|
Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (118. sayfa)
-
-
HyperOs 2 akıcılığı güzel ama bir ton sıkıntı var. Çok acele etmeyin -
İnce bir jelatin üstündeki ama gidebildiği kadar kullanın. Ben ince jelatin aldım, fabrikasyon gelen daha iyiymiş onu fark ettim (çok çizildiği için değiştirmiştim).
-
Honor 200 Pro, Realme GT6, Samsung Galaxy S24 FE cihazlarına bakmadan karar vermeyin hocam. Honor'u çok fena övüyorlar. İşlemci gücü olarak Xiaomi daha iyi ama yazılımda o kadar iyi değil maalesef.
-
Güncellemelerin dağıtımına başlama tarihi olarak Kasım'dan başlanacağı bilgisi verildi, Kasım'da kesin gelecek denilmedi. Hatta global tanıtımda 2024 son çeyreği denildi, kesin bir tarih verilmedi. Bu ay içinde gelir işte (belki 1 saat sonra gelecek, belli değil).
-
Yazılımı güncel, güvenlik güncellemeleri her ay yapılan bir cihaz kullanmak istiyorsanız Honor'dan şaşmayın.
-
birkac yerde okudum 13t pro cihazlara yazılımsal plaka çakıldigi yazıyor ,kullanan varmi,sifirlama yada guncellemede siliniyor mu? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim -
Vallaha hocam, ben telefonu çok fazla dusuruyorum.bu nedenle en sağlam olanı seciyorum kılıf alırken de.bakalim sipariş verdim ona göre değiştireceğim bende. -
Yazılımsal kayıt var, çıktı. Güncelleme ve sıfırlama sorunsuz. BL kapalı da kayıt yapılabiliyor. Ama eğer cihazda herhangi bir çökme durumu vs. yaşanırsa cihaza müdahale için BL açmak gerekir. O zaman da yetkili hesaba ücret vermeniz gerekir. BL açık kayıt yaparsanız daha iyi olur.
Eğer BL kapalı çökme durumları çözülebiliyorsa bir hocamız bilgi verebilirse iyi olur. Zira BL kapatıp kullanmayı düşünüyorum yavaştan. 😅
-
O zaman düzgün bir kırılmaz cam almanız lazım. Yalnız kırılmaz cam önden gelen darbeyi korur, düşmelerde kırılmaz camın sağlam kaldığı ama ekranın kırıldığı durumlar da olabiliyor. O yüzden kılıfı iyisinden seçmeye çalışın olabildiğince.
-
Honor mu
Kaç güncelleme gelecek ki honora o bile belli değil
-
Yazılımda Xiaomi den kötüsü var mıymış
-
Belli değil mi? Hocam ufak bir araştırma ile çıkıyor zaten. 3 büyük Android sürümü, toplam 4 sene de güvenlik güncellemesi alacak Honor 200 Pro.
13T serisi de 4 büyük Android güncellemesi, toplam 5 sene güvenlik güncellemesi alacak. Ancak Honor 200 Pro 1 sene daha yeni zaten. 13T serisi Android 13 ile geldi, Honor 200 Pro Android 14 ile geldi. Yani iki cihaz da Android 17'yi alacak ve aynı sene güvenlik güncellemeleri bitecek.
Ve ayrıca Honor yazılım kalitesinde, kamerada çok daha iyi bir cihaz. MIUI/HyperOS'taki gibi garip buglar yok.
-
Yazılımda Xiaomi'den kötüler demek istemedim, Xiaomi yazılımda daha kötü demek istedim. Xiaomi donanımda daha iyi ama yazılımda daha kötü.
-
BL kapalı ile BL açık kullanmanın ne gibi bir etkisi var kapatıp kullanmayı düşünüyorum demişsiniz yani artısı varmı acaba. -
Hocam honor updateleri geç veriyor
Yazılımı zaten Huawei den alınma ki o yüzden güzel.
-
BL açık olduğunda IMEI ile ilgili veya yazılımla ilgili sorun olursa cihazı kurtarmak çok daha kolay. Misal Xiaomi 15'lerde direnç kaydı yapılsa da Android 15 güncellemesiyle cihaz nvdata hatası verip açılmıyor. Sürüm düşürmek gerekiyor. Şimdi BL kapalı olsa ne yazılım atılabilir, ne sürüm düşürülebilir. Diyelim HyperOS 2'de bizim cihazlar için de böyle bir durum olsa, BL kapalı cihazlarda durum sıkıntılı.
İşte eğer BL kapalı olduğu hâlde bizim cihazlarda kurtarma imkânı varsa, kolaysa BL kapalı kullanmak en azından Play Store sertifikası veya güncelleme konusunda kolaylık durumlarından daha iyidir oluyor.
-
Honor güncellemeleri zamanında veriyor hocam. Geç veren bir marka değil. Sık sık cihazlarına güvenlik güncellemelerini de yayınlıyor.
Honor, Huawei'den ayrılalı çok oldu. Artık tamamen farklı bir firma. Ama arayüzü çok benziyor Huawei'den ayrıldığı için. Ama olay güzel olması değil; akıcı, sorunsuz olması. Yoksa bence HyperOS daha güzel bir arayüz ama çok sorunlu.
-
Oğluma aldığım 1,5 yıllık Honor tablete her ay düzenli güncelleme geliyor. Benim çok daha yeni Xiaomi telefon aylarca güncelleme bekliyor. Gelenlerde aylar öncesinin güvenlik yamalarını içeriyor.
-
Yazılım olarak honor daha iyi onda sorun yok. Güncelleme desteğini honor 90 dan hatırladıklarim aklımda kalmış. Sizin yazdıklarınızi bilmiyordum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X