< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (112. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sahibinden üzerinde bakın, genelde Avrupa uçlular sahte oluyor, uygun ama orjinal istiyorsanız çin tipi fişli aparatlı alın, ben 67w aldım şarj süresi hemen hemen onunda aynı. ben 250 almıştım iki ay önce şimdi 350 yapmışlar kargo dahil (67w) aldığım ürün linki,
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-xiaomi-67-watt-orjinal-kutudan-cikan-avrupa-baslik-1163288093/detay2025 açılıyor ama açılması biraz sürüyor diye biliyorum. tahta kalede uygun fiyata imei çakanlar var, ben cep ustam diye bi yere yaptırmıştım 1000tl idi, ama yükledikleri rom eski, aldıktan sonra tekrar global rom atmanız gerekiyor flash ile cep ustam numarası +90 534 392 72 86
-
Bu kılıfı 5 aydır kullanıyorum , Bilmiyorum alan var mı?
Ali expressten almıştım. Peteklere takılan tutucuyla çok iyi oluyor.
Telefonu arabada navigasyon - BT aktif iken şarja da takınca 1 saat civarından sonra aşırı ısınma hatası veriyor.
Benim gibi kullanan var mı veya ısınma hatası alan Mİ 13T - Rus tom var ve kilit açık.
-
Telefonu güncellemedim, MIUI14 (T13Pro) kullanmaya devam ediyorum. Sarj sorunu yaşamıyorum ancak sarj %20altına düşünce çok hızlı bitiyor. Hiç kullanmadan, ekranını dahi açmasam bile 3 4 saatte %5lere iniyor. Böyle bi sorun yaşayan var mı? Sarjı ne tüketiyor olabilir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kılıfa benzer temudan almıştım kullanıyorum kılıfın arkası süet tarzında renk aynı koruması gayet iyi buda güzel duruyor. Hemen hemen aynı.
Telefon yurtdışımı? Direnç işlemi gördü ise bu gibi sorunların olma riski var. Bu donanımsal sorun olarak
Yazılımsal olarak;
Cihazı şarjda kullanmayın. Tüm uygulamaları aktif kullansanız bile bu kadar ısınması ve hata vermesi normal değil. Cihazınızda gereksiz arka planda çalışan uygulamaları kapatmanız gerekiyor arka planda bir çok aktif uygulama vb. olabilir. Yedekleme, bir sürü etken olabilir. Güncelleştirmeleri yapın, güvenlik güncelleştirmeleri yapın.
Ayarlardan bu ayar standart olarak seçin.
Rom olarak global yükleyin, cihazı sıfırlayın. Uygulamaları güncellemeleri sistem stabil hale geçince kendi kişisel uygulamalarınızı kurun.
Stabil ve performanslı kullanmak için ayarlar yapmanız lazım. Kendi ayarlarım bu şekilde
Buradan size uygun ayarları kendinize göre kişileştirebirilsiniz.
Performans ve stabilete için rehber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Konum, arka planda çalışan uygulamalar, otomatik yedekleme bir sürü ayar açık olduğu için olur.
Bende yüzde 20 sonra cihaz sabaha kadar idare ediyor. Biraz önceki mesajımda ki ayarları yapın. Cihaz pil ve performans konusunda biraz daha iyi hale gelsin.
Teşekkür ederim hocam. Ben 2025 i bekleyip 8 ay kullanıp satmayı düşünüyorum. Xiaomi kendi sitesinde gördüm Avrupa uçlu şarj cihazı ama fiyatı 1600 lira pahalı geldi 😅. Bende de 67w var ama sahte mi nedir fişe takarken elektrik çıkıyor ve telefon şarkı bir kaç kere anlamsız boşaldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 14T pro mu 13 Ultra mı hangisi alınmalı?
67w şarj aleti fişe çıkarken ucundan kıvılcım çıkması normal, yüksek elektrik harcayan her cihaz öyledir ama şarj sonrası çabuk boşalmasını bileme, telefon bataryası ile ilgilde olabilir. birde bu cihazlar çok güçlü bir işlemcisi var o nedenle şarjı soğuyor kullanınca. ben günde iki kere şarj ediyorum.
-
14 t pro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Hocam nasıl yapıyoruz. Birde telefon silinirmi
Selamlar,
Önce romu maunel olarak cihazınıza indireceksiniz.
Dosyalarım içersinde olsun. Burada downloaded_rom
Klasörü açarak içerisine atın.
Sonra;
Ayarlar, cihaz hakkında, MIUI logosuna tıklayınız.
MIUI logosuna 10 kere art arda basın.
Sağ üst köşedeki 3 noktaya basın.
Güncelleme paketi seç tıklayın.
Dosyayı seçin.
Güncelle deyin ve bekleyin.
Sonra güncelleme yüklenecek cihaz açılana kadar bekleyin.
