Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.468
Cevap
80
Favori
124.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Temiz kurulum sectim..ayarlamak sorun diiil olanları...
    Temiz kurulum her zaman iyidir...
    Telefon kayıtlı xixomi 13t pro
  • 13t pro ya güya kasım ayında hyperos 2 gelecekti ocak ayı geldi daha veremediler güncellemeyi bekle bekle sözünde durmuyor xiaomi diğer markalara bakıyorum samsung huawei vivo vs her ay güvenlik güncellemesi veriyo biz daha hyperos 2 yi alamadık 2 aydır
  • Valla leş gibi telefon 5000 batarya olsa ne yazar 1.4 güncellemeye geçtiğimden beri 3 saatte full şarjdan %15 lere düşüyor yıllardır telefon kullanırım böyle saçma sapan iş görmedim 3 saatte 10 dk uygulama anca kullanmışımdır hepsini de çıkarken kapatıyorum yine fayda etmiyor gelse de şu güncelleme onda da aynısı devam ederse sıfırlayıp fabrika ayarlarında kullanıcam, yıl oldu 2025 nelerle uğraştırıyor çinliler bizi, herhalde cihazdan gizlice çine veri transfer ediyorlar yoksa böyle her şarjdan sonra ekran kapalı iken bile bataryayı hızlıca tüketmesi saçmalık, ne olduysa 1.4 den sonra oldu
  • trcpt kullanıcısına yanıt

Bende seninki kadar sorun yok sıfırladım ama sıfırlamadan önce şarj daha iyiydi bende hızlı bitiyor ama seninki kadar hızlı değil başka bir sorun olmasın sende

• MIUI 14'den devam sıfır sıkıntı
  • Sonunda Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]
  • LastCastleTr L kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlısı. Farkları paylaşırsınız

hangi sürümdeyken geldi hocam bana hala gelmemiş baktım şimdi

• Aynen bana da daha gelmedi sürümüm
    1.1.5.0 VMLEUXM
  • beytullahbkc B kullanıcısına yanıt
    Global sürüm hocam
    Hocam bendeki 1.1.4.0VMLMIXM sürümü bu global mi?
    Evet global. Bölgeyi Hindistan yapıp deneyin
  • Rom versiyonları paylaşayım karışıklık olmasın buna göre sürüm numaranıza göre güncellemeniz gelir. Hangi ülkenin romu olduğunu kontrol edin.
    Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

Xiaomi Mi 13 T  / 13 T Pro [ ANA KONUSU ]

Global cihaz için örnek kodların açıklaması;

OS1.1.4.0.VMLMIXM

V : Android 15
    ML: 13T Pro modeli
    MI : Global
    XM : Açık Cihaz ( Operatör ile anlaşmalı değil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 5 Ocak 2025; 13:52:41 >

• dahool kullanıcısına yanıt
    Hocam benimki global o zaman ama güncelleme gelmedi bölgeyi hindistan yaptım gene yok
    Benimde global bana da gelmedi acele etme dağıtım sırasıyla kendi gelsin sisteme düşer. Gelince yüklersin.

Duruma göre geldikten sonra kullanımda sorun yaşanırsa fabrika ayarlarına dönmek gerekebilir.
  • Banada gelmedi daha global sürüm benimki bekliyorum benim cihaz garantili zaten
  • Güncellemeleri fazla abartıyoruz 

Sanırsın telefondaki her şey değişecek 

Halbuki her marka ve modelde benzer büyük güncellemelerde sürekli sorunlar çıkmıştır

çoğunluk kullanıcı da hep şikayetlerini forumlarda dile getirmiştir

acele etmeyin derim,

bu kadar da hevesli olmaya gerek yok

• Daha öncede yazmıştım ..versiyonlar arası fazla göze batan bir değişiklik olmuyor..
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Doğru söylediniz. Ben olaya performans açısından bakarım. Güncellemedeki widget, animasyon vs. bu özelliklere takılan biri değilim. Ben 3-4 saat oyun oynayan biriyim. O açıdan baktığımda 1.1.4.0 a göre ısınma azalmış, pilde fark göremedim. Biraz normal kullanımda uygulamalarda akıcılık güzel olmuş. Bunlar dışında bir fark göremedim.
  • Mi 14 t yerine bir sene geriden gelse de bunu almayı düşünüyorumda şarjı nasıl gidiyor? Sadece fotoğraf çekiyorum. Youtu.be ve oyun gibi şeyler kullanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.