Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: LastCastleTr Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
2.314
Cevap
78
Favori
116.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buradan ulaşabilirsiniz.

Dikkatli olun tam ekran izleyin ve Sistem dosyalarını kaldırmayın.

Telefon üzerinden kaldırılamayan uygulamaları kaldırma

Kendi kaldırdığım uygulamalar listesi;

com.facebook.appmanager
    com.facebook.services
    com.facebook.system
    com.google.android.apps.photos
    com.google.android.apps.subscriptions.red
    com.google.android.apps.tachyon
    com.google.android.apps.wellbeing
    com.google.android.apps.youtube.music
    com.mi.globalbrowser
    com.mi.globalminusscreen
    com.miui.daemon - REKLAM
    com.miui.msa.global - REKLAM
    com.xiaomi.glgm
    com.xiaomi.mipicks -Xiaomi Store GetApps
    com.xiaomi.payment

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 15 Kasım 2024; 13:44:58 >

• Kasım ayında HyperOs 2.0 13T Pro için gelecek
    Aralık ayında HyperOs 2.0 13T için yayınlanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturk.b

Cihazım güncelleme sırasında Xiaomi HyperOS yazısında takılı kaldı. Bu ekran sizde kaç dakika kaldı? Bootloader kilidi kapalıydı, bu şekilde kurtarma yolu var mı? Cihaz yurtdışı ama IMEI orijinal, bu şekilde Xiaomi Türkiye Servisleri servis hizmeti sağlıyor mu?

Güncelleme: Birkaç defa kapama tuşuna basılı tutarak kapatıp açtım. akabinde Main Menü geldi. Safe Mode ile başlattım, açıldı. Yeniden başlatınca güncelleme yapılmamış olarak açıldı.

Güncelleme 2: Dün gece yarısı saat 2 gibi güncelleme dosyasını tekrar indirdim. Saat geç olduğu için müsait bir anda yüklemek için bıraktım. Sabah hasbelkader uyandığımda gece kendiliğinden güncelleme başlamış ve yine HyperOs yazısı takılı kalmış. Az daha işe geç kalıyordum. Sizde bu duruma dikkat edin

• Telefonu güncelledikten sonra kullandığım temayı bulamadım format attım cihaza ama tema yok
  • Güncelleme yüklendikten sonra android 15 diğer uygulamalarla stabil çalışmıyor telefon hızlandı ama uygulamalar android 15 ile uyumlu değil çok güncelleme gelmesi lazım düzelmesi için.

Açtığım her uygulamada bir sorun oluyor kesin.
  • Merhaba arkadaşlar 8 256 cihazı IMEI kayıtlı aldım şöyle bir sorunum var WhatsApp aramasında ses var görüntü yok bende açılmıyor bildirim bazı uygulamalar ses yok ekranın arka penceresine düşüyor yardımcı olursanız sevinirim iyi geceler
  • karaca38 kullanıcısına yanıt
    WhatsApp üzerine basılı tutup ayarlarına girin buradan tüm izinleri vermeniz gerekiyor.

Ayarlar bildirim bulup tüm verileri ve önbelleği temizleyiniz.

Ayrıca çözüm olmaz ise ayarlar uygulamaları içerisinden başlatıcıyı bulup bununda tüm verileri ve önbelleği silin.

Bunlar çözüm olmaz ise yeni gelen güncelleştirmeyi yapın. Yedeklerini alın sonra cihazı fabrika döndürmeniz gerekebilir.
  • güncelledim ama bende takılmalar var... 13 t pro

• beytullahbkc B kullanıcısına yanıt
    Takılma olmaması lazım. HyperOs 2.0 gelince onu da yükleyip sonra bir sıfırlamak gerekiyor cihazı

Ya da ayarlardan sistem başlatıcı bulup tüm verileri temizleyiniz. Arayüz ayarlarınız sıfırlanır sonra eksik güncelleme vb. varsa yapın cihazı açıp kapatıp test edin.

