Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.540
Cevap
80
Favori
128.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fotoğraf ağırlıklı kullanacaksanız 14t serisinden alın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • basarbulut kullanıcısına yanıt
    Bana çok kaliteli fotoğraf lazım değil işlemciyi de önemsiyorum, şu an kullandığım redmi note 13 pro 4 g, işlemcisi kötü ondan poco x6 pro nun işlemcisi olan telefondan çekiniyorum. 13t pro da işlemci daha iyi geldi gözüme biraz.

• Valla bende global 1.4 deyim hala gelmemiş lanet olası telefon kendiliğinden banka uygulamalarından atıyo şifreleri filan hatırlamıyo şarjı çabuk bitiyo vericeklerse versinler zaten yine aynı sorunlar devam ederse mecbur sıfırlıcam daha da güncellemeyi düşünmüyorum 1.4 otomatik yüklendiğinden beri 3 aydır telefonla cebelleşiyoruz

• Arkadaşlar merhaba,

13t pro 2-3 gün önce telefon kendiliğinden kapandı ve açılmaya çalışıp sürekli kapandığı bir döngüye girdi açılmadı.Hattı çıkarttım taktım düzelmedi. Bende güç ve ses yükseltme tuşlarından güvenli başlatarak açtım. Bu sorun neden kaynaklanıyor bilmiyorum. Sorun tekrarlamadı fakat şöyle bir problemim var ki. Birisiyle konuşurken arama bekletme açık olmasına daha önce birisi arayabiliyordu ve arayanı görebiliyordum. Ama şimdi konuşmadayen birisi arayınca çalmıyor ve karşı arayan tarafa meşgul çalıyor.

İşim gereği çok fazla arama geliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -MorpheuS- kullanıcısına yanıt
    O döngüye bende girdim. Tuşlarda sıkıntı vardı değiştim düzeldi

• LastCastleTr L kullanıcısına yanıt
    Bu aralar başka modellerde de bu sorun oluyor yazılımsal gibi duruyor. Arayüz (launcher) veya başka Xiaomi uygulamaları ile alakalı olabilir. Bakalım HyperOs 2.0 da bu sorunlar giderilecek mi

• LastCastleTr L kullanıcısına yanıt

Yeniden başlatma döngüsü tekrarlamadı şimdilik. Ama diğer sorunu çözemedim. Arama bekletme açık olmasına rağmen görüşmedeyken ne telefonum çalıyor, ne de arayan ulaşabiliyor.

• Ocak ortadına geldik hala güncelleme yok her sy güncelleme çıkartıp en sonunda 1.4 le telefonun içine ettiler ekimden beri leş gibi telefon kullanıyoruz valla 1 ay daha gelmezse sıfırlayıp ilk geldiği sürümde kullanıcam, ekran kapalı arkada çalışan uygulama vs yok parlaklık en düşük hız 120 de filan gece yüzde 50 de sabah bakıyorum yüzde 20

• trcpt kullanıcısına yanıt
    Bence biraz garip birdurum sizinki , geceden sabaha o kadar düşmemesi lazım , illaki pili sömüren birşey vardır, bana da güncelleme gelmedi ama öyle bir sorun yok en fazla yüzde 2 düşüyor geceden sabaha, bence temiz kurulum yapın düzelir..

• erhanacars E kullanıcısına yanıt
    Şu güncelleme gelsin güncelleyincd düzelmezse o şekil yapıcam da 2-3 ay oldu hala cihaza vermediler, 1.4 den önce pil soeunu yoktu da güncellememek lazım demekki

• trcpt kullanıcısına yanıt
    Normalde öyle bir sorun yok arkadaşımız dediği gibi pili bitiren arka planda çalışan bir uygulama yada ayarlarda açık kalan bir durum olabilir.
    Tabii HyperOs 2.0 gelince sizin ve gelen herkesin bir sıfırlama yapması iyi olacak. Bende duruma göre bakacağım.

Daha önce paylaşmıştım. İsterseniz bazı ayarları kapatan bir rehber yayınlamıştım. Stabil kullanmak için

Bir bakın isterseniz.

Xiaomi 13T - Pro Ayarları

• Kasım ayında veriyoruz dedikleri HyperOS 2 güncellemesi TR cihaza halen gelmedi. İyice soğudum Xioami'den. Güncelleme önemli değil diyecekler için cevap olsun: Benim için önemli. Onların sözlerine güvenip aldım cihazı.

• Bana şimdi geldi iniyor. Bölge hindistan seçili.

• setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    HyperOs 2.0 Global için şimdi geldi, İndiriyorum.

Kullanımdan sonra detayları yazarım.

Bölge vb. değiştirmedim, kendi global güncelleştirmesi ota üzerinden geldi.

Xiaomi 13T Pro 512GB

Sürüm : v2.0.6.0.VMLMIXM

Boyut : 6,1 GB

Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 14 Ocak 2025; 7:46:50 >

• Bana da 2 defa update kontrol yapınca hyper 2 güncellemesi ekrana geldi bölge türkiye

• dahool kullanıcısına yanıt

Bana da şükür ki şimdi geldi. Bölge Türkiye seçili. Bakalım HyperOS1 deki saçmalıklar olacak mı? O zaman telefon yeniydi hard reset atmıştım. Şimdi onu da yapamam. Bir dünya program kurulu.

• Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]
    Sonunda geldi yüklüyorum

• bekleyenlerin gözü aydın nihayet hyperos 2 dağıtımı başladı..

• Şuan çok stabil sabahtan beri kullanıyorum durma olayları bitmiş gibi

• Benim daha indiriyor bakalım bekliyorum 😊😊

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.