Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.391
Cevap
78
Favori
119.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendeki 13t pro hyper 1.14 güncellemeden sonra acayip pil yiyor gece 100 bıraktım sabah 30 a düşmüş uyku modunda en çok yiyen instagram vs görünüyor bu sorunu yaşayan başka arkadaş varmı
  • residentevil5 kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz değil xiaominin sanırsam son cihazlarında bu ısınma sorunsalı var malesef.Genel cihaz konularıa sayfalarda denk geldiyseniz mi 13 serilerinde ısınma konularında bahsedilir.
    Aslında bu birazda hyperOs yazılımıyla alakalı diye düşünüyorum.
    Ben son 3 ayda xiaominin 3 cihazını kullandım x6 pro ,f6 ve 13t pro 3ünde de yaz sezonu olmasınında etkisiyle ısınma vardı.bu 3 cihazdan yine en az ısınan 13t pro oldu.
    Bu cihazlardan önce s23 ultra vardı yurtdısı.Bu ısınma sorunu misal s23 ultrada yoktu gayet normal kullanımda mobil veride cihaz stabil ısınmadan kalabiliyordu.
    13t pro yu mıuı 14 eu roma indirgedim hem batarya performansım hemde ısınma sorunu biraz daha azalttım. Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]
    Kullandığım sürüm ve bu sürede verdiği ekran süresi mobil veri wifi karısık.

• trcpt kullanıcısına yanıt
    Şimdi hyperOs 2 bekleniyor fakat geçmiş android ve xiaomi güncellemelerinden tahminim gelen gideni aratıyor malesef.
    Umarım beni yanıltır fakat gelecek güncelleme daha fazla batarya ve ısınma verecek gibime geliyor.
    Bu konularda samsung daha başarılı.
  • ByÇINAR kullanıcısına yanıt
    Valla bendeki 13t pro grafik dikey olarak iniyo messenger %35 yemiş iyice çıldırdı bakalım kısıtladım hepsini, güncelleme aldıkça telefonun pil aşırı sapıtması çok saçma, hele gece full şarj yapınca sabah %35 görünce çıldırdım valla önceden böyle sorun yoktu ne olduysa bu son güncelleme berbat bakalım hyper nasıl olacak
  • Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]
  • 13t pro da örneğin dh uygulamasına giriş yaptıkdan sonra 1-2 hafta sonra uygulamadaki bilgileri sıfırlıyor tekrar kullanıcı adı şifre yazmak durumunda kalıyorum aynı sorunu yaşayan varmı?
    DonanımHaber uygulamasının android 15 ile uyumsuzluğu var.
    ve buna benzer başka uygulamalarda da oluyor.

Şu an yapmıyor ama azda olsa bir sıkıntı var DH silip cihazı kapatıp tekrar indirin. Ayrıca eksik Xiaomi güncellemeniz Google güvenlik güncellemesi eksik ise yapıp deneyin. Bende şu anlık sorun kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 29 Kasım 2024; 15:59:8 >
  • Beyler sakın 13t pro yu 1.1.14 e güncellemeyin feci batayayı bitiriyor kapalı ekran 3 saatte batarsa yüzde 25 resmen kafayı yedi telefon sabırla yeni çıkacak güncellemeyi bekliyorum ama kullanılmayan telefon nasıl sıfıra iner acı tecrubeyi yaşıyoruz, herşeyi kapatıyoruz pek bişi değişmiyo
    1.1.14, Güncellemeden sonra hemen hemen aynı gidiyor şarj süresi bende bu şekilde pek fark göremedim.

Ama bir çok uygulamada sorunlar oluyor. Yani android 15 ile uyumsuzluk var uygulamaların.

HyperOs 2.0 ile stabil olur umarım.

Ama muhtemelen HyperOs 2.0 gelince komple sıfırlamak gerekiyor.

Temiz bir kurulum ile daha iyi kullanılır.

Yoksa böyle sorunlar android geninde var.

Üzerine gelen her güncelleme oturmuyor bir türlü her zaman büyük güncellemelerde sıfırlamak gerekiyor.
  • Arkadaşlar merhabalar.

Yurtdışından ve imei kayıtsız ürünümü android 13den hyperosa geçirmeye çalışıyorum. Otomatik olarak güncelleme maalesef 3 gündür gelmiyordu. Ben de manuel olarak yapmak için internetten manuel olarak kendi sürümümü ve hyperos sürümünü zip olarak indirdim. Daha sonra güncelleme paketini seçin opsiyonu ile, zip dosyalarının isimlerini değiştirerek yapmaya çalıştım fakat "bu kararlı rom yüklenemiyor" uyarısı aldım.

Bir başka not da şöyle bırakayım. Mevcut 14.0.15 sürümünü "en son paketi indir" diyip güncelleştirme yapınca yapıyor fakat en son paketi indir diyip, güncelleştirme yapmadan çıkıp, daha sonra o inen paketi güncelleme paketi seçin ile yapmaya çalışınca "bu kararlı rom yüklenemiyor" hatası tekrar geliyor.

İlgili görüntüleri bırakıyorum.

Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

• Arkadaslar selamlar. Note 13 Pro 5g - 12gb RAM -512gb Hafiza olan modeli almak uzereyim. Yazilimi su an sorun yasatir mi? Dikkat etmem gereken neler var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 1 Aralık 2024; 14:42:58 >
  • Tahaua T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu işlemleri düzgün yapmanız gerekiyor. Tabi sürüm vb. farklılıklarından bazen oluyor bazen olmuyor. İndirdiğiniz romları alternatif başka sitelerden indiripde denemeniz lazım.

Bilgisayarsız bunu bir deneyin.

HYPEROS GÜNCELLEME
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Kendi konusunu bulup oraya sorarsan daha sağlıklı olur,
    Redmi note 13 Pro 5G

Ama yinede yardımcı olayım. Özellikleri bakımından note 13 serisinde kullanılabilecek en iyisi bu cihaz

Yazılım sorun çıkarmaz neden çıkarsın. Güncellemeleri gelince hepsini yükle gereksiz ayarları kapat, sonra kendi uygulamarını kur kullanmaya başla

Garantili değil ise gereksiz uygulamaları kaldırabilirsiniz ADB yöntemi ile burada paylaşmıştım. Garantili ise biraz kullan sonra denersin.

Stabil verimli kullanman için güncellemeleri ve gereksiz ayarları kapatman lazım. Pil için %20 düşüp %100 olduktan sonrada bir 20 dakika şarjda kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 1 Aralık 2024; 15:29:2 >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

hocam merhaba, burası Mİ 13 T Pro sayfası sizin kullanmak istediğiniz modeli aratarak oraya sormanız daha doğru olacaktır

• beytullahbkc B kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam 13’ü görünce note13 sandım gözümden kaçmış.
  • Hyperos dan eu kararlı mıuı 14 e döndüm cihaz kendine geldi.Batarya öyle pat pat bitmiyor.
    Bootloderi açık olan bence batarya düzelene kadar ki hyperos 2 ilede düzeleceğini zannermiyorum deneyebilir.
  • ByÇINAR kullanıcısına yanıt
    Android 15 te sıkıntı var mı
  • Mstfmm M kullanıcısına yanıt
    Benim deneyimim olmadı hyperOs android 14 deydi cihaz.
  • Arkadaşlar selamlar, 13t pro nün üzerinde gelen ekran koruması iyi midir? yenisini takmak gerekir mi?
  • Merhaba 30 bin TL civarına 13T pro yu önerir misiniz yoksa o fiyata göre artık eskidi yeni cihazlar içinden bu daha iyi olur dediğiniz var mı. Teşşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.