|
Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (119. sayfa)
-
-
süper ozaman ,cihazi actirmadan rahatlıkla islem yapilabilir :) anladığım kadarıyla cok az daha beklemek lazim bakalim ne gibi durumlar ortaya çıkacak ,bilgilendirme için teşekkürler.
-
Valla şu 1.4 le saçma sapan telefona dönüştü pil dikey olarak inerek bitiyo egrn yeni sürümde de düzeltmezlerse bu telefonu ya sıfırlıcam ya elden çıkartıcam cicim ayları 5 ay sürdü çok iyiydi ama aptal bi güncelleme ile herşey berbat oldu yani şaka gibiler -
HyperOs 2.0.9 da pil bi tık daha iyi. Ama sonuç olarak o da kötü -
Merhaba
Bir ay önce yazılım kayıt yaptırdım.
Şuan için hiç bir problem yok.
Fakat yazılım güncellemesi gelmiyor.
1.0.9.0 sürümünde kaldı güncelleme alamıyorum. -
Bootloader kilidi şart mı
-
Merhaba
Yapan arkadaş BL kilidi açık olması gerektiğini söyledi. Güncel durumu bilmiyorum.
Bl kilidi kapalı olursa sonradan oluşabilecek herhangi bir problemde müdahale edemediklerini biliyorum. O sebeple bl kilidinin açık olması önemli. -
güncel alamamasi bl kilidiyle mi yoksa cihazin bölgesiyle alakali bir durummu acaba,bazi okudugum yerlerde sifirlama yapilabilir ve cihaz guncel almaktadir diye yaziyorlardi,güncel alamıyor ise sıkıntı
-
hocam valla bende aynı durumdan şikayetçiyim umarım yeni güncelleme gecikmez..
-
Hocam merhaba
Yazılım kayıt yapan arkadaş güncelleme alır dedi.
Fakat güncelleme gelmiyor şuan da farklı bölgeler denememe rağmen güncelleme alamadım.
Forumda bl kilidi açık güncelleme alan arkadaşlar var şuan neden güncelleme alamadığını bilmiyorum.
Yeni güncelleme gelirse eğer haberdar edeceğim.
Böylelikle bir netliğe kavuşturmuş olacağız. -
ilginiz için teşekkürler hocam beklemedeyim
-
Telefonum 13t pro, Türkiye garantili (yurtdışı değil) yazılım kayıt vs hiçbir işlem yapmadın ve hyperos güncellemedim. MIUI 14 kullanmaya devam ediyorum. Gelen hyperos güncellemesi 1.0.6.0
Hyperos sonrasında epey güncelleme yayınladı, yüklemediğim için mi güncellemeleri göremiyorum? Önce 1.0.6.0'ı yüklemem mi gerekiyor? -
Türkiye garantili cihaz olduğu için yazılım vb. bir işlem yapmanıza gerek yok.
MIUI 14 üzerine şu anda 1.0.6.0.UMLTRXM sürümü var bunu yükleyin cihaz HyperOs olacak. HyperOs 2.0 ise yakında gelecek.
1.0.6.0.UMLTRXM bu sürüm HyperOs 1.0 olarak geçiyor. En son HyperOs 2.0 olması için (dağıtılmaya başlandı) gelmesini bekleyeceksiniz.
HyperOs 1.0 yüklemeniz lazım. HyperOs devam güncellemelerini almanız için. -
En güncel Xiaomi Server (Cpid) Listesi
📶 Xiaomi CPID V2 Desteklenen Modeller
Xiaomi 15 (dada) V2
Xiaomi 15 Pro (haotian) V2
Redmi Note 14 Pro+ (amethyst) V2
Redmi Note 14 Pro/POCO X7 (malachite) V2
Redmi Note 14 (beryl) V2
Xiaomi 14 Pro (shennong) V2
Xiaomi 13 Pro (nuwa) V2
Xiaomi 13 (fuxi) V2
Mix Fold 3 (babylon) V2
Mix Fold 2 (zizhan) V2
Mi MIX 4 (odin) V2
Mi Mix Fold (cetus) V2
Mix Flip(ruyi) V2
Mix Fold 4(goku) V2
Redmi Note 12T Pro (pearl) V2
Redmi K60E (rembrandt) V2
Redmi Note 12 (sunstone) V2
Redmi K60 Pro (socrates) V2
Redmi K50 Ultra (diting) V2
Xiaomi 12S Pro (unicorn) V2
Xiaomi 12S Ultra (thor) V2
Xiaomi 12S (mayfly) V2
Redmi K70 Pro (manet) V2
Poco F6 Pro (vermeer) V2
Poco C40 (frost) V2
Redmi Note 12R / 12 5G / POCO M6 Pro 5G (sky) V2
Xiaomi CIVI 4 (chenfeng) V2
Xiaomi CIVI 3 (yuechu) V2
Xiaomi CIVI 2 (ziyi) V2
Xiaomi CIVI (mona) V2
Xiaomi Civi 1S (zijin) V2
📶 Xiaomi CPID V1 Desteklenen Modeller
Xiaomi 14 Ultra (aurora) V1
Xiaomi 14 (houji) V1
Xiaomi 14T Pro (rothko) V1
Xiaomi 14T (degas) V1
Xiaomi 12 Pro (zeus) V1
Xiaomi 12 (cupid) V1
Xiaomi 12T (plato) V1
