizde peki efendim

• Kumkapınisanca K kullanıcısına yanıt
    Bende Xiaomi 13T Pro Global Sürüm OS1.0.6.0.UMLMIXM var.

Şu anda en güncel sürüm Global olan modeller için yeni güncelleme çıkınca paylaşırım.

• Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

• Güncel sürüm 1.0.9.0 bende

• t-con kullanıcısına yanıt
    Bana gelmedi daha demekki

Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

Yanlış bilgilendirme olmasın Sizinki 13T ayrıca belirttim 13T Global sürüm sizinki
    benim cihaz 13T pro

sizinde en son sürüm, yeni güncellemesi gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 8 Ekim 2024; 18:20:7 >
  • Belirttim 13T pro sizinki global daha yeni sürüm yok en son sürüm sizinki.

Pro İle Düz T arasında farklı yazılımlar bunlara dikkat edin ve paylaşırken belirtin kafa karışıklığı olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 8 Ekim 2024; 17:54:16 >
    Benim de 13t pro

• Kumkapınisanca K kullanıcısına yanıt
    Sizin sürüm bu Xiaomi 13T Pro Global OS1.0.6.0.UMLMIXM

Bu sürüm üzerinden bakacaksınız.
    Diğer güncellemeler sizle alakalı değil cihaz aynı olabilir ama içersindeki yazılım farklıdır.

Global, çin, Türkiye avrupa, rusya, japonya vb. Yazılımlar olabilir

sizinki global ve bu güncelleme üzerinden yenileri çıkacaktır.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.