Olmaz ise dediğim gibi sıfırlama ile çözülür.
    Sürüm nedir?
  • Mstfmm M kullanıcısına yanıt
    1.1.4.0
    Bu sürümde bende takılmalar yok bir kaç uygulamada uyumsuzluk var yani onlarda güncellemeler ile giderilir.

HyperOs 2.0 gelmedi oda yakın zamanda gelecek.

O zamanda takılmalar devam ederse komple cihazı sıfırlamanız gerekir. Hatta böyle büyük yazılım güncellemeleri de sıfırlamak en iyisi.

Bende HyperOs 2.0 bekliyorum biraz test eder ondan sonra duruma göre sıfırlama yapabilirim.
  • Smaug kullanıcısına yanıt

H.kadıoğlu ile görüştüm. yazılımsal kayıtta bl açılması gerekiyor dedi. Güncelleme ve sıfırlama yapamazsın dedi, kafam karıştı açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: ozturk.b

Güncelleme 2: Dün gece yarısı saat 2 gibi güncelleme dosyasını tekrar indirdim. Saat geç olduğu için müsait bir anda yüklemek için bıraktım. Sabah hasbelkader uyandığımda gece kendiliğinden güncelleme başlamış ve yine HyperOs yazısı takılı kalmış. Az daha işe geç kalıyordum. Sizde bu duruma dikkat edin

Alıntıları Göster

Güncelleme 3: Kaldırılan bloatware uygulamalar yüzünden güncelleme yüklenmiyor. Tek tek denemeye üşendiğim için aşağıdaki uygulamaları toplu olarak geri yükledim. Güncelleme oldu

Analystics

Feedback

Frequent phrases

Games

GetApps

Joyose

MSA

Services & feedback

• ozturk.b O kullanıcısına yanıt
    Burada var olanlardan kaynaklanıyor olabilir. Bende olanlar onlar ve güncellemeyi sorunsuz aldım.
    Analystics, Joyose ile alakalı olabilir.

Analystics var
    Feedback yok
    Frequent phrases var
    Games yok
    GetApps yok
    Joyose var
    MSA yok
    Services & feedback yok
  • Android 15 kullanan var mı? Saate gelen sms bildirimlerinde mesaj içeriğini göstermiyor. SMS geldiğinde saatin ekranında hassas içerik bildirimi yazıyor. Biraz internette araştırdım. Gelişmiş Bildirimleri kapatınca düzelir bilgisi var ama 13T pro da böyle bir ayar bulamadım?

• basarbulut kullanıcısına yanıt
    Android 15 Yüklü;

Google mesajlar üzerine basılı tutup bildirimlerin ayarlarını yapın. Aktif olsun hepsi

Ayrıca belki saat için izin vermemiş olabilirsiniz
    Ayarlar kısmına izinler yazın mavi logolu olan oradan izin verdikleriniz içersinden kontrol edin saat seçilimi diye tek tek kontrol edin.
  • Arkadaşlar merhaba

Yazılım kayıt yaparken bootlader kilidini açtım. Bl kilidi açık şekilde yeni güncellemeler geliyor mu yoksa bl kilidini kapatmam mı gerekiyor? Kapatirsam bir problemle karşı karşıya kalabilirmiyim ?

Mevcut sürüm 1.0.9.0

Bilgisi olan varsa rica etsem bilgi verebilir mi ?

Teşekkürler.
  • afat00 A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle açık kalsın ileride hamle şansı için, direnç kayıtlı benim cihaz BL açık güncellemeleri alıyorum.

Ama yazılım kayıtlılar yeni bilgiler gelmedi ise esn son bu şekilde diye biliyorum.

Kayıt direnç ile olur.
    Güncelleme yapılır Sıfırlama
    yapılır Çift SIM'dir.

Kayıt yazılımsal olur.
    Bootloader kilidi açık olmalı
    Güncelleme ve sıfırlama
    yapılmaz
    Uzaktan kayıt olmaktadır. Çift SIM'dir.
  • Bendede bl açık güncellemeler geliyor en son 1.1.5.0 sürümde, hyper OS 2.0 ı bekliyorum , Kasım'da gelecekmiş diyorlardı, bakalım ay bitmeden alacak mı güncellemeyi..
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.