Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.554
Cevap
79
Favori
130.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kim yapıyor hocam bu kaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi sorun görmedim ben

• Android 15 ve 2.0 diye biliyorum hocam

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Biraz daha ayrıntı verir misiniz? Hangi programla nasıl yapılıyor mesela?

• ozturk.b O kullanıcısına yanıt
    dft pro

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni güncelleme geldi, 1.1.4.0.VMLMIXM numaralı global cihaza,

Android 15 aldı cihaz ama HyperOs 1.1 olarak geçiyor bu güncelleme HyperOs 2.0 daha gelmedi. O ayrı bir güncelleme olarak gelecek.

ilk izlenimlerim; Optimizasyonu iyi olmuş biraz daha hızlanmış cihaz, bunu hissedebiliyorsunuz eskiye nazaran. Ayarlar menüsü görüntüsü değişmiş,
    Mi Al motoru güncellenmiş şekilde gelmiş, Kamera, güvenlik, vb. Xiaomi uygulamaları güncel sürümlere yükseltilmiş. Kamerada bir kaç görsel vb. özellikler gelmiş.

Ana ekrandaki simgeler boyut olarak değişmiş gibi geldi.

Genel olarak stabil daha iyi olmuş memnun kaldım kullandıkça yeni özelliklerini görürüz. Android 15 olduğu için kendi kişisel kullandığımız uygulamalar tam uyumlu değil gibi uygulama yapımcıları kendi uygulamalarını stabil hale getirmeleri gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 14 Kasım 2024; 22:45:11 >
  • Arkadaşlar yd telefon alma arifesindeyim. Xiaomi 14t, 13t pro ve poco f6 arasında kaldım.Kayıt etme açısından şu anda hangi telefon daha avantajlıdır. Xiaomi 9t pro dan geçiş yapacağım

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    200 dolarlik redmi ye 85 dolar kayit ucreti istiyorlar:))

• action_figure A kullanıcısına yanıt

Xiaomi 13T Pro şu an kayıt açısından daha iyi. Güncelleme ve sıfırlama sorun olmayan yazılımsal kayıt geldi. BL kapalı kayıt yapabilirsiniz. Sıfırlamada ve güncellemede sorunsuz kullanırsınız. 14T serisi için de gelebilir de şu an hiçbir şekilde yazılımsal kayıt yok (direnç kaydı var).

• dahool kullanıcısına yanıt

Dediklerin bende çıkmadı dostum dün güncelledim şarjı daha iyi gidiyor eskiye göre optimizasyon daha iyi ama diğerlerini göremedim

• Cihazım güncelleme sırasında Xiaomi HyperOS yazısında takılı kaldı. Bu ekran sizde kaç dakika kaldı? Bootloader kilidi kapalıydı, bu şekilde kurtarma yolu var mı? Cihaz yurtdışı ama IMEI orijinal, bu şekilde Xiaomi Türkiye Servisleri servis hizmeti sağlıyor mu?

Güncelleme: Birkaç defa kapama tuşuna basılı tutarak kapatıp açtım. akabinde Main Menü geldi. Safe Mode ile başlattım, açıldı. Yeniden başlatınca güncelleme yapılmamış olarak açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturk.b -- 14 Kasım 2024; 22:36:42 >
  • Arkadaşlar yurtdışı Amazon da güvenilir bildiğiniz satıcılar varmıdır? Amazon Fransa,İtalya,Belçika,Almanya,İspanya olabilir.bazı cihazlarda sim free ibaresi yok.cihaz alırken nelere dikkat etmek gerekir buralarda

• HL_Rockk H kullanıcısına yanıt
    Global sürüm sistem uygulamaları güncellemelerini almış, sürüm numaralarından kontrol etmiştim eski ve yeni hallerini o anlamda dedim yeni menüye birşey gelmedi yani. şarjı daha iyi gidiyor tam anlamam için bir hafta test etmek lazım. Stabil hızlanmış bakalım biraz kullanalım anlarız iyice

• Smaug kullanıcısına yanıt

merhaba yazılımsal kayıt da 13T pro için. bankacılık vs işlemlerinde sorun oluyor mu? yani cihaz rootlanıyor mu? bu işi yapan güvenilir biri var mı. teşekkürler

• ozturk.b O kullanıcısına yanıt
    Takılı kalmış olabilir HyperOs yazısında beklemeniz lazım biraz öyle telefonu kapatıp açma gibi hemen gelmez ekran

Dosya yöneticisinden indirilen bir dosya rom varmı bunu bulup silin. Cihazın güvenlik uygulaması üzerinden tüm ayarları yapıp temizliğini yapın. Sonra tekrar güncellemeyi yüklemeyi deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 14 Kasım 2024; 23:9:2 >
  • tutankamon09 T kullanıcısına yanıt

Yazılımsal kayıtta roota gerek yok hocam. Hatta BL bile açmaya gerek yok. BL kapalı kayıt ederseniz yurt içi telefonlar gibi sıfırlama ve güncelleme derdiniz de olmaz. MIUI Türkiye Forum'da H.kadioglu isimli hocamız yapar güvenli şekilde.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Hiçbir yerde bununla ilgili bir yazı görmedim hocam. Bir şey diyemiyorum 🤔 İnşallah çıkmıştır

• Arkadaşlar bilgisayara gerek kalmadan kaldıralamayan uygulamaları kaldırmanın bir yöntemi var mı?

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.