Normalde wi-fi (ota) üzerinden gelen güncellemenin el ile yüklenmesi bu işlem, cihazda verilerin kaybolması vb olmaması gerek, ama siz yedek alın her ihtimale karşı, sorun olabilecek durumlar için. Kendimizi sağlama alalım.
Bende global son rom var normal kullanımda bluetooth la müzik dinlesem bende de ısınma hissediyorum.Havalarda soğudu fakat gps açık olduğunda evet ısınıyor cihaz birazcık.
Sanırım müsait bir zamanda mıuı son sürümüne dönücem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByÇINAR -- 5 Kasım 2024; 12:58:13 >
Resmi cihaz ve çift hat aynı anda açık
detaylı bakmama rağmen Rus romunda "şarj modu" ayarı göremedim
Geçtiğimiz hafta 1600 km seyahate çıktım. hali ile ile navigasyon açtım google haritalar..
Görüşmeler için BT mecbur açtım. Pil de azalınca çakmaklığa 1,1 A yuva ile şarja takılı devam ettim.
Zaten sürekli uzun seyahate çıkan birisi değilim
Gelirken bu defa yandex navi açtım. ilki kadar ısınmasa da yine ısındı ama hata vermedi % 100 şarj oldu.
Performans ve reklamsız bütün ayarları yapmıştım ıvır zıvır uygulamalar yok.
-
Çift hatla kullanılan cihazlar zaten çok pil yer ve ısınması daha kolay olur devamlı iki operatörden sinyal almaya çalışıyor. buda ısınmasına sebebiyet veriyor diğer cihazlara göre.
Isınma Rom' dan dolayı olmayabilir, şarj modunu ayarının olmaması. Xiaomi kendi uygulamalarının güncellenmemesi yada HyperOs geçilmediği ile de mümkün. Arayüz( Başlatıcı ) ve Pil ve performans, Güvenlik vb. güncellemeleri ile o ayar gelebilir.
Benim Pil ve performans Sürüm: 4.2.00 olarak geçiyor.
APK mirror sitesinde sizinkine uygun arayüz pil performans, güvenlik uygulamasını güncelleyerek deneyebilirsiniz.
Pili zaten en çok harcayan ve ısıtan navigasyon programları uzun süre açtı iseniz ısınması çok normal, birde Bluetooth açık, üzerine zaten kötü araç şarjı takılı ( iyisi bile sıkıntılı) amper olarak düşük. Araç içi ve araç dışı sıcaklıkla bunların olması normal. Bence siz cihazın sorunlara, pilinin bitmesine, cihazının ısınması için elinizden geleni yapmışsınız. Bence iyi dayanmış.
Böyle kullanımda bence araç şarjını hiç kullanmayın. Bu cihazlara sıkıntı çıkaran aygıtlar.
Bitmeye yakın mola verdiğiniz bir yerde normal kendi hızlı şarjınız ile dolum yapın.
Uzun süre navigasyonu açık kalmasın. Çok ısındığını zaman telefonu direkt kapatın. Soğumasını bekleyin
Benimde fark ettiğim Google haritalara göre Yandex daha az pil ve ısınma yapıyor.
Google haritalardan gideceğiniz yerin haritasını önceden cihaza indirip o şekilde de kullanabilirsiniz.
Her ayarı da yapsanız çeşit çeşit romda yükleseniz bu şekilde kullanım da yaşadıklarınız normal bence
HyperOs 2.0 geldikten sonra ısınma performans vb. eksiklikleri en az seviyeye indirilecek o zaman daha iyi bir kullanım yaşayacağız diye düşünüyorum. Çünkü ilk güncellemeyi kullanıyoruz MIUI 14 den HyperOs geçtik. Biraz test cihazı gibi oldu. Yazılımı test ettiler ona göre çoğu ayarı düzeltmişlerdir muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 5 Kasım 2024; 15:27:44 >
-
-
Beta versiyon vardı güncelleme geldi 1.1.5.0 VMLEUXM
Benim görüşüm güncelleme cokta ısınma sorununu çözecek diye düşünmüyorum.
Mi11t pro qualcomm 888 vardı cok eleştirilmesine rağmen bu cihazlar kadar ısınmıyordu ,onun akabinde s23 ultra aldım gerçekten ne ısınma ne kasma ne baska sorun fakat hem büyük hemde kayıt muhabbetinden 5.ay sattım.
Sonra hızlıca x6 pro ,f6 ve 13t pro deneme şanslarım oldu.3 cihazda mobil veride ısınıyor ve mobil veriden Youtube bile izleseniz cihaz hemen bir ısınmaya başlıyor ,tabii bu el yakar yada rahatsız edici düzey değil.normal ılıklaşma diyelim.
Ben müsait bir zamanda mıuı 14 e dönmeyi düşünüyorum. Diğer x6 pro ve f6 deneme şansım olmadı.Bu cihazda da bootloderi açtım geriye dönebilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X