Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gokberkfb , gokberkfb Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
2.550
Cevap
80
Favori
129.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hart reset nasıl yapılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay zeka al yine gelmemiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dragon age D kullanıcısına yanıt

Sesi Aç ile Güç düğmesine aynı anda basın ve basılı tutun, ancak XIAOMI logosu göründükten sonra Güç tuşunu bırakın. Sesi Aç'ı yalnızca Kurtarma modu görünene kadar basılı tutmaya devam edin. Burada, gezinmek için Ses tuşlarını ve seçmek için Güç düğmesini kullanın. Verileri Sil'e (Wipe Data) gidin, burada Tüm Verileri Sil'i (Wipe All Data) seçin.

• Kumkapınisanca K kullanıcısına yanıt

13T Pro'ya yapay zeka özellikleri (14 Serisindeki şekilde) gelmeyecek diye biliyorum. Yabancı bir forumda okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 14 Ocak 2025; 14:45:57 >
  • setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    muhtemelen öyle olacak yeni seriyi cazip kılma politikası

• HyperOs 2.0 ilgili ilk izlenimler;

Gayet iyi güncelleme yeni özellikler gelmiş cihaz hızlanmış, animasyonlar, temalar, bağlantılar gelmiş.

* Windows bağlantısı
    * Hyper Al motoru
    * Tema ve yeni animasyonları
    * Sürücü birleştirme özelliği. vb özellikler gelmiş.

Hatalar gitmiş, stabil olmuş

Bana şimdilik sorunsuz geldi.

Pil konusu ilk izlenim iyi gibi, on güne belli olur. daha detaylı yazarız.

Sizinde fark ettikleriniz varsa paylaşırsınız.

Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 14 Ocak 2025; 21:54:15 >

• dahool kullanıcısına yanıt
    batarya performansı zamanla oturacaktır minumum 72 saat sonra indexleme safhası tamamlanınca ilk verileri almaya başlarız bugün güncellemeyi kim yaptıysa bu cihazla ilgili hep olumlu şeyler okudum umarım bu uzun bekleyişe değmiştir..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Bakalım hayırlısı pil verilerini takip ediyorsanız sizde paylaşırsınız fark varmı diye.

Şimdilik olumlu ama android ve Xiaomi bu belli olmaz ne yapacakları

• Yeni firmware , memleketi ekvator yaptıktan sonra 13t proya geldi. Daha önce Twitter çoğu zaman kendi kendine uyuyup bildirim atmazken, yeni versiyonda şimdilik bir sıkıntı görmedim.

Bana göre çok değişiklik olmamış ai yapay zeka falan gelmemiş söz verilmişti ama android 15 ten sonra cihaz stabil olmuştu aynı devam ediyor animasyonlar falan değişmiş pile bakacaz artık

• HL_Rockk H kullanıcısına yanıt
    Yapay zekadan anlayan arkadaşlar yazabilir ne işe yarayacak. Kameradaki yoksa konuşma çevirisi vb. Bir özelliği aktifmi oluyor tam bilmiyorum.
    Android 15 hariç baya bence fark olmuş daha stabil hızlı geldi. Kullanım benim için hızlandı. Animasyon vb. ufak tefek yenilikler var. Pil ve stabil olması benim için en önemli iyileştirmeler olacak.

Hyper Al Motoru diye birşey var ne olduğunu bilmiyorum.

Aynen bende gördüm onu çeviri olabilir işte resme dokunup arama özelliği mesala kullanılacak şeyler yazılı metni çevirme 14t serisinde var bunda yok saçma geliyo samsung veriyo eski modellere mesala

• HyperOs 2.0 yükseltilen cihazlar için Super XiaoAi yapay zeka güncellemesi verilecekmiş 27 ocaktan itibaren dağıtım başlayacak. Bakalım gelmesi ne kadar sürer.
    O zaman ne olduğunu anlarız.

Super XiaoAi”nin Temel Özellikleri

Çok Modlu Etkileşim
    Super XiaoAi, ses, ekran ve görsel etkileşimin mükemmel bir karışımını sunuyor:

Ekran Tanıma : Ekrandaki nesneleri tanımlar ve benzer nesneleri arar.

İçeriği Anlama : İçeriği etkileşimli olarak anlamak için içeriği daire içine alın.

Kamera Entegrasyonu : XiaoAi'nin yardımıyla kamerayı kullanarak gerçek dünyayı yorumlayın.

Küresel Doğal Dil Araması
    Geliştirilmiş doğal dil işleme, kullanıcıların aşağıdakiler arasında arama yapmak için belirsiz veya bağlam tabanlı sorgular kullanmasına olanak tanır

Fotoğraflar, Videolar, Belgeler

Notlar, Kayıtlar

Uygulama ve Cihazlar Arası Yürütme

Super XiaoAi, farklı uygulamalar ve cihazlar arasında sorunsuz etkileşimler sağlar: – Fotoğraf düzenleme veya parametre ayarlaması, hatta taksi rezervasyonu gibi işlemleri tek bir komutla gerçekleştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 15 Ocak 2025; 8:17:49 >

Hadi inşallah bu arada sabah 6.40 ta şarjdan çektim 3 saattir pil %7 düştü gayet iyi görünüyor pil durumu kullanalım bakalım bugün tek şarjla eve gidersem güzel olacak gibi normalde gün içinde şarj ediyordum

• Selam.ben hyper 2.0 yaklaşık 15 gündür kullanırım..pil daha iyilesmis durumda

13t pro da 1 ay önce kapanıp açılma döngüsu oldu 2 dak kadar sürdü sonra düzeldi o zaman hyper önceki sürümde
    Bugünde yine kapanıp açılmaya başladı 5 dak yakın sürdü telefon durup dururken.
    Yazılım ilgili sorun sanmiyorum.
    Bu şekil sorun yaşayan varmi kesiin cozum sağlayan varmi
    Telefon xixom Türkiye i garantili orjinal .tamir görmedi daha telefon kapağı açılmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 15 Ocak 2025; 14:42:28 >
  • frantic2 kullanıcısına yanıt
    Güvenlik güncellemesi ve Google Play sistem güncellemesi var gizlilik bölümüne girip bunları bir güncelleyin. Bunlar takılı kalıyor olabilir. Bu ara herkeste oldu. Güncellemeler geliyor cihazın yeniden başlaması gerekiyor. sizin haberiniz olmuyor arkaplanda. Direkt bu menüye girince yeniden başlat yazarsa anlayın ki takılı kalmış yeniden başlayıp yüklemesi gerekiyor.

Bundan kaynaklanıyor olabilir daha önce eski cihazlarda yaşamıştım.

Aynı zamanda arka planda Xiaomi kendi uygulama güncellemesi oluyor. Örnek arayüz vb gibi bunlarda uyumsuzluk oluyor bazen hata güncellemesi gelene kadar böyle sorunlarda oluyor sonrada düzeliyor.

Bir deneyin üste yazdığımı kontrol edin.

13T Pro Global için Son sürüm bu şekilde olması lazım;
    Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

• frantic2 kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce de belirttiğim gibi tuş takımı değişecek. Benimde aynı sorunla başladı. Garantiye gönder bence. İnşallah kullanıcı hatası demezler

• Tşkler bilgiler için
    Güncellemeler baktım.dediginiz yerden guncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 15 Ocak 2025; 17:33:28 >
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.