Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.468
Cevap
80
Favori
124.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • t pro 1.1.4.0 sürümünde olup güncelleme alan oldu mu ?

• beytullahbkc B kullanıcısına yanıt
    13 T Pro serilerinden OS2.0.9.0.VMLEUXM
    EEA Sürümüne ilk olarak dün geldi.

Benim ve sizin kullandığınız sürüme
    Global'e bu ay bitmeden gelir sanırım. Biraz daha bekleyelim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam, telefonu aldığımda güzeldi ama bu yazdığım sürümde sorunlar yaşıyorum bu yüzden yeni güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum

Evet bu direkt android güncellemesi oldu o yüzden kendi HyperOs uyumlu gelmedi. HyperOs 2.0 ile düzeltilir çoğu ayar zamanlada düzelir diye umuyorum.

Gelirse bilgi geçerim bende takipteyim. Hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 20 Aralık 2024; 22:48:0 >
  • Arkadaşlar 13 t pro, biraz fazla uyku moduna giriyor . Neredeyse tüm uygulamalar uykuda bekliyor. Bildirimler kesiliyor.
    Güç dengeli ve performans da da aynı.

Çözüm nedir acaba.( Adb ile de yaparım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 21 Aralık 2024; 22:17:29 >
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

hocam zaman ayarlı olmasın ? bende de geceleri otomatik giriyor

Sanırım şöyle çözdüm. iPhone tema kullanıyordum kaldırdım. Smart launcher yükledim. ,içinden hidden settings de açık olması gereken ayarlar vardı.
    Mesela, Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

• afat00 A kullanıcısına yanıt

tekrar rahatsız ettim kusura bakmayın ,yazılım kayit için ekstra bir ücret ödediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoldagezen kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba

Aldığım da kayıtsız aldım sonrasın da başka bir yerde yazılım kayıt yapıldı.

• 1 sene kullananlar mediatek işlemcili telefonu tavsiye ederler mi?

yoksa snapdragondan devam mı edeyim?

2017-2020 mi6 snap 835

2020- mi10t snap 865

• madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Eski Mi10T kullanan biri olarak sanki bu cihaz daha yavaş geldi bana işlemcisi iyi yazılımsal performansı kötü cihaz tam stabil olmadı. Yazılımsal olarak tam oturmadı cihaz
    Bazı işlemciler var tam oturaklı SP865 öyle idi
    13T Pro için tam test edemedim. Güncelleme sistemi verimli değil cihazı stabil yapamadılar.

Bekliyorum yeni güncelleme ile nasıl bir performans verecek.

Eskiden mediaktek girmezdim ama şimdi fark etmiyor bence aynı performansı alırsınız yani

• Arkadaşlar merhaba

Son güncellemeden sonra telefon geçişler ve uygulama açılışları daha iyi hale gelmiş gibi pil konusunda bir fark gözlemlemedim aynı diye bilirim ama geçişler efeklerle beraber daha iyi hale gelmiş.

Fakat bugün uygulama kaynaklı zannediyorum WhatsApp da yazdığım mesajı düzenlemeye çalıştığımda imleci seçemedim. Onun dışında bir problem gözlemlemedim uygulama geçişleri ve açılışları sorunsuz.

Kamera uygulaması daha öncende forumda yazmıştım. Bildiğiniz üzere pro olmayan model de 4k/60 FPS çekim yapamıyoruz. 4k/30 FPS çekimlerde benim gözlemlediğim 30 FPS değil de sanki 15 FPS de çekiyormuş gibi çekilen videoda donma kasma bu sürümde de geçerli fotoğraf kısmında ise beni zaten tatmin ediyordu bir değişiklik gözlemlemedim gayet yeterli.

Özetlemek gerekirse son kullanıcıların hayatını değiştirecek voov diyeceğimiz bir durum söz konusu değil var olanın üzerine koyulmuş. Gayet başarılı ben beğendim.

• Arkadaşlar, ikinci el bir 13t pro aldım. Satıcı server kayıtlı olduğunu söyledi ??? Sıfırlama yaptık sorun yok, çift hat kayıtlı ve 1.1.4.0 global yüklü. Bl kilidini açıp rom yüklersem plakalar uçar mı?

Yoksa xiaomi deki server kayıt samsung da olduğu gibi her koşulda kalıcı değil mi?

• Merhaba 14t mi 13t pro tr ürünü mü alsam hangisini örerirsiniz?

• bigthink91 B kullanıcısına yanıt

Performansta 13T Pro daha iyi. Kamerada ve 1 Android güncellemesi ekstra alma konularında da 14T daha iyi. Oyun oynama tek amacınız değilse 14T alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smaug kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamıyorum video çok çok nadir seyrederim Facebook instagram X dışında sosyal medya yok önemli olan şarj. 14t poco işlemcili olduğu için biraz düşünüyorum acaba dedittiriyor.

Poco işlemci nedir? Mediatek ve Spandragonlu cihazlar var şu anda. Bu cihazlarda mediatek işlemcisi var.

Kıyaslayın; 🔻

-- 13 T PRO & 14T --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 26 Aralık 2024; 12:50:10 >

13t pro çok daha iyi duruyor ama biri yazılım olarak geride , 13tpro ucuzlarken 14t artıyor ki muhtemelen şubatta daha da artar çünkü o zaman alacağım karar hiç veremedim açıkçası çok yakın

Yanlış olmuş poco x6 pro işlemcisi var üstüne yazarken yanlış yazmışım

Bir güncelleme geriden geliyor yoksa güncelleme desteği halen var uzun süre kullanırsınız. Yeni çıkan cihaz almak mantıklı ama işlemci bir kaç özellik daha düşük, sadece yeni olması donanım 13 tpro
    güncelleme 1 fazla ve yeni cihaz olarak 14t fark bu alacaksanız 14 TPro bakın fiyatlar o zaman ne olur bilemem.

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.