V=Android 15 Beta=Kullanıcılar tarafından test edilip hataların bildirilmesi istenilen sürüm. Yayınlanmadan önceki deneme ve hata giderme sürümü yani. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (110. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
stabil sürümü bile sorunluyken beta kanser eder adamı 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 11 Ekim 2024; 10:8:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuan bir sıkıntı yok gibi bende
Bende dün gece yükledim.su ana kadar birşey çıkmadı..sonuçta beta çıkan hatalar düzeltilmesi için veriluyor
Yok beta'nın ne olduğunu biliyorum da önceki sürüm numarası hep UMLMIXIM idi. Şimdi olmuş VUMLMIXIM o aklımı karıştırdı. Zaten şuan baktığımda da güncellemeyi geri çekmişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
UMLMIXM
U=Android 14
ML=13T Pro için kısaltma (MF de 13T için kısaltma)
MI=Global rom için kısaltma (RU=Rusya, ID=Endonezya, TW=Tayvan vs.)
XM=Tek aracı satıcı Xiaomi olduğunda verilen kısaltma. Bazı operatörlere özel cihaz çıkarttıklarında değişiyor burası ama uzun zamandır böyle bir şey yapmıyorlar.
Kodlamamaların anlamı bu şekilde. Güncellemeyi geri çekmekten ziyade siz hemen yüklemeyince başka bir kullanıcıya sunmuşlardır. Ara ara kontrol ederseniz yine görünecektir size de.
Betada Bendede bi sıkıntı yok, geçişler animasyonlar gayet akıcı..ana sayfa düzenleri falan iyileşmiş, ayarlar menüsü daha derli toplu gruplandırılmış , klavye yazım hissiyatı önceki sürüme göre bana daha akıcı geldi , pil süresi hemen hemen aynı gibi (düzeltme:pil konusunda yüzde 5 daha kötü )., tabiki ana sürüm daha stabil olur ama bundada bir sıkıntı oluşmadı benim cihazda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanacars -- 12 Ekim 2024; 11:35:9 >
Kamera daha net çekimler alıyorum bana mı öyle geliyor dedim kaç kişi baktı çok güzel olmuş
Merhaba arkadaşlar mi13T pro kullanıcısıyım çok basit bir soru belki ama kafama takıldı 1 hafta önce android 15 beta güncelleme geldi ve yükledim hala da öyle duruyor telefon bir sorun yok ama merak ettiğim soru ?
Normal güncelleme geldiği zaman ( beta sürümdeyken güncelleme gelecek mi ?)bana da aynı şekilde gelecek mı yoksa bu beta yazılımdan bir şekilde çıkmamız ya da iptal etmemiz mi gerekiyor? Tam olarak ne yapmam lazım ilk defa beta yükledim .Normal kullanıcılar gibi android 15 güncellemesini mi bekleyeceğim? Telefon direnç kayıtlı bootloader kapalı hiç rom vs yüklemedim
-
Güncellemeleri almaya devam edersiniz normal kullanıcılar gibi hocam. Beta tester olduysanız beta sürümleri de almaya devam edersiniz, kararlı sürümleri de. Beta testerlıktan çıkarsanız da sadece kararlı sürüm güncellemelerini alırsınız.
Açıkçası beta tester kurallarına uymayacaksanız beta testerı olmanın bir olayı olduğunu düşünmüyorum. Eğer yüklediğiniz sürümün hatalarını bildirmeyecekseniz beta test üyesi olarak günlük kullanımda cihazınızı riske atıyorsunuz demektir. Yazılımsal bir sorunda kimse sorumluluk kabul etmez. Velhasıl, Allah korusun, verilerinizin silinme durumu vs. olursa betadan dolayı da pişmanlığınızla öylece kalırsınız.
Yorumunuz için teşekkür ederim , telefonumda silinecek önemli vs bir şey olmuyor beta sürüm kullandığımdan dolayı da sorun yaşamadım. Söylediğinize göre de güncelleme konusunda da sıkıntı olmayacaksa kendi kendine güncellemeler gelecek ise bu şekilde kullanmaya devam edeceğim o zaman tekrar teşekkür ederim.
-
Bir sitede yeni yazılım kayıt ile 13t pronun güncellemeleri artık alabileceği yazılıyordu. Sarı siteden alacağım satıcı da yazılım kayıt yaptırdım güncellemede sorun yok dedi. Bunun doğruluk durumu nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanteramco -- 20 Ekim 2024; 20:1:5 > -
Yazılım kayıt çıkmış fakat güncelleme sonrası IMEI patlıyor. Şahsen ben IMEI numarasını bir yere kaydetip her güncelleme sonrası tekrar yazılım kayıt yapmayı düşünüyorum. Hele bı bootloader kilidini açabilsem programları araştırmaya başlayacağım
Bildiğim kadarıyla iki yöntem var. Ben direnç kayıtı yaptırdım, güncellemeler geliyor. Yazılım kayıt ile güncelleme alınca kayıt gidiyor diye biliyorum.
İki türlü kayıt yöntemi var.
Kayıt direnç ile olur.
Güncelleme yapılır. Sıfırlama
yapılır. Çift SIM'dir.
Kayıt yazılımsal olur.
Bootloader kilidi açık olmalı.
Güncelleme ve sıfırlama
yapılmaz. Uzaktan kayıt
olmaktadır. Çift SIM'dir.
Bazen cihazı satmak için bu şekilde diyorlar satıcılar herkese güvenmeyin.
Mi13T Pro Eskiden kilit ekranı resmi sürekli değişiyordu, çok ilginç güzel resimler çıkıyordu, BL kilidini açıp imei attırınca o özelliği tekrar bulamadım, yerini bilen var mı? sürüm 1.0.6.0 UMLMIXM
-
Hyper OS 2.0 zaman gelir acaba
Aralik ocak ayi gibi ust ve yeni modellerden baslayarak....
Bahsettiğiniz uygulamanın adı "duvar kağıdı döngüsü". Tema uygulamasının içinde veya ayarlarda olması lazım
Arkadaşlar bir haftadır BT kilidini açmaya çalışıyorum. Başvuru kotası limite ulaştı daha sonra tekrar deneyin. Uyarısı alıyorum Xiaomi Topluluğundan. Bunun bir çözümü var mı?
Yaklaşık 2 aydır aynı sorunla karşı karşıyayım. Şuan her gün giriş bildirimi yapıyorum. 30 gün olunca tekrar deneyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X