Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erhanacars Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.391
Cevap
78
Favori
119.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yani direnç kaydı her ne kadar riskli bir işlem olsa da yinede sağlıklı bir şekilde kullanılıyor.

Server kayıt biraz daha pahalı bir işlem aslında o zaman, yazılımsal kayıt olarak da her cihaz için güncelleme ve sıfırlanma desteği yok.

Yani ileride uygun fiyata düşerse tüm işlemlerin yerini server kayıt alır o zaman sadece çift hat kullanmak isteyenler için dezavantaj.

Yani bu işlemlerin hepsinin bir ekşisi var. Hangisi kullanıcılara mantıklı gelirse onu yaptırmak gerekecek.

Her halde tüm cihazlara bundan sonra bu şekilde işlem yapılma olasılığı oldu. Eskiden her cihaza olmuyordu diye biliyorum.

Bu işi yaptığınızı düşünerek den soruyorum
    Fiyatlar hakkında bilginiz varmı? server en sağlıklı yöntem olarak görünüyor. Bu cihaz için verilecek ücrete değermi?

Teşekkürler bu arada cevapladığınız için..
  • dahool kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar çok değişken şu aşamada her modele göre değişiyor v2 de nispeten v1 çoğu fiyat sabit ve tek fiyat ilerleyen günlerde piyasa netleşir durma noktasındaki Xiaomi satışları kıpırdanmaya başladı tabi en başarılı f/p modelleri 14 T/14 T Pro selefi 13 T/13 T Pro ya kıyasla çok iyi seyrediyor..

Hyperos 2.0 ile artık server tabanlı repair metodunu göreceğiz direnç kayıtlı cihazlara talep azaldı yeni güncelleme ile birlikte direnç kayıtlı cihazlarda sıkıntılar gözlemleniyor muhtemelen Xiaomi bu konuda bir hamle yaptı ve arkası gelebilir gelişmeleri göreceğiz..
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Hocam mi 15 pro alacağım. Server kaydı olur mu. Hattı çift olarak kayıt yapmanın başka yöntemi var mı. Bir de birkaç yıldır kullanmadığım telefonum var onun IMEI sini kullansam sorun olur mu. Server kaydının ücreti nedir. Uzaktan bağlantı ile size yaptırmak istiyorum.

• hellmaster44 H kullanıcısına yanıt
    Evet kayıt oluyor tek sim kayıt oluyor Xiaomi 15 Pro için server harici alternatif repair yöntemi mevcut değil şuanda kendi adınıza kayıtlı imei olursa klon sıkıntısı yaşamazsanız.. V2 sunucu üzerinde kayıt oluyor ve ücreti 155-175 usd bandında açıklandı ücreti maalesef yüksek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 11 Aralık 2024; 0:6:37 >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Cidden çok yüksekmiş. Telefonla beraber 36-37 ye denk geliyor. Kayıt ücretlerinin düşmesini ön görüyor musunuz. 70-80 USD olsa mantıklı da şuan aşırı pahalı.

• hellmaster44 H kullanıcısına yanıt
    V1 de 70 usd bandında ama V2 oldukça yüksek ağırlıklı olarak yeni modellerin fiyatını yüksek tutmuşlar muhtemelen düşüş olur ama eskiden yeniye doğru gidiyor grafik..
  • bir yerde dikkatimi cekti 13t pro için yazilimsal kayit yazıyor ama birde auth kayit diyede ekstra ücretli bir secenek var,yani yazilimsal kayit auth işlemi olarak mi yapılıyor tam anlayamadim
  • S.a kolay gelsin hypros 2 gelmedi peki yapay zeka gelmedi veya ben bulamadım cihaz mi 13t pro
  • Kumkapınisanca K kullanıcısına yanıt
    Kimseye gelmediki bekliyoruz..ne zaman gelirse.su ana kadar birçok güncelleme geldi hiç birine doğru dürüst kayda değer birşey gelmiyor ...yine umudum yok birkaç şey ekle versiyon altında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 14 Aralık 2024; 11:4:42 >
  • frantic2 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkür ederim hayırlı tatiller
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.