Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.550
Cevap
80
Favori
129.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayın 24'de gelecek HyperOs 2.0 kendi cihazım için öyle görünüyor.

Gelirse paylaşırım global sürüm. Belki sürüm farklılıklarından dolayı günler değişebilir.
    Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt
    İyiymiş,yarından sonra gelir o zaman , bu pazar günü. :)

Hocam teşekkürler.Bunları denedim ama olmadı.

Buna nereden bakıyorsun hocam yani güncelleme tarihine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HL_Rockk H kullanıcısına yanıt
    Buradan indirip kontrol edebilirsiniz ayrıca romlar ve Xiaomi uygulamalarını güncelleme için kullanılan bir uygulama.

HyperOs 2.0 Kontrol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 23 Kasım 2024; 18:34:47 >
  • Uygulama parali

• frantic2 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir ücret yok, Çarpı işaretine basarsanız menü gelir. Bunlar da basit şeyler çözmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 23 Kasım 2024; 22:22:18 >
    Tskr..şimdi oldu

• Bende 24 Kasım veriyor tarihi. Yani 20 dakika sonra 😄

Bu süre, tamamen tahmini ve bu uygulamanın geliştiricilerinin her cihaz için kendi düşüncelerine göre verdikleri bir süre. Ve bu uygulama resmi değil. O yüzden takılmamak gerek.

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Bunlar fan community yani mi topluluğunda çalışan bu işlerden anlayan arkadaşlar. Yani verdikleri bilgi kafalarına göre bir tarih değil. Zaten Xiaomi tüm bilgileri bu arkadaşlarla paylaşıyor. Bunlarda bu işi bir fan gibi bilgilendirme yapıyorlar bunun gibi birçok bilgi veriyorlar. Bundan da tabii kazanıyorlardır

Ben bu tarihe bakarak demedim ki zaten bu uygulamayı yüklemeden de HyperOs 2.0 hangi tarihlerde geleceği yazıyor. Daha önce paylaştım zaten, arkadaş sorduğu için attım.

Faydalanmak isteyen alır.

Bu kişiler Xiaomi'nin içinde çalışan kişiler değil ama hocam. Bunlar bu uygulamalarla para kazanan kişiler. Xiaomi hiçbir güncellemesine kesin bir tarih vermez. Ortalama bir süre içinde verebilir ama bunun da tarihi olmaz. Uygulamada da "tahmini" yazıyor zaten. Ben de bunu açıklamak istedim. Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] 

Yoksa uygulama güzel. Sistem uygulamalarının son sürümlerini de paylaşıyorlar. Ancak tüm sürümleri güncellememelerini tavsiye ederim çünkü hem uygulamaların ayrı Çin sürümü de olabiliyor hem de bazı güncellemeler cihazı çökertebiliyor.

• Henüz güncelleme gelmedi hyperos 2.0 gelmedi daha

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Fazla uzatmak istemiyorum ama,
    Bunlar Xiaomi adına çalışan kişiler. Xiaomi topluluğunda yazarlık yaparlar. Ücret ekipman vb. desteği alırlar yani bu iş yapılıyor.

Kesin tarih şu gün gelecek size diye tabiki denmez ama şu tarihten itibaren dağıtılmaya başlanacak diye açıklama senelerdir tüm markalar yapıyor.

Xiaomi güncelleme takvimide yayınlar yani buda resmi takvimdir. Kimse kesin şu gün gelecek diye demiyor zaten. Uygulama sadece cihaza özel ne zaman yayınlanacağını gösteriyor. Hayırlısı bakalım gelirse biraz yazılım oturur umarım. Teşekkürler.

Android ve HyperOs bahsetmiyorum.
    Uygulamadaki Xiaomi uygulama güncellemeleri, ( Örnek; Galeri ) çin ve global olarak yazıyor. Buna dikkat etmek lazım.
    Global olarak görülüyorsa yüklenebilir. Anlamayan var ise Xiaomi kendi arka planda güncellemesini beklesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 25 Kasım 2024; 15:37:48 >

• HL_Rockk H kullanıcısına yanıt
    Xiaomi 13T Pro için başladı dağıtım, cihazımıza ne zaman gelir bekleyeceğiz artık.

• 13t pro modelini malum yöntem ile kayıtlı olarak alma niyetindeyim. Bu yöntemle kayıtlı kullanıcılar memnunlar mı? Sorun yaşayan var mı? Alınır mı? Çok teşekkür ederim.

• fthtsdmr kullanıcısına yanıt
    Ben çok memnunum

• Bendede güncelleme ayın 26 sında alacak diyordu ama malesef gelmedi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanacars -- 26 Kasım 2024; 20:46:35 >
  • bence bu yıl gelmez. Tahminim şubat ayı başında.

• Merhaba arkadaşlar 13T Pro 15k civarında direnç kayıtlı olarak satılıyor sanırım bu model uzun süre kullanıp olumsuz deneyimi olan var mı mobil veri açıkken ısınma yorumları gördüm sormak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi residentevil5 -- 26 Kasım 2024; 22:42:23 >
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.