Xiaomi 12 Lite (taoyao) V1
Xiaomi 11T Pro (vili) V1
Xiaomi 11 Ultra (star) V1
Xiaomi 11 (venus) V1
Poco F6 / Redmi Turbo 3 (peridot) V1
Poco X6 Pro (duchamp) V1
Poco F5 / Redmi Note 12 Turbo (marble) V1
Poco X5 (moonstone) V1
Poco X5 Pro/Redmi Note 12 Speed (redwood) V1
Poco F4 / Redmi K40S (munch) V1
Poco F4 GT / Redmi K50G (ingres) V1
Poco X3 Pro (vayu) V1
Poco F3 / Redmi K40 / Mi 11X (alioth) V1
Redmi Note 13 4G (sapphire/sapphiren) V1
Redmi 14C / POCO C75 (lake) V1
Redmi A3 (blue) V1
Redmi 13 (moon) V1
Redmi Note 13 Pro 5G (garnet) V1
Redmi Note 12 4G (topaz) V1
Redmi Note 11 4G (spesn) V1
-
Merhaba arkadaşlar doğru konuya mı yazıyorum emin değilim ama bir şey sormak istiyorum 13T Pro kullanıcısıyım , ücretli platformlar dışında hdr , dolby vison içerikler izlemek istıyorum mesela telefonun ekranında yok yok her türlü teknolojiyi barındırıyor ama bu özellikleri destekleyen film , dizi vs nereden nasıl izleyebiliriz ? Yüksek görüntü kaliteli film dizi izlemek istiyorum. Teşekkür ederim
-
Bunları bize bir açıklar mısınız!
Server kayıt nedir, CPID V1-V2 nedir?
Direnç yada yazılımsal kayıt arasındaki farklar nelerdir. Yani ne olduğunu bilelim ona göre ileride işlemleri yaptırmak isteyenler için ön bilgi olur.
NOT;
Kayıtlı garantili TR cihaz almak her zaman en iyi seçenektir. Ama Türkiye şartlarında mecbur bu imkânlara ulaşamıyoruz o yüzden bu yöntemler deneniyor. İnşallah ileride bu yöntemlerle telefon kullanmak zorunda kalmayız. -
Xiaomi 13T, HyperOS 2'yi alan Mi Pilot test aşaması sona erdikten kısa bir süre sonra güncelleme küresel olarak yayınlanacaktır.
Global kullanıcılar, önümüzdeki haftalarda tam teşekküllü sürümün gelmesiyle stabil ve geliştirilmiş bir deneyim ile kullanıma sunulacak.
XİAOMİ 13T GLOBAL ;
Sürüm numarası OS2.0.2.0.VMFMIXM ile gelecek
13T GLOBAL HYPEROS 2.0 - OS2.0.2.0.VMFMIXM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 10 Aralık 2024; 19:12:39 > -
Xiaomi 13T Pro güncelleme takvimi ömrü uzun olacak cihazın;
Xiaomi 13T Pro
Güncelleme Sıklığı: Her 90 günde bir
Çıkış Tarihi: Eylül 2023
Güvenlik Güncellemesi EOL: Temmuz 2028
İşletim Sistemi Sürümleri – Gelecek: Android 14, Android 15, Android 16, Android 17
İşletim Sistemi Sürümü – Gönderildi: Android 13
Xiaomi 13T için;
Xiaomi 13T
Güncelleme Sıklığı: Her 90 günde bir
Çıkış Tarihi: Eylül 2023
Güvenlik Güncellemesi EOL: Temmuz 2028
İşletim Sistemi Sürümleri – Gelecek: Android 14, Android 15, Android 16, Android 17
İşletim Sistemi Sürümü – Gönderildi: Android 13 -
Xiaomi Cpid V1 ve V2 olarak ikiye ayrılıyor şuanda ilk etapta listedeki V1 olanlara destek verildi ardından geçtiğimiz hafta V2 ile yeni modelleri ve bazı eski modelleri ilave ettiler an itibariyle Redmi 14 ve Xiaomi 15 serisinin yanında katlanabilir Flip,Fold modellerine de destek verildi esasen gelişmeleri hepimiz takip ediyordur Xiaomi kullanıcıları direnç esaretine uzun süre mahkum kaldıktan sonra repair yöntemleri son bir kaç ayda büyük ivme kazanarak önce yazılım kaydı ardından server kaydı olarak alternatifi bol hale gelerek yüzleri güldürdü kısa bir süre sonra direnç umuyoruz tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır cpid server fiyatları sürekli düşüyor makul seviyelere inmeye devam ediyor dezavantajı tek sim kayıt olması bunun yanında güncelleme ve sıfırlama sorunsuz olduğu ayrıca bootloader kilidinin açık veya kapalı olması farketmediği için başlıca tercih edilir hale geldi.. Kısaca özetlemek gerekirse anlatabileceklerim bunlar..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X